Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen over STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling zijn in opdracht van STIJLIDEE onafhankelijk verzameld door Klanten Vertellen
Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Anique uit: Vlijmen

28-06-2017

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Winnie heeft 4 jaar geleden ons interieur en kleuradvies gegeven voor ons huis dat we toen gingen verbouwen. We hebben haar nu weer gevraagd voor advies mbt de benedenvedieping van ons nieuwbouwhuis. In 3 uur hebben we de interieur, kleur en lichtadvies besproken.

Aanbeveling: ja

Marianne uit: Eemnes

26-06-2017

9,2

Ervaring met: Inrichting Woonkamer

Ervaring:
Ik kon snel een afspraak maken. We hebben gericht gekeken naar mijn vraag betreft probleempunt bij inrichting woonkamer. Deze is ook beantwoord. Daarnaast kleuradvies gekregen. Leuk om een keer te doen. Heel tevreden. Nu zelf aan de slag!

Aanbeveling: ja

Hillie uit: Lopikerkapel

26-06-2017

8,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Leuk gesprek, luistert goed naar wat de wensen zijn en gaat daarmee aan de slag.
Goede ideeën wat ik zelf niet zou durven/bedenken.
We zijn inmiddels bezig met de voorbereidingen.

Aanbeveling: ja

Marloes uit: Kerkdriel

26-06-2017

8,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
prima! we komen nog een keertje bij je terug voor andere ruimtes.

Aanbeveling: ja

Nelleke uit: Katwijk

23-06-2017

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Was erg leuk, out of the box denken en inspirerende ideeën.

Aanbeveling: ja

Karina uit: Haarlem

07-06-2017

9,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Aanbeveling: ja

Henry uit: Woudenberg

04-06-2017

8,5

Aanbeveling: ja

Pieter uit: Utrecht

21-05-2017

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Lichtadvies

Ervaring:
Winnie levert echt maatwerk. In het basis interieuradvies van 3 uur konden we veel vragen naar tevredenheid beantwoordt krijgen. Fijn.

Aanbeveling: ja

Christine uit: Nootdorp

05-05-2017

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Ik vond het erg fijn om samen met Winnie te werken aan mijn interieurontwerp. Ik ben super blij met het resultaat. Bedankt Winnie!

Aanbeveling: ja

Ada uit: Nieuwerkerk aan den IJssel

01-05-2017

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Leuke en gezellige ontmoeting. En na drie uur hadden wij een mooi compleet plan met kleurenadvies voor onze slaapkamer.

Aanbeveling: ja

Patricia uit: Vianen

28-04-2017

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Een maand terug interieuradvies (inrichting en kleur) van Winnie mogen ontvangen. We hadden een sfeer in ons hoofd die we in ons nieuwe huis terug willen laten komen, maar wisten niet hoe we dit moesten aanpakken. Winnie heeft een compleet plan voor ons gemaakt waar we direct verliefd op werden. Ook een maand later voelen we ons hier nog steeds heel goed bij. Het advies maakt ook dat we dit goed in stappen kunnen uitvoeren. We weten nu hoe we bij de basis moeten beginnen en hoe we dat beetje bij beetje met meubels en accessoires kunnen maken tot wat we willen.

Aanbeveling: ja

Herman en Lieske uit: Leimuiden

24-04-2017

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
We hadden geen idee wat we konden verwachten, we
waren zeer verrast met de ontmoeting en het eindresultaat.

Aanbeveling: ja

Esther uit: Amersfoort

06-04-2017

6,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Ik heb het idee dat Winnie zich niet heel erg had verdiept in wie ik ben en wat mijn eigen stijl is. Ze heeft niet rond gekeken en is vooral uit gegaan van mijn moodboards, dat is ook prima verwerkt maar ik mis de persoonlijke touch.

Sanne uit: Hoorn

03-04-2017

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Winnie luistert goed naar wensen en bedenkt een goede oplossing! Kleuren naar smaak passend bij het geheel! Erg fijne sfeer aan tafel. Leuk om een idee tot leven te zien komen!

Aanbeveling: ja

Klaas uit: Nieuwegein

03-04-2017

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Voor ons nieuwe huis hadden we wat tips nodig voor indeling en kleuren. Dat is goed gelukt. Er is goed geluisterd naar onze wensen en er kwamen verrassende ideeën uit.

Aanbeveling: ja

Anja uit: Bergen op Zoom

02-04-2017

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Aanbeveling: ja

Nico uit: Hilversum

01-04-2017

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Zeer goed advies gekregen!

Aanbeveling: ja

Ellen

30-03-2017

8,8

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Aanbeveling: ja

Jannie uit: Barendrecht

29-03-2017

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Ik was op zoek naar een verandering in onze woning met behoud van eigen sfeer en identiteit. En dat is prima gelukt.
Dank je wel Winnie

Aanbeveling: ja

Sonja uit: IJsselstein

09-03-2017

8,2

Ervaring met: STIJLIDEE Styling

Ervaring:
Prettige ervaring

Aanbeveling: ja

Jessica uit: Culemborg

08-03-2017

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Wij zijn erg enthousiast over de prachtige kleuren die voor ons zijn uitgezocht, de verf is zelfs al gekocht. Verder leuke en nuttige tips en ideeën voor de verdere inrichting gekregen.

Aanbeveling: ja

A uit: Utrecht

01-03-2017

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Aanbeveling: ja

Hilda Dorstijn uit: Amsterdam

25-02-2017

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Winnie is een ervaren deskundige op gebied van styling. Je merkt dat ze enthousiast is over haar werk en geeft veel goede adviezen. Je merkt dat ze echt haar best doet om de volle tijd goed te besteden.

Aanbeveling: ja

Omer uit: Utrecht

23-02-2017

8,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Wij zijn zeer tevreden over het advies welke wij hebben gekregen. Winnie is een hele fijne adviseur, die goed heeft geluisterd naar onze wensen en voorkeuren. Samen zijn we tot een goede indeling, kleuren en lichtplan gekomen!

Aanbeveling: ja

Serieke uit: Utrecht

21-02-2017

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Wij vonden het een prettig, informatief en deskundig advies. Voldoende tijd om vragen te stellen en eigen ideeën te toetsen!!

Aanbeveling: ja

L uit: Houten

18-02-2017

8,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Voor de 2de keer een stijladvies gevraagd.
We waren over het eerste advies heel te vreden en hopen dat het in ons nieuwe huis weer zo mooi is als het nu lijkt.

Aanbeveling: ja

carole uit: ijsselstein

11-02-2017

8,2

Ervaring met: STIJLIDEE Styling

Ervaring:
In korte tijd heeft Winnie ons een leuk, verrassend advies gegeven voor onze woonkamer/hal/open haard. Knap dat Winnie meteen een paar grote aanpassingen in de indeling van onze woonkamer adviseerde; met daarbij een hele muur van hout! Zelf hadden we het nooit zo kunnen verzinnen. We zijn erg benieuwd naar het resultaat; binnenkort gaan we het mooie plan uitvoeren.
Winnie, dankjewel en we houden je op de hoogte, Ruud en Carole

Aanbeveling: ja

Rosa uit: Hoofddorp

09-02-2017

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Ontzettend blij met het advies van Winnie! Heel veel aan gehad, ontzettend efficient. Hadden we achteraf veel eerder moeten doen dan hadden we betere keuze’s gemaakt voor het meerwerk van onze nieuwbouwwoning.

Aanbeveling: ja

Miranda

06-02-2017

8,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Winnie heeft ons erg goed geadviseerd. Met een professionele en doortastende aanpak. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en deze in het uiteindelijke advies meegenomen. Met haar kleur-, materiaal- en inrichtingsadvies kunnen wij nu gericht aan de slag!

Aanbeveling: ja

Jan uit: Amsterdam

06-02-2017

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Prima advies. In 3 uur tijd helemaal bij met de laatste trends op het gebied van interieurinrichting. Veel interessante tips, ik kan verder! Kernwoorden: pragmatisch en enthousiast.

Aanbeveling: ja

Serkan uit: Driebergen

04-02-2017

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Winnie heeft ons geweldig geholpen met al haar kennis en creativiteit. Wij kwamen met ons net aangekochte huis niet uit hoe we de kleuren en de inrichting moesten doen. Door de tips en de ideeën van Winnie kunnen we weer vooruit. Bedankt !

Aanbeveling: ja

Stephanie uit: Bilthoven

01-02-2017

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Geweldig veel tips gekregen van Stijlidee en een prachtig ontwerp waarmee wij verder kunnen in ons huis.

Aanbeveling: ja

Bart uit: Utrecht

30-01-2017

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Snel, creatief en kundig advies

Aanbeveling: ja

Esther uit: Rotterdam

25-01-2017

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Styling

Aanbeveling: ja

Monique uit: Santpoort

25-01-2017

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Ik heb n paar goede ideeen gekregen van Stijlidee vooral qua kleuren!
Dank je wel Winnie!

Aanbeveling: ja

Martine uit: Zaltbommel

20-01-2017

9,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Erg leuk om een keer te doen. Er wordt een goed plan gemaakt. En je bent vrij om te kiezen wat je wilt. En waar je dat wilt kopen. Heb je zelf geen idee, dan heeft Winnie een goede tip. Een aanrader.

Aanbeveling: ja

Herma uit: Zoetermeer

09-01-2017

7,5

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Voortvarend, deskundig, invoelend

Aanbeveling: ja

Martha uit: Utrecht

08-01-2017

8,2

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Wij hebben het nog niet uitgevoerd, maar de tips komen erg van pas als wij het gaan uitvoeren

Aanbeveling: ja

Nynke uit: Amsterdam

27-12-2016

7,8

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Wij hebben Winnie ingeschakeld omdat we wilden weten welke meubels wij naar ons nieuwe huis mee kunnen nemen en hoe we de woonkamer kunnen indelen. Leuke tips gekregen en goed om te zien wat wel en niet mogelijk is wat betreft de indeling. Daarnaast vonden we het kleuradvies heel nuttig. Waar wij anders alle muren wit zouden hebben gehouden durven we het nu aan om met kleur meer harmonie in onze woonkamer te brengen. Winnie heeft goed gekeken naar de kleuren van ons meubilair en naar wat we mooi vinden. Over het algemeen zijn we heel tevreden. Wellicht vragen we Winnie ook voor de bovenverdieping! We gaan nu eerst met haar tips aan de slag en zijn reuze benieuwd naar het resultaat!

Aanbeveling: ja

Ewoud uit: Nieuwegein

20-12-2016

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Styling

Ervaring:
Het was een prettig en leuk gesprek, waarin goed geluisterd werd naar onze wensen, maar ook conclusies van jullie kant op basis van onze input.

Aanbeveling: ja

Liesbeth uit: Opheusden

20-12-2016

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Aanbeveling: ja

uit: Utrecht

11-12-2016

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Aanbeveling: ja

Rianne uit: Ermelo

10-12-2016

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Direct eindadvies op overzichtelijk papier. Leuke en bruikbare suggesties.

Aanbeveling: ja

Rosanne

04-12-2016

8,8

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Voor onze nieuwe woning hebben wij een geweldig advies gekregen. Een duidelijk plan met prachtige kleuren waarbij de stijl van mijn vriend en mijzelf perfect gecombineerd worden. Persoonlijk, stijlvol en verrassend. Zeker de moeite waard.

Aanbeveling: ja

Priscilla uit: Culemborg

04-12-2016

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Heel leuk om te ervaren en het resultaat was echt passend bij wat we voor ogen hadden. Out of the box denken, niet alleen qua indeling maar ook qua kleurgebruik. Dit hadden we zelf nooit kunnen bedenken! Nu nog uitvoeren maar dat komt vast goed 😉

Aanbeveling: ja

Simone uit: Den Haag

28-11-2016

8,8

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
We hebben Winnie al een tijd geleden over de vloer gehad voor onze huidige woning, en langzaam alle tips en plannen op ons tempo gerealiseerd. Nu zijn we bezig met een nieuw huis en kijkt ze al in een vroeg stadium mee om te kijken hoe we dit huis ook zo goed mogelijk naar onze smaak maar ook naar ons gezin in kunnen richten. Top ideeën, en altijd meer dan 1 idee zodat wij keuze hebben. Dat is heel belangrijk voor ons. En natuurlijk ook dat ze makkelijk is in de omgang 🙂

Aanbeveling: ja

Marloes uit: Valburg

16-11-2016

9,5

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Winnie is altijd heel enthousiast als zij via Histor in onze winkels kleuradvies geeft aan onze klanten. Zij is gedreven en vakkundig en werkt snel en gericht. Hierdoor krijgen onze klanten in korte tijd een waardevol advies!

Aanbeveling: ja

Wendy uit: Zutphen

16-11-2016

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Ontzettend inspirerend kleuradvies+ gegeven aan onze klanten bij Eijerkamp. Tevreden reacties en een fijne samenwerking. Nogmaals dank voor jullie komst!

Aanbeveling: ja

Resa uit: De Meern

13-11-2016

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Aanbeveling: ja

Raika uit: Amersfoort

12-11-2016

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Aanbeveling: ja

Tjerk uit: Utrecht

11-11-2016

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Enthousiaste en zeer ervaren styliste, met een scherp oog voor wat een ruimte nodig heeft om optimaal tot zijn recht te komen.

Aanbeveling: ja

Madeleine uit: Utrecht

10-11-2016

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Aanbeveling: ja

Francien uit: Leusden

09-11-2016

 8,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
We bewaren het idee en gaan er zeker mee aan de slag.
Vooral de kleuradviezen vinden we leuk en de indeling van de woonkamer.

Aanbeveling: ja

Ineke

30-10-2016

7,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Goede tips gekregen op gebied van kleur en inrichting.
Wij willen zelf de tv beslist niet in zithoek maar in aparte loungehoek en vinden het jammer dat in het advies hiermee geen rekening is gehouden, ondanks dat we dit duidelijk hebben aangegeven. Daardoor is het inrichtingsadvies deels niet bruikbaar.

Aanbeveling: ja

Monique uit: Utrecht

09-10-2016

8,8

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Winnie heeft voor ons een prima ontwerp gemaakt met bijpassende kleuren. Ze luisterde goed naar onze wensen en gaf goede tips.

Aanbeveling: ja

Karin uit: Leusden

05-10-2016

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Aanbeveling: ja

Marieke uit: Bennekom

18-09-2016

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Het was winter 2009. Met Winnie liepen wij door een koud, leeg, open huis welke volledig in de verbouwing was en meubels in de opslag waren. Met behulp van foto’s van ons interieur en wat ze gezien had van de te bouwen keuken, zijn we 2,5 uur flink aan de slag gegaan. Ze heeft een ontwerp voor ons gemaakt met kleuren voor de keukenmuren die zouden matchen met de meubels van onze aansluitende eettafel/stoelen. Voor de woonkamer had ze ook mooie suggesties. Daarnaast gaf ze ook een goed lichtplan. Wij, a-creatief en weinig verstand van kleuren, waren blij met de mogelijkheden die ze ons liet zien en de keuzes die we hebben gemaakt met haar kennis. En nu, bijna 6 jaar later zijn we nog heel blij met alle kleuradviezen van Winnie. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Aanbeveling: ja

Robert uit: Abcoude

10-09-2016

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Winnie is snel, goed op de hoogte en heeft veel ervaring, dat merk je aan haar manier van werken. Ze luistert goed naar je mening, en werkt dat vervolgens prima uit. Zeer aanbevolen!

Aanbeveling: ja

Nicole uit: Diemen

10-09-2016

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Aanbeveling: ja
07-09-2016

8,2

Ervaring:
Prima aanrader!!

Aanbeveling: ja
01-09-2016

8,3

Ervaring:
Voor de tweede keer Winnie om advies gevraagd. Wederom goed & snel advies gekregen, zeer tevreden. Deskundige dame met altijd een vriendelijke lach en toch zakelijk. Veel dank Winnie! Ik hoop dat de uitvoering ons net zo snel & goed gaat lukken.

Aanbeveling: ja

Astrid uit: Utrecht

01-09-2016

9,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Zelf zat ik helemaal vast met mijn woonkamer. Mijn moodboard dat ik had gemaakt, was dan ook totaal anders dan hoe het was. Winnie had een leuke uitdaging dus. Ik ken weinig mensen die zo enthousiast zijn en het werkte aanstekelijk. Ze heeft een heel mooi plan gemaakt, wat precies aansluit bij mijn behoefte. Super!

Aanbeveling: ja

Chantal uit: Nuenen

30-08-2016

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Wij hebben dit interieurontwerp cadeau gekregen om een beter beeld te krijgen bij de mogelijkheden van onze nog te bouwen woning. Winnie heeft ons erg goed geholpen en nam uitgebreid de tijd voor ons!

Aanbeveling: ja

Annemiek

25-08-2016

7,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Aanbeveling: ja

Arja uit: Gorinchem

19-08-2016

8,8

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Efficiënt in drie uur een duidelijk kleur-, interieur advies gekregen waar ik echt heel goed mee uit de voeten kan.

Aanbeveling: ja

G.P. uit: Kaatsheuvel

18-08-2016

7,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Ik ben blij met het advies, het geeft rust in mijn hoofd

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel: 8
  • Prijs-/ kwaliteitsverhouding: 7
  • Enthousiasme: 7
  • Creativiteit: 7
  • Deskundigheid: 7
  • Snelheid van reageren: 9

Reactie van STIJLIDEE

Bedankt voor de prima beoordeling! Goed om te weten dat mijn advies nu rust in je hoofd geeft zodat je je nu volledig kunt focussen op de verhuzing binnenkort, spannend! Hartelijke groet en een fijne dag! STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Pien uit: Utrecht

18-08-2016

8,8

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Vakkundig en enthousiast advies. Winnie denkt goed mee en initieert ruimte om uit je comfortzone te komen, weloverwogen en goed onderbouwd!
Wij raden haar zeker aan en zullen in de toekomst zeker nog vaker adviezen aan haar vragen!

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel: 9
  • Prijs-/ kwaliteitsverhouding: 8
  • Enthousiasme: 9
  • Creativiteit: 9
  • Deskundigheid: 9
  • Snelheid van reageren: 9

Reactie van STIJLIDEE

Bedankt voor de goede beoordeling! Fijn om te horen dat jullie mij aan willen raden bij jullie vrienden en bekenden! Hartelijke groet en een fijne dag! STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Cindy uit: Naarden

15-08-2016

9,5

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Winnie heeft ons fantastisch geholpen met de kleuren van de muren. Daarbij heeft ze ons ook goed geadviseerd over het inrichten van ons nieuwe huis. Winnie dacht actief mee, kwam met nieuwe ideeen en bleef rekening houden met onze smaak. Heel knap!

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel: 9
  • Prijs-/ kwaliteitsverhouding: 9
  • Enthousiasme: 10
  • Creativiteit: 10
  • Deskundigheid: 10
  • Snelheid van reageren: 9

Reactie van STIJLIDEE

Bedankt voor de geweldig goede beoordeling! Tot binnenkort voor onze volgende afspraak interieuradvies. Hartelijke groet en een fijne dag! STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Mirjam uit: Austerlitz

13-08-2016

7,0

Ervaring met: STIJLIDEE Styling

Ervaring:
Toen er naar aanleiding van de plaatjes een beeld was van wat wij leuk vinden, was je gelijk vertrokken:Je was erg snel om een bepaalde koers te gaan varen. weinig interactie daarna met klant. Je hebt ons zeker op hele leuke ideeen gebracht, maar het mocht nog meer out of the box. Graag had ik meer tijd gehad om over dingen te discussieren: wat zijn de voor- en nadelen en waarom passen dingen nu juist wel of niet bij ons. Overall een prettig gesprek met een goede basis om dingen nu te gaan onderzoeken. Ook dingen waar wij hiervoor geen weet van hadden. Dank je.

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel: 6
  • Prijs-/ kwaliteitsverhouding: 7
  • Enthousiasme: 8
  • Creativiteit: 6
  • Deskundigheid: 7
  • Snelheid van reageren: 8

Reactie van STIJLIDEE

Bedankt voor de beoordeling. Als essentiële onderdelen van jullie interieur, zoals de blauwe keuken, zwart en rood lederen design meubelen, abstracte kunst in roodtinten en de wit marmeren schouw niet vervangen mogen worden dan is het voor mij helaas wat lastiger om out of the box te denken. Over nieuwe ideeën voor de indeling, vloer, salontafel, stoelen en kleuren hebben we het uitgebreid gehad. In een vervolgafspraak kunnen we desgewenst samen kijken naar rigoureuze interieur veranderingen zoals het verplaatsen van de keuken naar de werkkamer en het openbreken van de pui waardoor we een grotere woonkamer en woonkeuken met meer mogelijkheden kunnen creëren. Hartelijke groet en een fijne dag! STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Helma uit: Houten

07-08-2016

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Fraai en origineel ontwerp.
Gaan we uitvoeren.

Aanbeveling: ja

Edwin uit: Amstelveen

04-08-2016

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Nuttig advies gehad waar we wat mee kunnen

Aanbeveling: ja

Tom & Tineke uit: IJsselstein

11-07-2016

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Winnie is een enthousiaste, verfrissende en zeer ervaren en professionele interieur-adviseur. Zij heeft ons, tijdens een interieuradvies bij ons thuis, zeer bruikbare en verrassende ideeën aan de hand gedaan die we zelf nooit bedacht zouden hebben. Ze dringt niets op, maar denkt vooral mee, houdt continu voeling met wat de klant wil, en past daarop haar professionele kennis toe. Na drie uur brainstormen levert zij een zeer compleet interieuradvies op een tekening op schaal af. Dit inclusief gedetailleerd kleur- materiaal- en verlichtingsadvies, alsmede verkoopadressen en zeer veel andere bruikbare tips. Kortom, met dit plan kunnen we aan de slag om ons bestaande interieur zodanig aan te passen dat alles wat we eraan misten nu is ingevuld en het nu echt bij ons past.

Aanbeveling: ja

Reactie van STIJLIDEE

Wauw! Wat een prachtige en complete beoordeling! Zo krijg je echt een indruk van STIJLIDEE’s werkwijze. Heel veel dank en succes nog met het inrichten! Hartelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Hugo uit: Odijk

10-07-2016

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
wervelwind. veel eye openers. waarde moet zich nog wel “bewijzen” in de praktijk.

Aanbeveling: ja

Reactie van STIJLIDEE

Fijn dat ik jullie veel eye openers heb kunnen geven, soms zie je het zelf even wat minder helder. Veel succes met het stap voor stap veranderen van jullie interieur! Hartelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Jan uit: Rotterdam

06-07-2016

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Aanbeveling: ja

Reactie van STIJLIDEE

Wat een TOP beoordeling! Bedankt! Hartelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Suzanne

05-07-2016

8,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Snel een afspraak kunnen maken en dus ook snel advies. Fijn om al gelijk het resultaat te hebben. Wij gaan zeker een groot deel van de plannen uitvoeren!

Aanbeveling: ja

Truus/Eef uit: Schiedam

21-06-2016

8,4

Ervaring:
Wij kregen “een uurtje” STIJLIDEE Interieuradvies cadeau van Ode aan de vloer, Bolith bij aankoop van een gietvloer. Wij hadden een paar specifieke vragen waar prettig en adequaat op is gereageerd! Dank!

Aanbeveling: ja

Rachel uit: Utrecht

20-06-2016

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Winnie heeft ons al verschillende keren heel goed van advies voorzien. Ze weet precies wat wij graag willen en helpt ons ook aan allerlei ideeen waar wij zelf nooit aan gedacht hadden. Ze is deskundig en weet veel, denkt snel en is echt creatief. In een paar uur tijd lag er een volledig plan klaar voor de huiskamer en keuken. Het heeft ons echt enorm geholpen bij het (her)inrichten van ons huis.

Aanbeveling: ja

Hans uit: Utrecht

18-06-2016

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Stijlidee is goed vindbaar op internet. En de naam en site spreken aan. Winnie orienteert zich goed en op een gegeven moment komt haar creativiteit met kracht los. Het maakt enthousiast om er verder mee te gaan en ik zal zeker nog een beroep op haar doen!

Aanbeveling: ja

Joanna uit: Zuidplas

18-06-2016

 9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Het was fijn om te sparren en om nieuwe ideeën te krijgen en ideeën bevestigd te krijgen en deze tot 1 geheel te maken. We zijn er direct ’s avonds mee begonnen en wat we niet zelf kunnen, wordt binnenkort gedaan. Ben blij dat Winnie hier is geweest!!

Aanbeveling: ja

Mariska uit: Amsterdam

15-06-2016

7,7

Ervaring met: Overige

Ervaring:
Basisadvies (kleuradvies en -ontwerp)

Aanbeveling: ja

Marije uit: ‘s-Hertogenbosch

13-06-2016

7,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Prettig gesprek gehad, waardoor we nu een eenheid in ons interieur hebben, zowel qua indeling als qua kleur.

Aanbeveling: ja

Chantal uit Amstelveen

05-06-2016

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Aanbeveling: ja
Bedankt voor de mooie beoordeling! Veel succes met de verhuizing straks! Groetjes, Winnie

Daan en Irma uit: Alblasserdam

31-05-2016

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Wij kwamen er zelf niet uit hoe we ons huis het beste konden indelen en hoe we het sfeervoller konden maken. Vandaag is Winnie bij ons geweest en we zitten vol leuke ideeën! We hebben een mooi stijladvies gekregen waarmee we onze woonkamer gezellig gaan maken.

Aanbeveling: ja

Alexander uit: Utrecht

26-05-2016

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Voor mijn nieuwbouwappartement zocht ik interieuradvies. Winnie heeft prima geadviseerd zowel qua inrichting als kleurgebruik. Ze kwam met een aantal ideeën die ik zelf nooit bedacht zou hebben. Helaas nog wel even wachten tot het appartement wordt opgeleverd voordat ik aan de slag kan.

Aanbeveling: ja

Olga uit: Utrecht

30-04-2016

8,8

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Ik ben hartstikke blij dat ik deze interieuradviseur heb gevonden. Wij hebben een nieuwbouwhuis en ik had geen idee hoe deze in te richten. Samen met hulp van Winnie weet ik nu hoe het aan te pakken. Zij heeft alles tot in detail opgeschreven voor mij, van verschillende kleuren muurverf tot alle meubels. Uitvoering van haar plan hoeft ook niet veel extra te kosten en maakt mijn woning wel tot een huis waar ik mij echt thuis kan voelen!

Aanbeveling: ja

Petra uit: Amersfoort

17-04-2016

 8,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
We wilden onze keuken en woonkamer anders inrichten en indelen en kwamen er zelf niet uit.
Gezien goede verhalen over Winnie op haar website hebben we haar uitgenodigd voor advies, wat een goede keuze!
Goed geluisterd naar onze wensen en heel creatieve nieuwe inrichting van de keuken en woonkamer. Optimaler benutten van ruimte maar ook sfeer inbrengen. We zijn al aan het doorpakken en hebben er ook zin in om ons plan tot uitvoer te brengen. Absoluut een aanrader, dit hadden we zelf niet kunnen bedenken!

Aanbeveling: ja

Caroline uit: Bergambacht

17-04-2016

8,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Winnie ging enthousiast en voortvarend te werk. Met name haar advies over de opstelling van onze zithoek was zeer verrassend en hadden wij zelf niet kunnen bedenken.

Aanbeveling: ja

Leo uit: Capelle aan den IJssel

12-04-2016

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Aanbeveling: ja

Ernst uit: Utrecht

10-04-2016

7,8

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Winnie van Stijlidee heeft in een paar uur ons gedachtenproces rond de herinrichting van onze woonkamer en keuken sterk versneld. Heel compleet met ontwerp, kleuren, en suggesties met winkels

Aanbeveling: ja

 09-04-2016

8,2

Ervaring met: STIJLIDEE Styling

Ervaring:
Het was een hele leuke en inspirerende sessie. We zullen dan ook zeker het merendeel van het advies ten uitvoer brengen! De reden van het lager cijfer op prijs/kwaliteit heeft niet zozeer met de kwaliteit te maken. Ik vind het gewoon (marktconform) best veel geld.

Aanbeveling: ja

Reactie van STIJLIDEE

Bedankt voor de mooie beoordeling. Heel leuk dat jullie het merendeel van mijn advies gaan realiseren. Vanwege de reisafstand is de prijs helaas iets hoger uitgevallen als dat het advies in Utrecht had plaatsgevonden. Wellicht kunnen we de volgende keer via Skype afspreken? Groetjes, Winnie

Caroline uit: Utrecht

01-04-2016

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Lichtadvies

Ervaring:
We hebben de afspraak voor het verlichtingsadvies en de aanvullende ideeën erg prettig gevonden, leuke tips hebben we gekregen, die zijn we nu aan het uitwerken!

Aanbeveling: ja

Myrthe uit: De Meern

28-03-2016

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Mooie inzichten gekregen over hoe wij ons huis kunnen inrichten. Ook fijn dat eigen voorkeuren volledig zijn ingepast. Een aanrader!

Aanbeveling: ja

Marjan uit: Haaften

28-03-2016

7,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Ging ons vooral om het kleurgebruik van het complete interieur in onze nieuwe woning. Dit was naar tevredenheid.

Aanbeveling: ja

Woudy uit: Geldermalsen

22-03-2016

8,8

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Goed inlevingsvermogen in onze wensen. Op een prettige manier alle mogelijkheden besproken.

Aanbeveling: ja

Henk-J en Judith uit: Bunnik

21-03-2016

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Winnie heeft ons een prachtig plan aangeleverd voor de inrichting, een kleuradvies en een lichtplan. Absoluut van meerwaarde omdat ze ook onze verschillende stijlen heeft gecombineerd in één stijl waar we beide blij mee zijn. Dit is lastig zelf van het internet te halen, daar heb je ervaring en talent voor nodig en dat heeft Winnie. Bedankt !

Aanbeveling: ja

Mirjam uit: Heemstede

20-03-2016

 8,8

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Met veel plezier hebben we afgelopen vrijdag met Winnie een nieuw interieur ontwerp gemaakt van onze woonkamer. Ze kwam met een aantal originele ideeën die we nooit zelf bedacht zouden hebben. Vooral de grijze vloer en het kleuren advies is een eye-opener. Dat gaat ons huis enorm anders maken.

Aanbeveling: ja

11-03-2016

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Winnie heeft voor onze school een kleur- en interieuradvies gemaakt. Samen met het team hebben wij onze school met weinig middelen kunnen herinrichten, waardoor de school er frisser uitziet en beter ingericht is.

Aanbeveling: ja

Edo & Marja uit: Amsterdam

06-03-2016

8,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Er waren een aantal dingen waar we in het ontwerp van ons nieuwe appartement niet uitkwamen en Winnie heeft ons zeker een stap verder geholpen.

Aanbeveling: ja

Jurgen uit: Dordrecht

01-03-2016

8,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Wij hebben Winnie ingeschakeld i.v.m. de aankleding van de woonkamer in ons nieuwe huis. Verschillende meubels gaan mee, welk kleuren, welk thema … wij zaten een beetje vast in ons proces, hadden behoefte aan nieuwe prikkels.
Winnie is dynamisch werkt gestructureerd. Maakte een plattegrond met kleuradvies en gaf alternatieven voor de opstelling van de meubels. Ook voor ons geldt dat het best snel ging en we het gevoel hebben dat het nog moet landen.
Uit de suggesties blijkt de ervaring en dat is erg prettig!

Aanbeveling: ja

Hanny uit: Kamerik

23-02-2016

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Prima advies die we nagenoeg hebben opgevolgd.

Aanbeveling: ja

Roy uit: Vleuten

19-02-2016

7,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Het basis interieuradvies was op zich prima. We hadden wat tips nodig in ons nieuwbouwhuis en Winnie heeft ons een prima plattegrondje met kleurstelling en opstelling gegeven om daar is mee aan de slag te gaan. We kunnen nu rustig bekijken welke elementen we hieruit gaan oppakken.
Aandachtspunt, stiptheid van afspraak in het vervolg zou fijn zijn. Net wat te laat door uitlopen afspraak en hierdoor konden we wel wat langer doorgaan met de afspraak; maar kwam dat voor ons net lastig uit. Hierdoor misschien aan het eind niet de volledige afspraak en expertise kunnen uitnutten.
We zijn overigens wel erg blij met de werkwijze.

Aanbeveling: ja

Martina uit: Zeist

18-02-2016

10

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Aanbeveling: ja

Annette uit: Bergambacht

17-02-2016

8,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Winnie is to the point! Het verbaasde ons hoe snel en gestructureerd zij haar werk doet.
Het heeft wellicht met onze keuze voor dit proces te maken, maar het ging voor ons best heel snel!Het moet dan ook even landen en het grote enthousiasme moet nog een beetje komen. Ik heb er echter vertrouwen in dat het mooi wordt, maar een beetje eigenwijs durf ik ook wel te zijn. Zo wordt het stijlvol en blijft het ons (t)huis!

Aanbeveling: ja

Coleta uit: IJsselstein

15-02-2016

9,8

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Betreft onze woonkamer. Wij zijn uitermate tevreden over het interieuradvies van Winnie. Haar advies om alle meubels een andere plek te geven in onze woonkamer vinden wij fantastisch. Ook haar advies om twee muren een kleur te geven naast alle andere witte muren bevalt ons uitstekend. Het lijkt nu alsof we veel meer ruimte hebben in onze woonkamer. Wij hebben bijna alle adviezen van Winnie gerealiseerd. Wij zijn voor 100% tevreden over het resultaat. Chapeau!

Aanbeveling: ja

Sjaan uit: De Meern

11-02-2016

8,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Aanbeveling: ja

Hannie uit: Houten

29-01-2016

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Winnie heeft mij geadviseerd over een nieuwe indeling van onze woonkamer en open keuken grotendeels met bestaande meubels met daarbij een kleuradvies. Op het laatst heeft ze ook nog wat tips voor de hal kunnen geven die we binnenkort gaan verven. In de drie uur dat ze hier was heeft ze veel bruikbare tips kunnen geven en mij enthousiast gemaakt om dit ook aan te gaan pakken. Ze is praktisch, creatief en aanstekelijk enthousiast. Ik heb nu een goed uitvoerbaar plan denk ik wat ik geleidelijk aan kan gaan toepassen. Tot zover tevreden en ben benieuwd hoe het uiteindelijk gaat worden. We gaan eerst maar eens starten met de hal. Dank je wel!

Aanbeveling: ja
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Share on Tumblr