Wil je graag alvast een impressie krijgen van het resultaat na STIJLIDEE’s interieuradvies, kleuradvies of advies over styling? In een 3D Interieurontwerp kun je online door de ruimte lopen. Handig voor als je het lastig vindt om je nieuwe interieur visueel voor te stellen
Al geruime tijd zien we mooie en fotorealistische 3D interieurontwerpen op televisie in interieurprogramma’s zoals De perfecte verbouwing” en “Kopen zonder kijken”. Een 3D Interieurontwerp lijkt binnen enkele seconden gerealiseerd te kunnen worden maar dat is helaas niet het geval.
Hier gaat toch wel wat uren werk aan vooraf: wat begint met een vraag over indeling en kleur voor een enkele kamer kan uitgebreid worden met interieuradvies, interieurontwerp, kleuradvies en/of advies over styling van de gehele verdieping of zelfs gehele woning. Door mijn praktische werkwijze op locatie met een handgetekend schetsontwerp en persoonlijk kleurenplan zijn klanten vaak al goed geholpen en heel blij om hun interieur stap voor stap naar hun droomwensen in te kunnen richten. Soms vinden ze het lastig om een goede indruk te krijgen van alle veranderingen in het nieuwe interieurontwerp. In dat geval kun je (aansluitend op het STIJLIDEE Basisadvies) gebruik maken van het STIJLIDEE 3D Interieur Ontwerp.
3D Interieurontwerp Utrecht | Portfolio STIJLIDEE ontwerp woonkamer en keuken jaren 30 huis
3D Interieurontwerp Utrecht | Portfolio STIJLIDEE ontwerp woonkamer en keuken jaren 30 huis

Je nieuwe droominterieur in 3D

Je nieuwe droominterieur wordt in de STIJLIDEE Designstudio in Utrecht uitgewerkt en op afspraak aan je gepresenteerd. Hierdoor kun je je een goede voorstelling maken van je nieuwe droominterieur. Stap voor stap kun je de verschillende onderdelen laten uitwerken. Je kunt hierbij denken aan de uitwerking van je woonkamer, keuken, hal, slaapkamer, werkkamer, babykamer, kinderkamer, tienerkamer, zolderkamer en/of wasruimte. De 3D uitwerking bestaat uit indeling, meubelen, kleuren, vloeren, verlichting, gordijnen en/of accessoires. In het STIJLIDEE 3D ontwerp krijg je een goede indruk van de ruimte, indeling, kleuren en materialen. ​​De visuele interieur presentatie bestaat uit een weergave naar keus van kleuren, vloeren, tegels, meubelen, gordijnen, keuken, badkamer, planten, verlichting etc.

Door het 3D Interieurontwerp kreeg ik goed te zien wat mijn nieuwe meubelen zouden doen in de ruimte

Na een viertal jaren geleden de benedenverdieping gerenoveerd te hebben met de fantastische adviezen van Stijlidee was ik nu toe aan het realiseren van de aankoop van een nieuwe bank en fauteuil. Winnie haalde uit de stalen stoffen zo de mooiste kleuren stoffen tevoorschijn die het goed zouden doen in mijn interieur met een analyse van wat het effect zou zijn. Met het 3D Ontwerp kreeg ik te zien wat het formaat van zowel bank als fauteuil zouden doen met de ruimte. De fauteuil die ik zelf in gedachten had bleek toch wat aan de forse kant. Zo kwam ik uit op een lage fauteuil. Deze geeft een veel ruimtelijker sfeer. Zelf kon ik ook de meubels verplaatsen en opstellingen uitproberen. Super handig, ook als je later nog eens meubels wilt verplaatsen!

Review van Willemijn uit Leidsche Rijn, Vleuten na STIJLIDEE 3D Interieurontwerp Utrecht

Waardering: 5 uit 5.

Portfolio STIJLIDEE 3D Interieurontwerp

In het STIJLIDEE 3D Interieur Ontwerp krijg je een goede indruk van je nieuwe droominterieur. Samen bekijken we welke veranderingen het beste bij jouw interieur en budget passen.

Onderdelen STIJLIDEE 3D Interieurontwerp

  • ​2D Plattegrond: visuele interieur presentatie van wanden en kleuren
  • ​3D Plattegrond: visuele interieur presentatie van wanden en kleuren
  • 2D Rendering Plattegrond: visuele interieur presentatie van wanden en kleuren en inclusief meubelen 
  • ​3D Rendering Plattegrond: visuele interieur presentatie van wanden en kleuren en inclusief meubelen 
  • 360 graden animatie inclusief ​onbeperkt aantal afgewerkte aanzichten, visualisatie in detail, VR weergave, je loopt als het ware door je nieuwe interieur heen, hoge kwaliteit 3D rendering, duidelijk en realistisch beeld van het ​interieurontwerp 

Woonkamer en keuken in 3D Interieurontwerp

In dit voorbeeld werd een interieurontwerp in 3D uitgewerkt voor de bewoners van een woning in Utrecht. Ze wilden zich graag laten verassen door een out-of-the box indeling van STIJLIDEE, een superleuke uitdaging dus! De droomwens was om een haard te combineren met openslaande deuren naar de tuin. Bovendien wilden ze graag zien hoe een visgraat vloer gecombineerd kan worden met een visgraat eettafel. De hoekbank werd in u-opstelling ingetekend zodat er een echte familiebank is ontstaan. Ook is er extra ruimte voor een leeshoek naast de haard gecreëerd. De mat zwarte woonkeuken bestaat uit een lange wand met lage kasten, een ingebouwd inductiefornuis (want de opdrachtgevers willen graag van het gas af) en een zwart marmeren keukenwerkblad. Hierbij is een vrijstaand keukeneiland gecombineerd met een aparte bartafel en twee retro design koelkasten. Het 3D Interieurontwerp geeft een goede visuele indruk van het voorgestelde interieuradvies inclusief alle kleur en materiaalcombinaties, verlichting en styling.

3D Interieurontwerp Utrecht | Portfolio STIJLIDEE ontwerp woonkamer en keuken jaren 30 huis

STIJLIDEE 3D Interieur Ontwerp | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Inspiratie

Wil je eerst meer inspiratie opdoen voordat je je interieur gaat veranderen? Begin dan met het maken van een Moodboard. Dit kan heel makkelijk via Pinterest. Ga hier naar STIJLIDEE’s Pinterest Account. Meer inspiratie nodig voor de inrichting van je droominterieur? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest borden:
INTERIEUR ✽ Badkamers ✽ Bathrooms
INTERIEUR ✽ Eetkamers | Dining Rooms
INTERIEUR ✽ Hal | Hallway
INTERIEUR ✽ Keukens | Kitchens
INTERIEUR ✽ Slaapkamers | Bedrooms
INTERIEUR ✽ Werkkamers | Study Rooms
INTERIEUR ✽ Woonkamers ✽Living Rooms
Meer weten over STIJLIDEE’s werkwijze? Bekijk de Projecten en lees de BeoordelingenContact