Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham van STIJLIDEE verzamelt beoordelingen van haar opdrachtgevers over de aangeboden diensten via de onafhankelijke website van Klanten Vertellen en deelt de meest recente beoordelingen op deze pagina.

Reviewbeleid

Op de STIJLIDEE review pagina van Klanten Vertellen, op de website, bedrijfspagina op Google en op LinkedIn zijn de beoordelingen van klanten te lezen. Hierin zijn alleen reviews van echte klanten geplaatst. Om nepreviews te voorkomen nodigt STIJLIDEE haar klanten via email uit om een review te schrijven kort na afname van een betaalde opdracht STIJLIDEE interieuradvies, kleuradvies, styling, gordijnadvies, lichtadvies, 3d advies, shoppingadvies of workshop.

De reviewscore voor STIJLIDEE’s diensten wordt op de website van Klanten Vertellen berekend doordat klanten 1, 2, 3, 4 of 5 sterren kunnen geven. Hierbij telt 5 sterren voor het cijfer 10. Met trots kunnen we vermelden dat de gemiddelde score na ruim 300 beoordelingen nu op een 9,4 staat.

Geen enkel STIJLIDEE Interieurproject is hetzelfde. Omdat Winnie zich goed in kan leven in de wensen van de klant ontstaat er een uniek en persoonlijk droominterieur. Tijdens een afspraak bij je thuis kunnen we stap voor stap een interieurontwerp en kleurenplan uitwerken en de wensen voor je nieuwe interieur bespreken.

10

Waardering: 5 uit 5.

Geweldig Interieur- en Kleuradvies van Winnie

We zijn erg tevreden met het interieur- en kleuradvies dat Winnie ons heeft gegeven voor ons nieuwe huis. Omdat we meer ruimte hebben dan voorheen, wisten we niet goed hoe we de ruimte moesten indelen en welke kleuren we moesten kiezen om de juiste sfeer te creëren. Hoewel we dachten dat we aan veel dingen hadden gedacht, kwam Winnie met ideeën waar we zelf nooit op zouden zijn gekomen. Winnie werkte snel en efficiënt. Omdat wij de sleutel van ons nieuwe huis nog niet hadden, hebben we eerst (met toestemming van de huidige bewoners) een rondje door het nieuwe huis gelopen, waarna we in ons huidige huis het plan verder konden uitwerken. Binnen korte tijd had ze voor drie vertrekken in ons huis een mooi kleur- en interieurplan op schaal getekend, wat ons erg heeft geholpen bij het winkelen. Daarnaast heeft ze goede contacten met verschillende winkels, waardoor ze met korting meubels en verf kan bestellen. Dit was een fijne bijkomstigheid! Dankzij Winnie gaat ons nieuwe huis straks echt voelen als een thuis. We zijn haar dankbaar voor haar professionele en creatieve aanpak. Als je op zoek bent naar goed interieuradvies, raden wij Winnie zeker aan!

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met:Interieuradvies *****
  • Hoe is Winnie om mee te werken? Erg prettig en vol ideeën
  • Welk probleem heeft Winnie voor je opgelost? Het logisch indelen van ons huis
  • Waar had je zelf nooit aan gedacht? Dat we met het uitkiezen van een kleur op de muur rekening konden houden met de lichtinval
  • Waarom ben je blij met je interieur? Het gaat straks echt voelen als een thuis.
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? Prettig interieur advies, goede communicatie en een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

04-07-2024, Renske , Utrecht

8

Waardering: 4 uit 5.

Mooi ontwerp slaapkamer

Winnie heeft goed meegedacht met het ontwerp van mijn slaapkamer, waarin ik meerdere functies wilde hebben. Ze heeft mijn eigen ruwe idee dat ik al had naar een hoger én uitvoerbaar niveau getild.

  • Aanbevelen? Ja
  • Ervaring met: Interieuradvies
  • Creativiteit ****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding ****
  • Hoe is Winnie om mee te werken? Prettig
  • Welk probleem heeft Winnie voor je opgelost? Inrichting slaapkamer
  • Waar had je zelf nooit aan gedacht? Bank in kast verwerken
  • Waarom ben je blij met je interieur? Mooie combinatie meerdere functies
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? Prettig en snel denkend persoon

02-07-2024, Eva, Hilversum

Waardering: 5 uit 5.

Transformative Style and Color Advice! Highly recommend! 

We reached out to Winnie from Stijlidee via email, and from the very first exchange, she was friendly, polite, and responded promptly. We closed the package for interior design and color advice, and the experience was fantastic. Winnie spent about three hours with us one afternoon, and the time flew by. It was wonderful to be involved in detailing our room layouts and watching her creative process in real-time. We were amazed at how different our rooms look and how effortlessly she can make them cozy and stylish. Winnie opened our eyes to design possibilities we never would have considered. Her color advice was the cherry on top. We are absolutely thrilled with her services and highly recommend her to other expats looking to transform their homes.

  • Aanbevelen? Ja
  • Ervaring met: Interieuradvies
  • Creativiteit *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Hoe is Winnie om mee te werken? Winnie is friendly, polite, and responds promptly, making the collaboration enjoyable and efficient.
  • Welk probleem heeft Winnie voor je opgelost? She transformed our rooms, making them cozy and stylish without much complexity.
  • Waar had je zelf nooit aan gedacht? We never would have considered the creative design possibilities she introduced.
  • Waarom ben je blij met je interieur? We are thrilled with how different and cozy our rooms will look
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? We highly recommend her due to her exceptional service and transformative design and color advice.

23-06-2024, Viviane Cavalcanti, Alphen Aan Den Rijn 

Waardering: 5 uit 5.

Vakkundig, inspirerend en enthousiast

Wij hebben Winnie ervaren als een vriendelijke, vakkundige en vooral ook enthousiaste styliste vol ideeën die zij door goed te luisteren precies liet aansluiten bij onze vraag. In korte tijd schetste zij mogelijkheden om onze meubels tot een passend geheel te vormen. Daarbij adviseerde zij kleuren die de sfeer en rust zouden kunnen brengen die we wensten Het was een inspirerende ochtend!

  • Aanbevelen? Ja
  • Ervaring met: Stylingadvies
  • Creativiteit *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Hoe is Winnie om mee te werken? Inspirerend
  • Welk probleem heeft Winnie voor je opgelost? De woonruimte weer tot een passend geheel te vormen
  • Waar had je zelf nooit aan gedacht? De geadviseerde kleuren
  • Waarom ben je blij met je interieur? Ik zie nu hoe het leuker kan
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? Zie boven

21-05-2024 I & P, Zegveld

Waardering: 4.5 uit 5.

“Snel, verfrissend en duidelijk”

In één ochtend een kleuradvies en een advies voor een nieuwe indeling. Passen en meten met een prachtig resultaat. Heel blij mee!

  • Aanbevelen? Ja
  • Ervaring met: Kleuradvies
  • Creativiteit ****
  • Enthousiasme ****
  • Deskundigheid ****
  • Snelheid van reageren ****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding ****
  • Hoe is Winnie om mee te werken? Snel en accuraat 
  • Welk probleem heeft Winnie voor je opgelost? Kleuren kiezen
  • Waar had je zelf nooit aan gedacht? De kleuren blauw en oranje bij elkaar, plus de ‘kunstwand’
  • Waarom ben je blij met je interieur? Warm, vrolijk en rustig
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? Meedenken en snel werken

12-05-2024 Nic., Amsterdam

Waardering: 4.5 uit 5.

“Het advies was verrassend en veranderend”

Winnie kwam voor een basisadvies. Met de opstelling van de meubels kon ik al gelijk aan de slag. Het totaal beeld gaf ruimte en rust én kleur! Winnie luisterde goed naar mijn wensen en wist dat te vertalen naar een mooi kleurrijk palet. Het fijne was dat zij de kleuren op grote stalen bij zich had en zij begreep goed welke kleuren in de ruimte goed werken. Ik verheug me nu al op de shopping date en t licht adviesplan.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met: Kleuradvies
  • Hoe is Winnie om mee te werken? Dynamisch 
  • Welk probleem heeft Winnie voor je opgelost? De kille ruimtes dmv kleur rust en knusheid te geven.
  • Waar had je zelf nooit aan gedacht? De kleuren van de muren 
  • Waarom ben je blij met je interieur? Het voelt nu als n warm thuis 
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? Iedereen die wil restylen en dénkt dat t alleen voor de happy few is. Met n budget en n huur appartement kom je met t basis advies heel ver.

22-03-2024, Linda , Scheveningen

Waardering: 5 uit 5.

“Goed inlevingsvermogen en creatieve ideeën”

Winnie heeft ons goed geholpen met een kleuradvies voor onze woonkamer. Ze leefde zich goed in in onze wensen en kwam met leuke, creatieve en realistische ideeën.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Enthousiasme ****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding ****
  • Ervaring met: Kleuradvies
  • Hoe is Winnie om mee te werken? Prettig 
  • Welk probleem heeft Winnie voor je opgelost? Kleuradvies
  • Waar had je zelf nooit aan gedacht? Gedurfde kleuren
  • Waarom ben je blij met je interieur? Het past bij ons en het voegt echt wat toe aan ons interieur
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? Winnie is vriendelijk, creatief en professioneel 

06-03-2024, Charlotte , Vleuten

Binnenkijken in ... een monumentale stadswoning in modern kleurrijke stijl in Zaltbommel na STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
STIJLIDEE Review | Klanten beoordelen STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling met 5 sterren via Klanten Vertellen.nl
Binnenkijken in ... een monumentale stadswoning in modern kleurrijke stijl in Zaltbommel na STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Waardering: 4 uit 5.

“Interieur is met een andere opstelling van de meubels praktischer maar ook veel gezellig geworden”

Ik heb goede adviezen gekregen, om verder over na te denken.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit ****
  • Enthousiasme ****
  • Deskundigheid ****
  • Snelheid van reageren ****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding ****
  • Ervaring met:Interieuradvies ****

05-03-2024 J.A. Schwarze , Lopik

Reviews over STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling | Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham uit Utrecht | www.stijlidee.nl

Afspraak inplannen

Afspraken voor een interieuradvies bij je thuis kunnen telefonisch of via email worden ingepland van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Zo kun je daarna direct aan de slag met het (laten) veranderen van je interieur naar een stijlvol en persoonlijk droomhuis. Desgewenst kunnen we ook een afspraak inplannen in de avond of het weekend. Dit kost 30% extra.

Vul de onderstaande velden in en geef je voorkeur aan qua dag en tijdstip, dan hoor je binnen twee werkdagen meer van Winnie, tot snel!

Waardering: 5 uit 5.

“Goed meedenken en praktische benadering!”

Winnie heeft ons geholpen met een lichtplan idee en in 1 uur heeft ze in onze woonkamer plattegrond een aantal lichtpunten en ideeen verwerkt. Tevens heeft ze een lijst met winkels gedeeld waar je lampen kan vinden in verschillende prijscategorien! Goed en snel advies!

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met: Lichtadvies
  • Hoe is Winnie om mee te werken? Fijn
  • Welk probleem heeft Winnie voor je opgelost? Ideeen gegeven waar er goede lichtpunten kunnen komen.
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? Goed en snel advies

4-03-2024 Yuhai Chu , Utrecht

10

Waardering: 5 uit 5.

“Geweldig om in zo’n korte tijd een totaaladvies voor onze woonkamer te krijgen”

Dankjewel Winnie voor je energie en enthousiasme waarmee je ons een totaaladvies hebt gegeven voor onze woonkamer. Het is anders, nieuw en voldoet helemaal aan onze wensen. We kunnen gelijk aan de slag met de concrete tips. Ik kijk alvast uit naar het eindresultaat!

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met:Interieuradvies *****
  • Hoe is Winnie om mee te werken? Heel fijn
  • Welk probleem heeft Winnie voor je opgelost? interieuradvies voor de woonkamer
  • Waar had je zelf nooit aan gedacht? Andere indeling
  • Waarom ben je blij met je interieur? Past beter bij nu
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? Concreet advies

1-03-2024 Roelinde Bakker , Utrecht

10

Waardering: 5 uit 5.

“Professioneel interieuradvies kleur, licht & indeling!”

Je merkt dat Winnie weet waar ze over praat. Neemt je heel enthousiast mee: * in het creëren van een sfeervol interieur met eigen wensen als uitgangspunt. * bij het indelingsadvies rekening houdend met routing en persoonlijke wensen * in het kleuradvies. Héél leuk dat er een blanco plattegrond wordt uitgewerkt tot visualisatie van de in te richten kamer. Ochtendprogramma algemene tips en een leuke opdracht en in de middag kwamen er persoonlijke tips langs. Eigenlijk te kort en zou een vervolg dag aangenaam zijn. De deelnemers gingen na een gezellige dag met elkaar op een landelijke vergaderlocatie vol wooninspiratie met hun moodboards, kleurenplannen en leuke styling tips weer naar huis.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit ****
  • Enthousiasme ****
  • Deskundigheid ****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding ****
  • Ervaring met: Workshop
  • Hoe is Winnie om mee te werken? Professioneel en fijn in de omgang! 
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? Veel leuke reacties! Nodigt uit tot meer…

12-01-2024 Annita van Elst , Maarn 

Binnenkijken in ... een jaren 30 benedenwoning in kleurrijke design stijl in Amsterdam na STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
STIJLIDEE Review | Klanten beoordelen STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling met 5 sterren via Klanten Vertellen.nl
Binnenkijken in ... een jaren 30 benedenwoning in kleurrijke design stijl in Amsterdam na STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

8

“Fijn om een vakvrouw in huis te hebben”

Waardering: 4 uit 5.

Het was heel prettig om met Winnie te overleggen. Zij begreep direkt wat mijn probleem was. Zij gaf goede tips en adviezen, ook met de kleuren. Nu ga ik stap voor stap aan de gang.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit ****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding ****
  • Ervaring met: Interieuradvies ****
  • Hoe is Winnie om mee te werken? Heel prettig
  • Welk probleem heeft Winnie voor je opgelost? Kamerindeling en kleur
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? Prettig om mee te werken

01-12-2023 Mariane , Nieuwegein 

10

“De woning heeft een mooie balans van warmte en moderniteit”

Waardering: 5 uit 5.

Met het advies van Winnie is het gelukt om warmte te brengen in een moderne woning met gietvloer. Vrijwel alle adviezen heb ik toegepast, met behoud van mijn eigen identiteit. Het kleuradvies heeft perfect uitgepakt en verbindt alles met elkaar. De inrichting straalt rust uit. Bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning op papier koopt is het lastig om vooraf de ruimte in te delen. Met name de plek van de bank was lastig. Winnie heeft deze direct op de juiste plek gezet, samen met een vloerkleed om de pilaar. Dat heb ik zelf nooit kunnen bedenken. Dank je wel!

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met: Interieuradvies
  • Hoe is Winnie om mee te werken? Fijn, resultaat gericht
  • Welk probleem heeft Winnie voor je opgelost? Plaats bank en kleur
  • Waarom ben je blij met je interieur? De woning is in balans
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? Het brengt je inrichting een stap verder

1-11-2023 Brigitte , Amsterdam 

Waardering: 5 uit 5.

Winnie heeft ons geholpen een nieuwe en frisse blik te geven op onze woonkamer/eetkeuken. De ideeën heeft ze voor ons uitgetekend. Ze heeft kleuren uitgezocht en verschillende voorbeelden van meubels gegevens. Het was een leuke en praktische middag waar we nu zelf mee aan de slag kunnen en gaan

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met: Interieuradvies *****
  • Welk probleem heeft Winnie voor je opgelost? Nieuwe indeling van woonkamer/eetkeuken
  • Waarom ben je blij met je interieur? Nieuwe ideeën waar wij zelf niet op kwamen
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? Ze heeft ons super geholpen

26-6-2023 Gerard , Utrecht 

Projecten uit het STIJLIDEE Portfolio:

Binnenkijken in … een woonkamer in moderne design stijl in Aalsmeer | Update | STIJLIDEE Interiueradvies, Kleuradvies en Styling
STIJLIDEE Review | Klanten beoordelen STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling met 5 sterren via Klanten Vertellen.nl
Binnenkijken in … een woonkamer in moderne design stijl in Aalsmeer | Update | STIJLIDEE Interiueradvies, Kleuradvies en Styling

“Inspirerend”

Waardering: 5 uit 5.

Ons toekomstige nieuwbouw- en droomhuis was een twee dimensionale bouwtekening waar we weinig gevoel bij hadden. Na het adviesgesprek met Winnie gaat de tekening meer voor ons leven. We hebben een beter beeld bij waar de meubels kunnen komen te staan, wat voor keukenopstelling bij ons past en het kleuren- en materialenpallet. Ook zijn de wensen van mij en mijn man hierin samengekomen. Dat is fijn. Ook heel praktisch dat we een lijst hebben gekregen waar we (online of fysiek) kunnen gaan shoppen. Geeft weer wat meer handvatten. Een aanrader!

  • Aanbevelen?Ja
  • Creativiteit *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met:Interieuradvies
  • Hoe is Winnie om mee te werken? Heel prettig!
  • Welk probleem heeft Winnie voor je opgelost? Laten leven van de bouwtekening.
  • Waarom ben je blij met je interieur? Nog even een jaar wachten…
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? Deskundig, ervaren en enthousiast.

22-4-2023 Veerle , Amersfoort 

“Winnie heeft ons hele goede adviezen gegeven voor een mooi interieur”

Waardering: 5 uit 5.

Enkele keren afgesproken voor verschillende adviezen die bij ons pasten en waar we blij mee zijn.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met:Interieuradvies *****
  • Hoe is Winnie om mee te werken? Heel prettig! 
  • Welk probleem heeft Winnie voor je opgelost? Advies voor zitkamer (muren, vloer, licht, meubels etc), keuken en zolder/werkruimte
  • Waarom ben je blij met je interieur? Het voelt heel prettig en mooi
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? Geeft goede adviezen

10-4-2023 Annemarie , Utrecht 

8

“Prettig en doortastend”

Waardering: 4 uit 5.

Een prettig en doortastend overleg richting een nieuwe irichting met kennis van zaken.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit ****
  • Enthousiasme ****
  • Deskundigheid ****
  • Snelheid van reageren ****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding ***
  • Ervaring met: Interieuradvies
  • Hoe is Winnie om mee te werken? Prettig en direct
  • Welk probleem heeft Winnie voor je opgelost? Een onsamenhangende inrichting
  • Waarom ben je blij met je interieur? Het helpt om tot verbetering te komen
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? Deskundigheid

5-3-2023 Thijs , Zeist 

Projecten uit het STIJLIDEE Portfolio:

Binnenkijken in ... een Nieuwbouw Appartement in Utrecht met Maatwerk Meubelen van STIJLIDEE's Meubelmaker Fotografie: STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
Binnenkijken in ... een Nieuwbouw Appartement in Utrecht met Maatwerk Meubelen van STIJLIDEE's Meubelmaker Fotografie: STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
Binnenkijken in ... een Nieuwbouw Appartement in Utrecht met Maatwerk Meubelen van STIJLIDEE's Meubelmaker Fotografie: STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

“Advies op maat met veel praktische stylingtips voor ons nieuwe interieur”

Waardering: 5 uit 5.

Winnie heeft ons veel praktische tips over de indeling en styling van ons nieuwe interieur gegeven. Nu weten we veel beter hoe we ons huis kunnen inrichten en welke meubels en kleuren goed bij ons interieur passen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met: Interieuradvies
  • Hoe is Winnie om mee te werken? Enthousiast en professioneel
  • Welk probleem heeft Winnie voor je opgelost? Indeling en kleuren voor de woonkamer 
  • Waarom ben je blij met je interieur? Het is iedere dag heel fijn thuiskomen in ons nieuwe interieur 
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? Als je op zoek bent naar een sparring partner voor interieuradvies dan kan Winnie je goed helpen 

1-3-2023 Eva , Utrecht 

“Kleuren en stoffen: Winnie heeft mij snel op het goede spoor gezet!”

Waardering: 5 uit 5.

Na een viertal jaren geleden de benedenverdieping gerenoveerd te hebben met de fantastische adviezen van Stijlidee was ik nu, oktober 2022, toe aan het realiseren van de aankoop van een nieuwe bank en fauteuil. Winnie haalde uit de stalen stof snel de kleuren te voorschijn die het goed zouden doen in mijn interieur met een analyse van wat het effekt zou zijn, maar dat was nog niet alles: met het 3D Ontwerp kreeg ik te zien wat het formaat van zowel bank als fauteuil zouden doen met de ruimte. Dat was belangrijk, want de fauteuil die ik in gedachten had bleek toch wat aan de forse kant. Zo kwam ik uit op een lage fauteuil. Deze geeft een ruimtelijker sfeer dan de hoge. Zelf kon ik ook de meubels verplaatsen en opstellingen uitproberen. Super handig, ook als je later nog eens meubels wilt verplaatsen!

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met: Interieuradvies
  • Hoe is Winnie om mee te werken? Zij kan goed luisteren en zich met jouw ideeën een goede voorstelling maken van het effekt.
  • Welk probleem heeft Winnie voor je opgelost? Kleuradvies voor zitmeubels en wanden
  • Waarom ben je blij met je interieur? Met een mix van witte en antieke meubels en schilderijen in blauw, groen, lichtgeel en grijsgroen op een witte, respectievelijk grijsgroene wand, het geheel in een moderne, lichte en strakke stijl, is het het interieur geworden waarin ik graag vertoef.
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? Zie bovenstaande!

10-11-2022 Willemijn , Vleuten 

“Uitzonderlijk goed!”

Waardering: 5 uit 5.

Door de jaren heen hebben we van meerdere professionals interieur/kleuradvies gehad. Winnie overtrof ze allemaal omdat ze luistert naar de wensen van de klant, zich in kan leven in diverse stijlen ook als die wellicht niet de hare zijn, buitengewoon goed kleurgevoel heeft en ook nog even in 3 uur tijd voor 340m2 een uitgebalanceerd kleurenplan heeft bedacht en op papier gezet. Inclusief kleurstaaltjes van Histor met vergelijkbare kleuren van Farrow & Ball. Het laatste was namelijk onze wens, uiteindelijk hebben we voor een aantal Histor kleuren gekozen omdat die zelfs beter pasten in de gewenste sfeer. Inmiddels hebben we al een aantal muren geschilderd en het resultaat is boven verwachting, het lijkt eindelijk een samenhangend geheel te zijn in de sfeer die wij wensten maar zelf niet gerealiseerd kregen. Super bedankt Winnie!

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met:Kleuradvies *****
  • Hoe is Winnie om mee te werken? Heel sympathiek en goed inlevingsvermogen.
  • Welk probleem heeft Winnie voor je opgelost? Evenwichtig, stijlvol kleurenplan.
  • Waarom ben je blij met je interieur? Het heeft meer sfeer en heeft samenhang.
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? Staat hierboven al omschreven.

STIJLIDEE | Stylist en Interieurontwerper Winnie | Interieurstylist en kleurexpert voor een huis vol stijl en creatieve ideeën waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben | www.stijlidee.nl
STIJLIDEE | Stylist en Interieurontwerper Winnie | Interieurstylist en kleurexpert voor een huis vol stijl en creatieve ideeën waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben | www.stijlidee.nl

9-11-2022 Annemieke , Bilthoven

“Interieuradvies op maat van Winnie met geweldig resultaat!”

Waardering: 4.5 uit 5.

 

Winnie is bij ons geweest voor kleuradvies voor de woonkamer en keuken, indeling van de meubels en advies over kleur en materiaal, gordijnen, vloerkleed, bartafel, gestoffeerde krukken en de eye-catcher: mijn roze dinerbank! Ze is een snelle denker, creatief, leuk in de omgang en gaat goed mee in de sfeer & stijl die wij als bewoners wensen. We hebben een tweede afspraak met haar gemaakt toen fase 1 voltooid was. Hoe nu verder Winnie? We kregen antwoord op al onze vragen over de gordijnen, accessoires, de kleur van het kleed etc. Wij konden weer verder met ‘uitvoeren’. We hebben alles zelf geschilderd, gemaakt en uitgezocht. Met het kleurenschema en indelingsplan van Winnie is het in één woord een succes geworden. We hebben niet getwijfeld, gewoon het plan gevolgd. Super fijn. We zijn enorm blij met haar adviezen!

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit ****
  • Enthousiasme ****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren ****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding ****
  • Ervaring met: Kleuradvies
  • Hoe is Winnie om mee te werken? Winnie is enthousiast, gezellig en heel kundig. Geen vraag is haar te gek, ze heeft het antwoord paraat! 
  • Welk probleem heeft Winnie voor je opgelost? Je kan iets leuk vinden en vervolgens enorm gaan twijfelen. Met haar zorgvuldig uitgevoerde plan is de twijfel weg en konden wij er vol voor gaan. De kleuren kloppen, het is één geheel en de sfeer is de onze. Heel blij mee!
  • Waarom ben je blij met je interieur? Ik riep: ik hou niet van wit en ik wil een roze eetbank. Want zij dan maakt is een – best spannend – kleurontwerp maar het voelde meteen goed. Heel blij met de sfeer & uitstraling: deze past perfect bij ons. 
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? Winnie is leuk, gezellig, kundig en creatief. Een echte vakvrouw die doet wat ze leuk en vindt en heel goed kan. Top combinatie! 

17-10-2022 Lisette Goes , Houten 

10

“Verrassend en fijn”

Waardering: 5 uit 5.

Winnie kwam bij ons, hoorde al onze wensen en dat waren er veel! Ze vertaalde deze in een verrassend advies. Erg mooi en praktisch. En ook de kleuren zijn mooi. We hebben heel veel zin om met ons nieuwe interieur te starten!

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit ****
  • Enthousiasme ****
  • Deskundigheid ****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding ****
  • Ervaring met:Interieuradvies
  • Hoe is Winnie om mee te werken? Prima 
  • Welk probleem heeft Winnie voor je opgelost? Al onze interieurvragen 
  • Waarom ben je blij met je interieur? Het advies ziet er mooi uit 
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? Ze is deskundig

6-10-2022 Ria , Zwanenburg 

“Een interieuradvies waar ik nooit op zou komen”

Waardering: 4 uit 5.

Winnie luistert goed en denkt mee over de mogelijkheden voor mijn nieuwe, nog op te leveren, appartement. Heel fijn dat na drie uur een advies over inrichting en kleur gereed is. En zo verrassend en heel erg passend bij mijn eigen ideeën.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Enthousiasme ****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met: Interieuradvies
  • Hoe is Winnie om mee te werken? Prettig, rustig en efficiënt
  • Welk probleem heeft Winnie voor je opgelost? Inrichting en kleur woonkamer
  • Waarom ben je blij met je interieur? Het is verrassend en toch past het bij mij
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? Door haar aanpak kan ze op maat advies geven. 

26-9-2022 Brigitte Schaefer , Amsterdam 

“Prima!”

Waardering: 4.5 uit 5.

De verbouwing zou bjnnenkort van start gegaan en kreeg op het laatst toch enigszins stress. Welke kleuren ga ik straks gebruiken? En hoe zit het met verlichting? Ben gaan googelen en kwam bij Winnie uit. Hoewel ze laat in het proces werd betrokken (keuken en vloer waren nl. al uitgezocht) moest ze er zelf even inkomen. Maar al kletsende deed ze dat prima. Resultaat: mooi kleurenschema waar zowel mijn man als ik ons prima in kunnen vinden. Blij dat ik Winnie heb ingeschakeld want een goed lichtplan is belangrijk en niet eenvoudig. De verbouwing is vandaag begonnen en ik kijk er naar uit om het straks mooi in te kleuren met haar kleuradvies, lichtplan en inrichting.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit ****
  • Enthousiasme ****
  • Deskundigheid ****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding ****
  • Ervaring met: Interieuradvies
  • Hoe is Winnie om mee te werken? Prima
  • Welk probleem heeft Winnie voor je opgelost? Licht en kleuradvies
  • Waarom ben je blij met je interieur? We gaan verbouwen en moeten het advies nog toepassen
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? Reageert snel, kan snel schakelen en denkt mee

13-6-2022 Patricia , Zeist 

“Erg handig om te beschikken over een passend en deskundig uitgangspunt”

Waardering: 5 uit 5.

Beste Winnie, Graag willen we nog een compliment maken betreffende jou advies voor ons nieuwe appartement. We zijn afgelopen weken bezig met de aanschaf van meubels en de daarbij door jou geadviseerde kleuren. De eerste grote verrassing kwam bij het uitzoeken van de bekleding van de bank, doordat we dus al een kleur van jou voorstel hadden konden we erg snel door de kleurstalen van de leverancier doordat meteen de meeste kleuren konden skippen, waardoor er eigenlijk al snel 2a3 stoffen overbleven waardoor we meteen ons konden concentreren op de materiaallkeuze. Vervolgens gaat het maken van de keus van de bankopstelling en eethoek ook erg vlot, een geweldige ervaring . Bovenstaande ervaring geeft bij ons het gevoel dat de investering van jou inzet alles dubbel en dwars waard is. Met vriendelijke groet, Tilly en Wim van der Velden.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met: Kleuradvies *****
  • Hoe is Winnie om mee te werken? Prettig en neutraal.
  • Welk probleem heeft Winnie voor je opgelost? Inrichting woonkamer, kleuradvies en verlichting
  • Waarom ben je blij met je interieur? Past bij ons.
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? Knap hoe iemand tot stijl en kleur advies komt waarbij wij het gevoel hebben dat het bij ons past, het is echt iets dat wij mooi vinden en bij ons past. Heel efficiënt als je gaat shoppen en je kunt je dan snel concentreren op het kleur en stijl advies.

11-5-2022 Tilly en Wim van der Velden , Ede 

“Vlot, deskundig en flexibel”

Waardering: 4.5 uit 5.

Prettige ervaring, mede door ervaringen in onze familie en vriendenkring. Die kloppen helemaal! Enorm deskundig op gebied van indeling en kleur.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit ****
  • Enthousiasme ****
  • Deskundigheid ****
  • Snelheid van reageren ****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding ***
  • Ervaring met: Interieuradvies
  • Hoe is Winnie om mee te werken? Flexibel
  • Welk probleem heeft Winnie voor je opgelost? Indeling en kleur
  • Waarom ben je blij met je interieur? Past bij onze wensen
  • Waarom zou je Winnie willen aanbevelen? Altijd inschakelen als je zelf twijfelt.

22-4-2022 Wim , Ed

“Zeer creatief en concreet interieurplan”

Waardering: 4.5 uit 5.

Wij worstelden met onze inrichting in de woonkamer en vonden het lastig de goede combinaties te vinden die aansloten bij onze smaak. Winnie heeft met gerichte creatieve ideeën onze best wel verschillende smaken weten te combineren tot een aansprekend plan. Het resultaat is verassend mooi en we krijgen veel complimenten van onze buren en vrienden. Bedankt en dank voor je inspirerende advies!

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren ****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met: Interieuradvies

23-3-2022 Floris , Hilversum 

6

“Slimme adviseur, twijfel over prijs/kwaliteit”

Waardering: 3 uit 5.

Wij hadden Winnie als kleuradviseur een ochtendje over de vloer. Foto’s op haar website waren spraakmakend en in lijn met onze (gewenste) stijlidee. Contact was OK, professioneel, maar hier en daar wat weinig waarderend voor wat we al hadden – maar goed, misschien zijn/waren we ook niet zo stijlvol 😉 Ze wist onze bestaande ideeën heel aardig een stap verder te brengen. In ’t algemeen had ze goede tips tav kleurkeuze en samenstelling. Nieuwe ideeën ontwikkelden zich minder goed en sloten niet echt aan bij onze smaak. De inspiratiekaarten die we gedurende een kwartiertje mochten uitzoeken werden in het vervolg van de afspraak niet meer gebruikt. Voor de redelijk forse vergoeding hadden we persoonlijk wat meer verwacht.

  • Aanbevelen? Nee
  • Creativiteit ****
  • Enthousiasme ***
  • Deskundigheid ****
  • Snelheid van reageren ****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding ***
  • Ervaring met: Kleuradvies

1-3-2022 Onno , Utrecht 

“Zeer behulpzaam en mooi resultaat”

Waardering: 4 uit 5.

Winnie heeft ons enorm geholpen met de kleurkeuzes voor het schilderwerk in ons nieuwe huis. Ze was fijn in de communicatie en we zijn op een vlotte en praktische manier tot keuzes gekomen. Dit hadden we nooit in zo weinig tijd zelf voor elkaar kunnen krijgen. Al die uren die we zelf al hadden besteed aan orienteren en overwegen, slaan we in het vervolg over. Uiteindelijk zijn we over twee keuzes niet 100% enthousiast, maar over alle andere keuzes wel (en dat waren er veel). En het blijft uiteindelijk natuurlijk toch een kwestie van smaak.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit ****
  • Totaal oordeel ****
  • Enthousiasme ****
  • Deskundigheid ****
  • Snelheid van reageren ****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding ****
  • Ervaring met: Kleuradvies

15-2-2022 Kirsten , Rotterdam 

8

“Verrassend”

Waardering: 4 uit 5.

In 1 uur een heel concreet kleurenplan met plattegrond voor onze woonkamer ! ik ben heel benieuwd hoe het er straks uitziet! zeker aan te raden!

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit ****
  • Totaal oordeel ****
  • Enthousiasme ****
  • Deskundigheid ****
  • Snelheid van reageren ****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding ****
  • Ervaring met: Kleuradvies

21-1-2022 Chantal , Utrecht 

“Erg blij met het advies” 

Waardering: 4.5 uit 5.

Heb net een heel prettige middag gehad met Winnie. Ze luisterd echt naar wat je wilt of juist niet wilt. Was super fijn om haar te zien werken ideeën te over. Mega blij met het plan waar we op uitgekomen zijn.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Totaal oordeel *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met: Interieuradvies

21-1-2022 Desiree , Harmelen 

Waardering: 4.5 uit 5.

“Inrichten is een metier, Winnie kan dat.”

Behoorlijk gespannen ontving ik enkele weken geleden Winnie, niet wetende hoe dit zou uitpakken. De levensloop van Winnie heeft haar gevormd tot iemand die alle facetten van dit vak beheerst. Naast een goed inrichtingsconcept schud Winnie moeiteloos een briljante kleurschakering uit de mouw, waardoor er een waar kunstwerk ontstaat. Nee geen fancy computer graphic, maar een goed doordachte tekening annex kleuradvies. Ik ga haar plan dit voorjaar uitvoeren. Een droom wordt waar.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Totaal oordeel *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met : Interieuradvies

17-12-2021 Emile , Nuenen 

Waardering: 4 uit 5.

“Goed idee om advies aan Winnie te vragen”

Winnie voelde goed aan wat onze smaak is en maakte daarbij mooie en ook verrassende aanbevelingen. Zo hadden wij het zelf niet kunnen bedenken.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit ***
  • Totaal oordeel ****
  • Enthousiasme ****
  • Deskundigheid ****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met: Kleuradvies

4-12-2021 Jolanda , Bodegraven 

Waardering: 4 uit 5.

“Inspirerend”

Een waardevol advies qua indeling, kleur en aankleding.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit ****
  • Totaal oordeel ****
  • Enthousiasme ****
  • Deskundigheid ****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding ****
  • Ervaring met: Interieuradvies

25-11-2021 Gaby , Tie

Waardering: 4 uit 5.

“Deskundig”

Winnie komt snel ter zake. Weet waar ze het over heeft en laat zien dat ze veel ervaring heeft.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit ***
  • Totaal oordeel ****
  • Enthousiasme ****
  • Deskundigheid ****
  • Snelheid van reageren ****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding ***
  • Ervaring met: Kleuradvies

19-11-2021 Hanny , Kamerik 

Waardering: 5 uit 5.

“Inspiratie en hernieuwde energie door een prettig adviesgesprek”

Wij hebben Winnie ingeschakeld omdat we vast zaten in onze ideeën voor de woonkamer van onze nieuwe huis. We hadden wel ideeën over de meubels maar hoe de kamer in te delen, er eenheid in te brengen en kleur was voor ons een probleem. Maar Winnie had binnen korte tijd duidelijk waar onze wensen lagen en een schitterende indeling gemaakt. En met alle duidelijke kleuradviezen kunnen we nu weer zelf op pad. En omdat er tijd over was heeft ze ons ook nog geholpen met lichtadvies waar we heel blij mee zijn. We gaan het vanaf hier verder oppakken en zijn benieuwd naar het eindresultaat. We kunnen zeker iedereen Stijladvies aanraden.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Totaal oordeel *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met: Stylingadvies *****

1-11-2021 Danny en Linda , Rotterdam 

Waardering: 4.5 uit 5.

“Nieuwe inspiratie door goed advies met veel enthousiasme”

Wij hebben Winnie ingeschakeld om te komen tot goed advies en nieuwe ideeën voor het restylen van de woonkamer met open keuken. Met veel enthousiasme en met het gebruik van meegenomen staaltjes op het gebied van vloeren, raambekleding en verfkleuren heeft zij ons goed kunnen adviseren en de nodige tips kunnen geven. Wij hebben zeker nog een weg te gaan met wat er allemaal aangepakt moet worden, maar we hebben inmiddels een start gemaakt met de planning en het uitzoeken van diverse nieuwe meubels, een vloer en een keuken. Wij zijn heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat, maar daarvoor is nog even geduld nodig tot zeker volgend jaar maart.

  • Aanbevelen?Ja
  • Creativiteit
  • Totaal oordeel
  • Enthousiasme
  • Deskundigheid
  • Snelheid van reageren
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding
  • Ervaring met:N.v.t.

26-10-2021 Ingrid en Peter , De Meern 

Waardering: 4.5 uit 5.

“Klantgericht en gelijk toe te passen advies”

Ze geeft duidelijk haar mening en advies.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Totaal oordeel ****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met: Kleuradvies

9-10-2021 Annet , Bilthoven 

Waardering: 5 uit 5.

“Kunst!”

We hebben Winnie ingeschakeld om plannen te maken voor onze woonkamer, keuken en hal. Wat zij kan is werkelijk kunst! Ze is creatief, ontzettend ervaren en professioneel, vriendelijk en weet van aanpakken. Zelf kregen we het niet voor elkaar om met de spullen die we al hadden en onze smaak iets gezelligs en een eenheid van ons huis te maken, en Winnie heeft in een paar uur een fantastisch plan gemaakt die volledig aan onze smaak, wensen en eisen voldoet! Ik kan het iedereen aanraden om Winnie langs te laten komen, mocht je iets anders met je huis willen. Het is het echt meer dan waard!

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Totaal oordeel *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met: Interieuradvies

4-10-2021 Laura , Odijk 

Waardering: 5 uit 5.

“Superblij met concreet stijladvies en kleurenplan”

We hadden Winnie eerder ingeschakeld voor de verbouwing van ons huis en haar deskundigheid, creativiteit en gevoel voor kleur waren al bekend. Nu hadden wij haar nodig bij het restylen van ons nieuwe appartement met overal schuine wanden. Winnie heeft ons fantastisch geholpen met een inspirerend kleurenplan, originele ideeën over de inrichting (waar we zelf nooit opgekomen waren) en tips voor raamdecoratie (een uitdaging in ons appartement). Het was super fijn om een concreet stijladvies en kleurenplan te hebben, zowel voor ons als de aannemer. Vooral ook omdat de verbouwing tijdens de lockdown plaatsvond en alles online uitgezocht en gekocht moest worden. Het eindresultaat is prachtig geworden, iedereen die binnenkomt is verrast over de rustgevende en accentuerende kleurcombinaties en wij voelen ons helemaal thuis!

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Totaal oordeel *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met: Interieuradvies

12-9-2021 Sandra , Harderwijk 

Waardering: 5 uit 5.

“Winnie is een inspirerende, enthousiaste expert in interieuradvies”

In 2009 hebben we Winnie om advies gevraagd bij het indelen van onze woonkamer en het toepassen van de juiste kleurcombinaties. Het advies van Winnie heeft ons toentertijd erg geholpen. Winnie kwam met praktische suggesties waar we zelf niet aan gedacht hadden. Inmiddels zijn we 12 jaar verder en is het tijd voor een nieuwe inrichting. We hebben Winnie vorige week opnieuw uitgenodigd om ons te inspireren en houvast te geven bij het maken van de juiste keuzes. Na drie uur intensief bespreken lag er een concreet plan waar we mee aan de slag kunnen. Winnie heeft ons vooral kunnen helpen bij het maken van de juiste kleurkeuzes voor op de muren en van de accessoires. De bal ligt nu bij ons om het plan te gaan uitvoeren. We hebben er zin. Het eerste muurtje heeft inmiddels een andere kleur.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Totaal oordeel *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met: Interieuradvies

10-9-2021 Pim , Ede 

Waardering: 5 uit 5.

“Kleurrijke, creatieve tips & tricks”

Onze plannen gaan pas eind september uitgevoerd worden. Omdat wij smoor waren op een vloer maar daarbij geen passende wandbekleding/keukenkleur enz. konden vinden, en de tijd ging tikken om te bestellen, hebben we Winnie ingeschakeld. Superfijn dat we in een avond een heel plan op papier hebben gekregen. We moeten natuurlijk nog afwachten hoe het uit gaat pakken 🙂 maar vooralsnog ziet het er geweldig uit!

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Totaal oordeel *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding N.v.t.
  • Ervaring met: N.v.t.

3-7-2021 Monica , Rijsenhout 

9

Waardering: 4.5 uit 5.

“Prettige en kundig styliste, met veel kennis”

We hebben Winnie ingeschakeld, omdat we een gedateerd huis hebben gekocht. En hoopten dat zij ons kon helpen met het moderniseren hiervan. Dat is zeker gelukt! Ze kwam meteen ter zake, gelukkig maar, want ze had veel te doen. Nu hebben we een prachtig advies, m.b.t. kleur, stijl en lichtplan. En kunnen er gericht mee aan de slag. Hartelijk dank!

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit ****
  • Totaal oordeel ****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid ****
  • Snelheid van reageren ****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met: Stylingadvies

27-6-2021 Hans , Nieuwerkerk ad IJssel 

10

Waardering: 5 uit 5.

“Praktisch en goed afgestemd op persoonlijke wensen”

Winnie heeft ons geholpen met advies over de inrichting/stijl van de woonkamer. Binnen no time lag er een op maat gemaakt plan klaar waarmee we straks uit de voeten kunnen. Super fijn.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Totaal oordeel *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met: Interieuradvies

21-6-2021 J/E , Utrecht 

Waardering: 5 uit 5.

“Deskundig advies met prachtig resultaat”

Samen met Winnie maakten wij een plan dat echt heel goed is uitgepakt. Iedere dag weer genieten wij van onze prachtige woonkamer. Echt heerlijk om in te zitten.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Totaal oordeel *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met:Interieuradvies ****

19-5-2021 Jac , Voorburg 

Waardering: 4 uit 5.

“Direct en daadkrachtig”

Winnie is een adviseur die direct to the point komt. Fijn om bij een nog te bouwen nieuwe woning met zoveel keuzes even de basis te kunnen leggen. Vanaf hier kunnen we verder bouwen en ons nieuwe huis inrichten.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit ****
  • Totaal oordeel ****
  • Enthousiasme ***
  • Deskundigheid ****
  • Snelheid van reageren ****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding ****
  • Ervaring met: Interieuradvies

3-5-2021 pleuni postma , Utrecht 

Waardering: 5 uit 5.

“Verrassend en deskundig interieuradvies, een aanrader!”

In 2009 kwamen we voor het eerst in contact met Winnie, we vroegen haar om meer sfeer in ons huis te creëren. Aan de hand van ons moodboard wist zij precies onze smaak om te zetten naar ons interieur. Toen wij in 2020 ons nieuwe huis kochten, waren we het er dan ook snel over eens dat we weer de hulp van Winnie wilden. Ze heeft ons goed geholpen met kleuren in huis en de inrichting om zo van ons nieuwe huis een thuis te maken. Nu hebben we voor de derde keer Winnie ingeschakeld om de puntjes op de i te zetten in ons huis. Ook deze keer heeft ze onze smaak vertaald in ons interieur. Het is fijn dat ze naar ons luistert en geeft tips en advies, maar blijft wel dicht bij onze wensen. Wanneer we weer advies nodig hebben, zullen we Winnie zeker weer inschakelen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Totaal oordeel *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met: Interieuradvies

19-4-2021 Frank , Den Bosch

Waardering: 5 uit 5.

“Een advies passend bij al onze wensen”

Winnie was een paar uur bij ons. Ze keek goed rond bekeek ons moodboard en wist met goeie tips zowel de mooie kleuren voor onze kamer te bedenken en een nieuwe indeling te maken en suggesties voor de aanschaf van onze nieuwe bank. Tenslotte kregen we ook nog het lichtplan. Een vakvrouw aan het werk. Heel blij met ons advies. Nu aan de slag. Benieuwd naar het resultaat straks!

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Totaal oordeel *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met: Stylingadvies

26-3-2021 Elly van Wagenjngen , Lelystad 

Waardering: 4 uit 5.

“In no time een compleet plan klaar”

Een frisse blik en praktische adviezen waar we mee aan de slag kunnen Een plan dat houvast geeft.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit ****
  • Totaal oordeel ****
  • Enthousiasme ****
  • Deskundigheid ****
  • Snelheid van reageren ****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding ****
  • Ervaring met: Interieuradvies

12-3-2021 Catharina , Lopik 

Waardering: 5 uit 5.

“Efficiënt en goed advies”

We vonden het heel prettig om met Winnie te werken. Ze was heel goed bereikbaar, heeft snel een goed idee gekregen van onze voorkeuren en een duidelijk advies gegeven voor de inrichting en kleurkeuze. Heel fijn als basis voor inrichting van ons nieuwe huis.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit ****
  • Totaal oordeel *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met: Kleuradvies

6-3-2021 Pamela , Franken 

Waardering: 4.5 uit 5.

“Heel leuk om mee te maken”

Winnie heeft met hele goede ideeen een mooi kleuren plan neergelegd.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit ****
  • Totaal oordeel ****
  • Enthousiasme ****
  • Deskundigheid ****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding ****
  • Ervaring met: Kleuradvies

22-2-2021 Tonny , Almere 

8

Waardering: 4 uit 5.

“Ervaren styliste die keuzes duidelijk toelicht”

Advies gevraagd voor indeling nieuwbouwwoning. Had zelf al over veel opties nagedacht om woning in te richten en de optie om de keuken in midden woning als startpunt te nemen is verder uitgewerkt. Was ook veruit mijn favoriet en andere opties hebben we daarom nauwelijks besproken. Had ik ook meer input op moeten vragen. Meest waardevolle voor mijzelf vind ik de maatvoering/gebruik van de beschikbare ruimte. Wat is een prettige ruimte tussen meubels, keukens etc en wat is een goede maatvoering van de meubels. Bijvoorbeeld welke ruimte voelt prettig voor een eettafel en is er dan nog voldoende ruimte voor een kast achter de stoelen of wat is een prettige ruimte voor een doorloop of tussen kookeiland en kastenwand. Ook zeer prettig om een schema te krijgen met welke kleuren passend zijn bij de moodboards en de sfeer die je wil creëren evenals de te kiezen materialen (geluidsabsorberende). Niets moet uiteindelijk, maar je hebt snel een prima basis om mee te werken en zeker omdat ik nog maanden heb voordat het huist staat zal er vast nog wat wijzigen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit ****
  • Totaal oordeel ****
  • Enthousiasme ****
  • Deskundigheid ****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding ****
  • Ervaring met: Interieuradvies

1-2-2021 Frank , Nieuwerkerk aan den IJssel 

Waardering: 5 uit 5.

“Concreet advies en prachtig resultaat!”

Niet de eerste keer dat we gebruik hebben gemaakt van de diensten van Winnie. Elke keer weet ze onze ideeën tot een uitvoerbaar plan om te zetten. Super concrete adviezen, zodat we daarna alleen de uitvoering nog maar hoeven te doen en het resultaat is altijd prachtig!

  • Aanbevelen? Ja
  • Creativiteit *****
  • Totaal oordeel *****
  • Enthousiasme *****
  • Deskundigheid *****
  • Snelheid van reageren *****
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding *****
  • Ervaring met: Interieuradvies

3-1-2021 Jeroen en Meral , Utrecht 

Reviews over STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling | Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham uit Utrecht | www.stijlidee.nl

Contact

Enthousiast geworden om je interieur te veranderen naar een stijlvol thuis met hulp van STIJLIDEE? Laten we vrijblijvend telefonisch kennismaken voordat we een afspraak inplannen voor een interieuradvies bij je thuis of voor je bedrijf! 

Afspraak inplannen

Afspraken voor een interieuradvies bij je thuis kunnen telefonisch of via email worden ingepland van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Zo kun je daarna direct aan de slag met het (laten) veranderen van je interieur naar een stijlvol en persoonlijk droomhuis. Desgewenst kunnen we ook een afspraak inplannen in de avond of het weekend. Dit kost 30% extra.

Vul de onderstaande velden in en geef je voorkeur aan qua dag en tijdstip, dan hoor je binnen twee werkdagen meer van Winnie, tot snel!