3D Interieurontwerp geeft visuele weergave van je nieuwe intereur

Wil je graag een visuele weergave van je interieur na STIJLIDEE’s interieuradvies? In een 3D Interieurontwerp kun je online door de ruimte lopen. Handig voor als je het lastig vindt om je nieuwe interieur alvast visueel voor te stellen

Al geruime tijd zien we mooie en fotorealistische 3D interieurontwerpen op televisie. Wat begint met een vraag over indeling en kleur voor een enkele kamer kan uitgebreid worden met een uitgewerkt 3D ontwerp.

Vul hieronder de STIJLIDEE Interieur Checklist in en ontvang een vrijblijvende offerte voor een persoonlijk 3D Interieurontwerp op maat.

STIJLIDEE Interieuradvies Utrecht | 3D interieurontwerp voor jaren 30 huis met ronde erker en woonkeuken in modern klassieke stijl | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
STIJLIDEE Interieuradvies Utrecht | 3D interieurontwerp voor jaren 30 huis met ronde erker en woonkeuken in modern klassieke stijl | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Je nieuwe droominterieur in 3D

Je nieuwe droominterieur wordt in de STIJLIDEE Designstudio in Utrecht uitgewerkt en op afspraak aan je gepresenteerd. Hierdoor kun je je een goede voorstelling maken van je nieuwe droominterieur. Stap voor stap kun je de verschillende onderdelen laten uitwerken. Je kunt hierbij denken aan de uitwerking van je woonkamer, keuken, hal, slaapkamer, werkkamer, babykamer, kinderkamer, tienerkamer, zolderkamer en/of wasruimte. De 3D uitwerking bestaat uit indeling, meubelen, kleuren, vloeren, verlichting, gordijnen en/of accessoires. In het STIJLIDEE 3D ontwerp krijg je een goede indruk van de ruimte, indeling, kleuren en materialen. ​​De visuele interieur presentatie bestaat uit een weergave naar keus van kleuren, vloeren, tegels, meubelen, gordijnen, keuken, badkamer, planten, verlichting etc.

STIJLIDEE Interieuradvies Utrecht | 3D interieurontwerp voor jaren 30 huis met ronde erker en woonkeuken in modern klassieke stijl | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

3D Interieurontwerp Woonkamer

In het STIJLIDEE 3D Interieur Ontwerp krijg je een goede indruk van je nieuwe droominterieur. Samen bekijken we welke veranderingen het beste bij jouw interieur en budget passen.

Onderdelen STIJLIDEE 3D Interieurontwerp

  • ​2D Plattegrond
  • ​3D Plattegrond
  • 2D Rendering Plattegrond
  • ​3D Rendering Plattegrond 
  • 360 graden animatie inclusief ​7 aanzichten, visualisatie in detail, VR weergave, je loopt als het ware door je nieuwe interieur heen, hoge kwaliteit 3D rendering, duidelijk en realistisch beeld van het ​interieurontwerp 
3D Interieurontwerp Utrecht | Portfolio STIJLIDEE ontwerp woonkamer en keuken jaren 30 huis

3D Interieurontwerp geeft goed beeld van de ruimte

Na een viertal jaren geleden de benedenverdieping gerenoveerd te hebben met de fantastische adviezen van Stijlidee was ik nu toe aan het realiseren van de aankoop van een nieuwe bank en fauteuil. Winnie haalde uit de stalen stoffen zo de mooiste kleuren stoffen tevoorschijn die het goed zouden doen in mijn interieur met een analyse van wat het effect zou zijn. Met het 3D Ontwerp kreeg ik te zien wat het formaat van zowel bank als fauteuil zouden doen met de ruimte. De fauteuil die ik zelf in gedachten had bleek toch wat aan de forse kant. Zo kwam ik uit op een lage fauteuil. Deze geeft een veel ruimtelijker sfeer. Zelf kon ik ook de meubels verplaatsen en opstellingen uitproberen. Super handig, ook als je later nog eens meubels wilt verplaatsen!

Review van Willemijn uit Leidsche Rijn, Vleuten

Woonkamer en keuken in 3D Interieurontwerp

In dit voorbeeld werd een interieurontwerp in 3D uitgewerkt voor de bewoners van een woning in Utrecht.

Ze wilden zich graag laten verassen door een out-of-the box indeling van STIJLIDEE, een superleuke uitdaging dus! De droomwens was om een haard te combineren met openslaande deuren naar de tuin. Bovendien wilden ze graag zien hoe een visgraat vloer gecombineerd kan worden met een visgraat eettafel.

De hoekbank werd in u-opstelling ingetekend zodat er een echte familiebank is ontstaan. Ook is er extra ruimte voor een leeshoek naast de haard gecreëerd.

De mat zwarte woonkeuken bestaat uit een lange wand met lage kasten, een ingebouwd inductiefornuis (want de opdrachtgevers willen graag van het gas af) en een zwart marmeren keukenwerkblad. Hierbij is een vrijstaand keukeneiland gecombineerd met een aparte bartafel en twee retro design koelkasten. 

Het 3D Interieurontwerp geeft een goede visuele indruk van het voorgestelde interieuradvies inclusief alle kleur en materiaalcombinaties, verlichting en styling.

3D Interieurontwerp Utrecht | Portfolio STIJLIDEE ontwerp woonkamer en keuken jaren 30 huis

STIJLIDEE 3D Interieur Ontwerp | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Inspiratie

Wil je eerst meer inspiratie opdoen voordat je je interieur gaat veranderen? Begin dan met het maken van een Moodboard. Dit kan heel makkelijk via Pinterest. Ga hier naar STIJLIDEE’s Pinterest Account. Meer inspiratie nodig voor de inrichting van je droominterieur? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest borden:

Contact

Enthousiast geworden om je interieur te veranderen naar een stijlvol thuis met hulp van STIJLIDEE? Laten we vrijblijvend telefonisch kennismaken voordat we een afspraak inplannen voor een interieuradvies bij je thuis of voor je bedrijf!