Beoordelingen

Onderstaande beoordelingen over STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling zijn in opdracht van STIJLIDEE onafhankelijk verzameld door Klanten Vertellen
Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact
STIJLIDEE Interieuradvies en Styling door stylist en interieurontwerper uit Utrecht
STIJLIDEE Portret Winnie door Lima Fotografie | Interieuradvies en Styling door stylist en interieurontwerper uit Utrecht
Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham van STIJLIDEE | Fotografie: Lima Fotografie

Anneke uit: Amersfoort

05-11-2018

8,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Leuke ochtend gehad met heel veel tips en ideeën die Winnie aandroeg over kleur, licht en inrichting. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en bijna alle ideeën gaan tot uitvoering komen. Sommige winkeladviezen zijn ons te prijzig, maar de richting waarin we kunnen zoeken is wel veel duidelijker geworden in 3 uur tijd. Dank je wel! De verbouwing is in volle gang, dus het resultaat is er nog niet, maar is veelbelovend!

Aanbeveling: ja

Veel dank voor de mooie beoordeling! Hartelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Jeannette uit: Utrecht

31-10-2018

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Ik ga verhuizen naar een andere woning en wil daarin graag een frisse start maken en direct de juiste kleur en inrichting toepassen. Ik blokkeerde echter volledig en kon geen besluit nemen over de juiste inrichting, kleur etc. Uiteindelijk heb ik samen met Winnie gezeten en zij heeft mij heel erg geïnspireerd en een geweldig advies gegeven. Met veel passie en energie heeft zij alles geschetst. De drie uurtjes voelden als een rollercoaster van informatie en vlogen om. Ik heb nu veel zin om aan de slag te gaan en heb er alle vertrouwen in dat mijn nieuwe huis mijn gedroomde paleisje gaat worden.

Aanbeveling: ja

Fan. uit: Utrecht

13-10-2018

9,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Wij hebben Winnie van Stijlidee ingeschakeld voor advies voor een make over van onze woonkamer. Een totaaladvies met een kleurplan , interieur-en meubeladvies en een lichtplan. Het heeft ons de handvatten gegeven om met dit plan zelf aan de slag te gaan met de nieuwe kleuren, meubels en de bijbehorende accessoires. Wij zouden Stijlidee willen omschrijven als, enthousiast, professioneel, creatief. Een aanrader voor iedereen die advies wil over kleur, interieur en licht in zijn woning.

Aanbeveling: ja

Frederik uit: Amstelveen

09-10-2018

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Winnie heeft een goed gevoel voor kleur en meubels en heeft ons goed en snel geholpen met een interieuradvies.

Aanbeveling: ja

Reactie van STIJLIDEE

Veel dank voor de mooie beoordeling! Hartelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Sjors R.M. uit: Loosdrecht

01-09-2018

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Styling

Ervaring:
Ik kreeg een nieuw huis en wil daar een nieuwe start maken en van niks iets gaan maken. Aangezien ik geen enkele ervaring heb met het inrichten van een huis zocht ik op internet naar iemand die mij kon helpen. En zo kwam ik bij Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham van Stijlidee terecht. Ik kan de juiste stropdas bij het juiste overhemd niet vinden en dit geld ook voor het opnieuw inrichten van een huis. Winnie heeft in 3 uur waar ik bij zat een compleet plan getekend inclusief de kleuren die erbij horen. Ik weet nu waar de meubelen moeten staan, in welke kleur ik ze moet bestellen, wat voor soort en kleur gordijnen er in de huiskamer en slaapkamer moeten komen, waar de lampjes in de keuken, slaap en huiskamer moeten komen. Kortom aan elke detail denkt ze. Ik ben er waanzinnig blij mee en ze heeft een lijst met betrouwbare winkels en leveranciers waar je wel of niet gebruik van kan maken. Kortom alles wat met jouw huis inrichting te maken heeft, kleuradviezen bedenk het maar en ze heeft goede ideeën om jou te helpen. En heel betaalbaar.

Aanbeveling: ja

Jannie uit: Bussum

23-08-2018

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
In hele korte tijd weet Winnie een vrij compleet beeld te schetsen van de mogelijkheden. Ze heeft een goede mix van luisteren naar de wensen van de klant en vervolgens haar expertise inzetten. Ik had niet verwacht dat ze in zo’n korte tijd zo ver zou komen met haar stijladvies. We zijn er heel blij mee en huren haar graag nog een keer in o.a. voor lichtadvies.

Aanbeveling: ja

Marri-Anne uit: Amstelveen

19-08-2018

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Ik ben heel tevreden over het advies van Winnie. Winnie kwam bij mij heel professioneel en kundig over.
Als zij weggaat heeft ze alles al op papier getekend en gezet met kleuradvies, dit in overleg.
Ik zou haar zeker in mijn omgeving recommanderen. Winnie is een prettige persoonlijkheid en wat mij betreft
klikte het gelijk.

Aanbeveling: ja

Marcel en Evelyne uit: Nieuwerkerk aan den IJssel

19-08-2018

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
We waren erg aan het stoeien met de kleuren en waar ga je je meubels neerzetten in ons nieuwbouwhuis. Winnie heeft in een ochtend tijd een heel compleet plan geschetst en kwam met ideeen waar we zelf nooit opgekomen waren. Ook de kleurcombinaties zijn prachtig, we zijn al een het shoppen geslagen!
Kortom echt een aanrader en eyeopener!

Aanbeveling: ja

Elseline uit: Rotterdam

17-08-2018

8,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Van te voren wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten en of ik een interieuradviseur in moest zetten – de afspraak heeft mij zeer positief verrast. Ik heb een veel beter beeld van de ruimte, mogelijkheden en kleuren combinatie. Aan de hand van dit advies kan ik heel goed verder. Ik heb zowel advies gehad in indeling, kleur en ook heb ik advies gehad in het lichtplan 🙂

Aanbeveling: ja

Stefan uit: Utrecht

10-07-2018

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
De een was bang voor de wachtkamer van de tandarts, de ander was bang voor ‘die wil ook zo nodig een kleurtje’. Dankzij het deskundige advies van Winnie kunnen we nu niet wachten om te beginnen aan de inrichting van ons nieuwe huis. Ook zijn we nu tot ideeën gekomen waar we anders niet zo snel aan hadden gedacht.

Aanbeveling: ja

Eva uit: Amstelveen

09-07-2018

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Aanbeveling: ja

Kyra uit: Utrecht

29-06-2018

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
We hebben voor ons nieuwbouwhuis advies gevraagd over een goede inrichting en stijl voor onze woning. Winnie wist onze ideeën hee goed te vertalen naar een bruikbaar plan. Ze weet hoe je verschillende meubels in de ruimte kwijt kunt zonder dat je het gevoel van ruimte verliest.
Ook kwam ze met suggesties waar we niet zo snel aan zouden hebben gedacht, maar die wel heel goed bleken te werken. Zo kwam ze met originele kleuren voor de bank en de stoelen: kleuren die we niet direct gekozen zouden hebben, maar bij elkaar echt prachtig uitpakken.
We kunnen nu dankzij dit advies veel gerichter gaan shoppen en zijn minder bang om een miskoop te doen.
Ik kan het iedereen aanraden!

Aanbeveling: ja

Romy uit: Utrecht

19-06-2018

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Verhelderend gesprek met goede adviezen!

Aanbeveling: ja

Yvon uit: Utrecht

15-05-2018

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Wij zijn heel blij met het kleuradvies en alle interieurtips die Winnie ons heeft gegeven. Het is erg mooi geworden en past helemaal bij de rest! Dit hadden we totaal niet zelf kunnen bedenken en aangedurfd.

Aanbeveling: ja

Karin uit: Maarssen

23-04-2018

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Was een leuke middag met een mooi plan.
Ben heel benieuwd als de keuken geplaatst is en de vloer geschuurd hoe de kleuren gaan staan, denk zelf erg mooi.
Mocht het verder inrichten toch nog moeilijk zijn, ook al heb je een plan voor mij gemaakt dan neem ik zeker contact met je op.
Ik zal als het klaar is een aantal foto’s naar je mailen.

Groeten,
Karin

Aanbeveling: ja

Joan uit: Amsterdam

11-04-2018

9,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Na lang zoeken en twijfelen heb ik toch, voor het eerst in mijn leven, besloten om interieuradvies en kleuradvies in te winnen van een styliste. Op internet kom je een hoop stylistes tegen, maar obv uitstraling website ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij Winnie. Wat een eye-opener zeg! Winnie is echt een ontzettend leuk, lief mens en daarbij ook nog eens super creatief, professioneel en behulpzaam. Slechts in 1 ochtend is er een hele nieuwe wereld voor mij opengegaan vwb mogelijkheden en kleurcombinaties. Dmv een moodboard met bijbehorende kleurstaaltjes wordt alles inzichtelijk voor je gemaakt. Als ik naar mijn door Winnie gemaakte moodboard kijk, kan ik nu alles visualiseren en is het maken van interieur- en kleurkeuzes nu een heel stuk makkelijker geworden. Super blij met het advies van Winnie en ik kan en zal haar dan ook zeker bij iedereen aanraden. Nogmaals hartelijk dank Winnie.

Aanbeveling: ja

Marloes

29-03-2018

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Winnie heeft ons geholpen met het interieur van onze nieuwe woning. Zij had snel door wat onze smaak is en dit omgezet in een mooi en concreet advies. Winnie komt met leuke, creatieve ideeën en zorgt ervoor dat alles op elkaar aansluit. Wij zijn zeer tevreden!

Aanbeveling: ja

Reactie van STIJLIDEE

Veel dank voor jullie mooie beoordeling! Goed om te horen dat mijn creatieve ideeën jullie aanspreken in alle nieuwe interieurplannen! Fijne Paasdagen! Hartelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Robert uit: Amstelveen

26-03-2018

8,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Deskundig advies aangeboden gekregen, incl. veel tips en adressen waar juiste spullen (eventueel met korting) verkrijgbaar zijn. We zijn reuze benieuwd hoe het er in de praktijk uit ziet.

Aanbeveling: ja
17-03-2018

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Wij zijn heel tevreden, snel en doortastend advies direct met kleurmonsters, tekening waar welke kleur, top.

Aanbeveling: ja

16-03-2018

9,7

Ervaring:
Prettige manier van werken. Op een schets zie je je huis qua indeling en toe te passen kleuren groeien. We kwamen op ideeën die we zonder jouw hulp en inzicht niet hadden ontwikkeld. En dat alles in één middag. Lekker efficient ook.

Aanbeveling: ja

Lies uit: Ede

14-03-2018

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Goed advies gekregen voor het verven van de woonkamer/keuken.
​De kleur Parallel van Histor staat heel mooi achter de grijze hoekbank.
De schilders waren ook zeer enthousiast over de verf en hebben goed werk geleverd.
De verf is over het bestaande vlies behang geverfd; dit was is goede staat en het resultaat is mooi. Ook de kleur Gelukzalig voor plafond en andere muren vormt een mooie combinatie. Ben hier heel blij meer want kleuren toepassen is best lastig.

Aanbeveling: ja

Arno uit: Nieuwegein

13-03-2018

8,8

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Goede inventarisatie van behoeften en smaken
Concreet (inrichting)advies rekening houdend met bestaande meubels, inventaris en nieuw aan te schaffen items.
Goed passend harmoniërend kleuradvies.
Duidelijke rapportage. Fijne sfeer tijdens bezoek.

Aanbeveling: ja

Ilona uit: Utrecht

06-03-2018

10

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
We staan nog steeds verbaasd hoe je in zo’n korte tijd zo’n mooi advies kunt geven door te luisteren, interpreteren, verbeelden en vervolgens uit te tekenen. Tekst en uitleg erbij en dan ook nog even een lichtplan, want tijd over. Erg knap!

Aanbeveling: ja

Marco uit: Utrecht

23-02-2018

9,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Enkele jaren geleden Stijlidee gevraagd voor een interieuradvies. In een hele prettige sfeer heeft Winnie bij ons thuis een ontwerp gemaakt.

Met behulp van dit ontwerp & kleurenschema is de woning de afgelopen periode compleet verbouwd/ gerestyled vrijwel geheel volgens het advies.

We zijn erg tevreden over het eindresultaat en bevelen haar graag aan.

Aanbeveling: ja

Anna uit: Ermelo

19-02-2018

7,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Kordate aanpak. Interieur advies, kleur advies, lichtadvies in 3 uur.
Nieuwe ideeen waar wij nog niet opgekomen waren.
Als ik nu, na een week eraan terug denk, vind ik het jammmer dat mijn groen kleur die duidelijk op mijn moodboard staat, niet in het advies zit. Misschien te donker🤔?

Aanbeveling: ja

Simone uit: Houten

13-02-2018

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Deskundig kleuradvies ter plaatse uitgewerkt in zeer korte tijd. Het was een goede lijdraad voor de basiskleuren van ons huis.

Aanbeveling: ja

Raymond uit: Houten

07-02-2018

7,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Een echte review kan ik pas geven nadat we zelf met de kleuren aan de slag zijn gegaan.

Aanbeveling: ja

Diana uit: Hooglanderveen

01-02-2018

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Wij hebben advies van Winnie gevraagd, omdat onze smaken verschillen. Wij gaan de keuken verbouwen en hebben een goed advies gekregen voor kleur, licht en indeling. Daarnaast ook nog tips voor leveranciers. Wij gaan het zeker gebruiken. Winnie is een prettig mens, weet gewoon alles en is supersnel. Top.

Aanbeveling: ja

Reactie van STIJLIDEE

Heel veel dank voor de mooie beoordeling! Ik kom graag een keer kijken als de keuken geplaatst is en alles af is! Hartelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Jeroen uit: Utrecht

06-01-2018

9,3

Ervaring met: STIJLIDEE Styling

Ervaring:
Winnie kwam bij mijn nieuwe huis op bezoek en na 45 minuten brainstormen, Pinteresten en plaatjes laten zien begon ze een uitgebreide schets te maken. Zeer praktisch advies over verlichting, kleuren combinaties, stoffen, vloer, licht inval etc. Na 3 uur een prachtig interieur, kleuren en lichtplan gekregen wat een mooie rode draad geeft aan de verbouwing en het inkopen van de meubels.

Aanbeveling: ja

Marja uit: Brielle

05-01-2018

9,2

Ervaring:
In 3 uur tijd een compleet stylingadvies inclusief kleur en lichtplan. Winnie is heel enthousiast en luistert goed naar je wensen. Wij hadden daarna nog wat vragen en ook deze werden snel beantwoord.
We hebben goede tips en kleuradvies gekregen, waar we zeker iets mee gaan doen.Het uiteindelijke resultaat zullen we tegen die tijd laten zien. Bedankt.

Aanbeveling: ja

Adri uit: Vianen

02-01-2018

7,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Zeer leuke en prettige afspraak gehad met Winnie. momenteel wordt onze nieuwbouw woning gebouwd en hadden geen idee over hoe en wat we het beste kunnen inrichten. Hier hebben we nu een mooi beeld van gekregen. Tevens direct een lichtplan gekregen, deze is even iets lastiger dan de inrichting aangezien spotjes niet zomaar mee te nemen zijn in de bouw en de lichtpunten allemaal vast staan.

Aanbeveling: ja

Frank uit: De Meern

30-12-2017

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Winnie heeft advies op maat gegeven waardoor we nu kunnen werken naar eenheid, warmte en meer aankleding van onze woonkamer. De werkvormen zijn afwisselend en komt uiteindelijk tot een duidelijk plan. Door uitleg hoe een en ander werkt zie je ook de deskundigheid. Geeft veel energie om nu met ons plan aan de slag te gaan. We zijn echt geholpen!

Aanbeveling: ja

Helma uit: Vleuten

23-12-2017

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
De bedoeling was eigenlijk alleen kleur, maar Winnie was zo enthousiast heeft gelijk meerdere adviezen gegeven.
Wij zaten op een dood spoor, maar zij heeft ons in laten zien dat er meer mogelijkheden zijn. Ontzettend blij met haar advies.

Aanbeveling: ja

Frits uit: Zeist

05-12-2017

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
We gaan verbouwen en willen een open keuken maken. We wilden graag een duidelijk advies over de afstemming van kleuren en een lichtadvies. Secundair: een beoordeling van de inrichting. We vinden het een goed concept van Winnie: 3 uur hard werken maar dan is er ook een goed en bruikbaar resultaat. Op al onze vragen is een goed antwoord gekomen. We zijn er direct mee aan de slag gegaan. In een latere fase maken we nog graag gebruik van de diensten van Winnie.
Frits

Aanbeveling: ja

Inge uit: Almere

02-12-2017

8,2

Ervaring met: STI: JLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Behalve kleuradvies ook lichtadvies en meubeladvies gehad in één afspraak. Heel veel informatie en leuke ideeën gekregen. Zeer nuttig. Daar krijg ik energie van!

Aanbeveling: ja

Ingrid uit: Maarssen

27-11-2017

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Nu we gaan verhuizen hebben wij weer advies van Winnie Helmes gevraagd omdat zij dit ook bij ons huidige huis heeft gedaan en omdat we erg tevreden over haar adviezen zijn

Aanbeveling: ja

Cato uit: Utrecht

22-11-2017

8,2

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Ik heb een heel mooi en deskundig advies gekregen van Winnie, wat volledig aansluit op mijn wensen, maar ook nieuwe ideeen toevoegt die ik zelf nooit had kunnen bedenken. Ik ben er erg blij mee en zeker geinspireerd!

Aanbeveling: ja

Annemieke uit: Utrecht

13-11-2017

8,8

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
In drie uur tijd hebben we een heel uitgewerkt interieur- en kleuradvies op maat gekregen waar we heel goed mee verder kunnen. Super!

Aanbeveling: ja

Joice en Wim uit: Julianadorp

11-11-2017

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Wij hebben een vrij grote woonkamer en hebben Winnie om advies gevraagd om deze opnieuw in te delen en kleur aan toe te voegen.
Winnie heeft een prettige manier van samenwerken en heeft goed naar onze wensen geluisterd.
Na 3 uur hadden we een compleet advies op tafel: een tekening met indeling, kleurenplan én lichtplan.
Wij zijn enorm enthousiast en het advies is veel meer dan we verwacht hadden.
Wij gaan hiermee aan de slag!

Aanbeveling: ja

Eva uit: Amstelveen

05-11-2017

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Aanbeveling: ja

Lilian uit: Den Hoorn

17-10-2017

8,8

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Na jaren twijfelen over een ander indeling van onze keuken en woonkamer heb ik van mijn man een advies van Winnie cadeau gekregen. Dat bleek een schot in de roos! Na drie uur liet ze ons achter met een kant en klaar, verrassend, ontwerp waar we zeker mee aan de slag gaan!

Aanbeveling: ja

Maayke uit: Utrecht

27-09-2017

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Heel fijn en deskundig advies gekregen van Winnie waar we echt wat mee kunnen! Ik zou haar zeker aanbevelen aan anderen!

Aanbeveling: ja

Rianne uit: De meern

20-09-2017

8,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Aanbeveling: ja

Fleur

20-09-2017

8,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Het stijladvies gaf veel inzicht in wat slim is in onze woonkamer en wat niet, aangepast op onze kleur en inrichtingswensen. Wij hebben het advies pas gisteren gehad, en moeten dus de adviezen nog uitvoeren, maar tot nu toe is het naar verwachting verlopen. We zijn heel benieuwd naar de uitwerking als we alles gaan toepassen!

Aanbeveling: ja

C. uit: Houten

05-09-2017

8,3

Aanbeveling: ja

Ruud uit: Hilversum

04-09-2017

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Aanbeveling: ja

Reactie van STIJLIDEE

Dank voor de goede beoordeling. Hartelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

F uit: Utrecht

02-09-2017

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Winnie heeft ons geholpen met een kleuradvies voor onze restaurants. Wij hebben dit als zeer waardevol ervaren. We kunnen nu een volgende stap maken in het interieur. Dus een hele goede ervaring!

Aanbeveling: ja

Marjan uit: ‘s-Hertogenbosch

21-08-2017

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Winnie heeft ons op een hele prettige manier geholpen om verder te komen van waar wij bleven steken. Vooral het advies in kleur was belangrijk voor ons. Verder heeft ze goed geluisterd naar onze wensen.

Aanbeveling: ja

Ingrid uit: De Meern

21-08-2017

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Wij hebben nu voor de 2e keer Stijlidee ingeschakeld omdat wij al eerder een heel leuk interieuradvies hebben gehad voor de woonkamer. Dit plan hebben wij toen opgevolgd en we zijn nog steeds heel blij met het resultaat. Nu wederom Winnie gevraagd om een ontwerp te maken voor de eetkamer. Je krijgt een compleet advies met alle afmetingen van meubels icm met licht- en kleurplan. Winnie heeft leuke ideeën/oplossingen waar je zelf gewoon niet aan denkt.
Wij zijn weer heel tevreden met dit ontwerp en gaan dit wederom uitvoeren.

Aanbeveling: ja

Eitan uit: Amsterdam

18-08-2017

9,3

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Aanbeveling: ja

Charlotte uit: Utrecht

21-07-2017

8,5

Ervaring met: STIJLIDEE Meubeladvies

Ervaring:
Heel erg leuk hoe er in zo’n korte tijd een complete inrichting naar onze wens staat. We hebben nu advies voor indeling, kleur, licht en raambekleding. En dat in 3 uur. Met een goede shopping list kunnen wij nu gericht gaan zoeken. Dankjewel!

Aanbeveling: ja

Amber uit: Utrecht

18-07-2017

8,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Wij hebben advies gevraagd betreft de inrichting van de woonkamer omdat we daar zelf niet uitkwamen. We konden vrij snel een afspraak inplannen. Winnie kwam met een leuke oplossing waarin ruimte was voor een royale zithoek met een aparte speelhoek voor de kinderen. Daarnaast kwam Winnie met een goed kleuradvies en leuke ideeën voor de inrichting.

Aanbeveling: ja

Monelle uit: Amsterdam

12-07-2017

10

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
We hebben Winnie van Stijlidee leren kennen tijdens een interieuradvies sessie in onze woning te Amsterdam.

Dankzij haar heldere en gestructureerde aanpak waren we enkele uren later voorzien van een inrichting/ indeling/ kleuradvies voor onze beneden verdieping,waarin we veel van onze wensen maar ook veel nieuwe ideeën naar volle tevredenheid in terug hebben gevonden.

Nu gaat het klussen dus beginnen op basis van dit uitgewerkte plan!

Groet
Monelle & Jos

Aanbeveling: ja

Margreet uit: Houten

12-07-2017

8,8

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
We wisten ongeveer hoe we woonkamer en keuken wilden maar kwamen niet tot een eindplan. Met Winnie erbij lukte dat binnen tweeeneenhalf uur. Ze luistert goed, checkt haar idee door afbeeldingen van interieurs aan ons voor te leggen en werkt het uit tot een uitvoerbaar plan. Nu kunnen we met een eindresultaat in het hoofd stap voor stap keuken, meubels en kleuren gaan veranderen.

Aanbeveling: ja

Marc uit: Eemnes

10-07-2017

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Binnen 2.5 uur lag er een compleet plan op tafel voor stijl, kleur en indeling van meubels, verlichting muren en decoraties. En een goed advies waar ik meubels van mijn stijl kan vinden.

Aanbeveling: ja

Anique uit: Vlijmen

28-06-2017

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Winnie heeft 4 jaar geleden ons interieur en kleuradvies gegeven voor ons huis dat we toen gingen verbouwen. We hebben haar nu weer gevraagd voor advies mbt de benedenvedieping van ons nieuwbouwhuis. In 3 uur hebben we de interieur, kleur en lichtadvies besproken.

Aanbeveling: ja

Marianne uit: Eemnes

26-06-2017

9,2

Ervaring met: Inrichting Woonkamer

Ervaring:
Ik kon snel een afspraak maken. We hebben gericht gekeken naar mijn vraag betreft probleempunt bij inrichting woonkamer. Deze is ook beantwoord. Daarnaast kleuradvies gekregen. Leuk om een keer te doen. Heel tevreden. Nu zelf aan de slag!

Aanbeveling: ja

Hillie uit: Lopikerkapel

26-06-2017

8,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Leuk gesprek, luistert goed naar wat de wensen zijn en gaat daarmee aan de slag.
Goede ideeën wat ik zelf niet zou durven/bedenken.
We zijn inmiddels bezig met de voorbereidingen.

Aanbeveling: ja

Marloes uit: Kerkdriel

26-06-2017

8,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
prima! we komen nog een keertje bij je terug voor andere ruimtes.

Aanbeveling: ja

Nelleke uit: Katwijk

23-06-2017

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Was erg leuk, out of the box denken en inspirerende ideeën.

Aanbeveling: ja

Karina uit: Haarlem

07-06-2017

9,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Aanbeveling: ja

Henry uit: Woudenberg

04-06-2017

8,5

Aanbeveling: ja

Pieter uit: Utrecht

21-05-2017

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Lichtadvies

Ervaring:
Winnie levert echt maatwerk. In het basis interieuradvies van 3 uur konden we veel vragen naar tevredenheid beantwoordt krijgen. Fijn.

Aanbeveling: ja

Christine uit: Nootdorp

05-05-2017

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Ik vond het erg fijn om samen met Winnie te werken aan mijn interieurontwerp. Ik ben super blij met het resultaat. Bedankt Winnie!

Aanbeveling: ja

Ada uit: Nieuwerkerk aan den IJssel

01-05-2017

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Leuke en gezellige ontmoeting. En na drie uur hadden wij een mooi compleet plan met kleurenadvies voor onze slaapkamer.

Aanbeveling: ja

Patricia uit: Vianen

28-04-2017

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Een maand terug interieuradvies (inrichting en kleur) van Winnie mogen ontvangen. We hadden een sfeer in ons hoofd die we in ons nieuwe huis terug willen laten komen, maar wisten niet hoe we dit moesten aanpakken. Winnie heeft een compleet plan voor ons gemaakt waar we direct verliefd op werden. Ook een maand later voelen we ons hier nog steeds heel goed bij. Het advies maakt ook dat we dit goed in stappen kunnen uitvoeren. We weten nu hoe we bij de basis moeten beginnen en hoe we dat beetje bij beetje met meubels en accessoires kunnen maken tot wat we willen.

Aanbeveling: ja

Herman en Lieske uit: Leimuiden

24-04-2017

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
We hadden geen idee wat we konden verwachten, we
waren zeer verrast met de ontmoeting en het eindresultaat.

Aanbeveling: ja

Esther uit: Amersfoort

06-04-2017

6,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Ik heb het idee dat Winnie zich niet heel erg had verdiept in wie ik ben en wat mijn eigen stijl is. Ze heeft niet rond gekeken en is vooral uit gegaan van mijn moodboards, dat is ook prima verwerkt maar ik mis de persoonlijke touch.

Sanne uit: Hoorn

03-04-2017

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Winnie luistert goed naar wensen en bedenkt een goede oplossing! Kleuren naar smaak passend bij het geheel! Erg fijne sfeer aan tafel. Leuk om een idee tot leven te zien komen!

Aanbeveling: ja

Klaas uit: Nieuwegein

03-04-2017

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Voor ons nieuwe huis hadden we wat tips nodig voor indeling en kleuren. Dat is goed gelukt. Er is goed geluisterd naar onze wensen en er kwamen verrassende ideeën uit.

Aanbeveling: ja

Anja uit: Bergen op Zoom

02-04-2017

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Aanbeveling: ja

Nico uit: Hilversum

01-04-2017

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Zeer goed advies gekregen!

Aanbeveling: ja

Ellen

30-03-2017

8,8

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Aanbeveling: ja

Jannie uit: Barendrecht

29-03-2017

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Ik was op zoek naar een verandering in onze woning met behoud van eigen sfeer en identiteit. En dat is prima gelukt.
Dank je wel Winnie

Aanbeveling: ja

Sonja uit: IJsselstein

09-03-2017

8,2

Ervaring met: STIJLIDEE Styling

Ervaring:
Prettige ervaring

Aanbeveling: ja

Jessica uit: Culemborg

08-03-2017

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Wij zijn erg enthousiast over de prachtige kleuren die voor ons zijn uitgezocht, de verf is zelfs al gekocht. Verder leuke en nuttige tips en ideeën voor de verdere inrichting gekregen.

Aanbeveling: ja

A uit: Utrecht

01-03-2017

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Aanbeveling: ja

Hilda Dorstijn uit: Amsterdam

25-02-2017

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Winnie is een ervaren deskundige op gebied van styling. Je merkt dat ze enthousiast is over haar werk en geeft veel goede adviezen. Je merkt dat ze echt haar best doet om de volle tijd goed te besteden.

Aanbeveling: ja

Omer uit: Utrecht

23-02-2017

8,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Wij zijn zeer tevreden over het advies welke wij hebben gekregen. Winnie is een hele fijne adviseur, die goed heeft geluisterd naar onze wensen en voorkeuren. Samen zijn we tot een goede indeling, kleuren en lichtplan gekomen!

Aanbeveling: ja

Serieke uit: Utrecht

21-02-2017

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Wij vonden het een prettig, informatief en deskundig advies. Voldoende tijd om vragen te stellen en eigen ideeën te toetsen!!

Aanbeveling: ja

L uit: Houten

18-02-2017

8,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Voor de 2de keer een stijladvies gevraagd.
We waren over het eerste advies heel te vreden en hopen dat het in ons nieuwe huis weer zo mooi is als het nu lijkt.

Aanbeveling: ja

carole uit: ijsselstein

11-02-2017

8,2

Ervaring met: STIJLIDEE Styling

Ervaring:
In korte tijd heeft Winnie ons een leuk, verrassend advies gegeven voor onze woonkamer/hal/open haard. Knap dat Winnie meteen een paar grote aanpassingen in de indeling van onze woonkamer adviseerde; met daarbij een hele muur van hout! Zelf hadden we het nooit zo kunnen verzinnen. We zijn erg benieuwd naar het resultaat; binnenkort gaan we het mooie plan uitvoeren.
Winnie, dankjewel en we houden je op de hoogte, Ruud en Carole

Aanbeveling: ja

Rosa uit: Hoofddorp

09-02-2017

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Ontzettend blij met het advies van Winnie! Heel veel aan gehad, ontzettend efficient. Hadden we achteraf veel eerder moeten doen dan hadden we betere keuze’s gemaakt voor het meerwerk van onze nieuwbouwwoning.

Aanbeveling: ja

Miranda

06-02-2017

8,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Winnie heeft ons erg goed geadviseerd. Met een professionele en doortastende aanpak. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en deze in het uiteindelijke advies meegenomen. Met haar kleur-, materiaal- en inrichtingsadvies kunnen wij nu gericht aan de slag!

Aanbeveling: ja

Jan uit: Amsterdam

06-02-2017

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Prima advies. In 3 uur tijd helemaal bij met de laatste trends op het gebied van interieurinrichting. Veel interessante tips, ik kan verder! Kernwoorden: pragmatisch en enthousiast.

Aanbeveling: ja

Serkan uit: Driebergen

04-02-2017

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Winnie heeft ons geweldig geholpen met al haar kennis en creativiteit. Wij kwamen met ons net aangekochte huis niet uit hoe we de kleuren en de inrichting moesten doen. Door de tips en de ideeën van Winnie kunnen we weer vooruit. Bedankt !

Aanbeveling: ja

Stephanie uit: Bilthoven

01-02-2017

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Geweldig veel tips gekregen van Stijlidee en een prachtig ontwerp waarmee wij verder kunnen in ons huis.

Aanbeveling: ja

Bart uit: Utrecht

30-01-2017

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Snel, creatief en kundig advies

Aanbeveling: ja

Esther uit: Rotterdam

25-01-2017

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Styling

Aanbeveling: ja

Monique uit: Santpoort

25-01-2017

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Ik heb n paar goede ideeen gekregen van Stijlidee vooral qua kleuren!
Dank je wel Winnie!

Aanbeveling: ja

Martine uit: Zaltbommel

20-01-2017

9,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Erg leuk om een keer te doen. Er wordt een goed plan gemaakt. En je bent vrij om te kiezen wat je wilt. En waar je dat wilt kopen. Heb je zelf geen idee, dan heeft Winnie een goede tip. Een aanrader.

Aanbeveling: ja

Herma uit: Zoetermeer

09-01-2017

7,5

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Voortvarend, deskundig, invoelend

Aanbeveling: ja

Martha uit: Utrecht

08-01-2017

8,2

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Wij hebben het nog niet uitgevoerd, maar de tips komen erg van pas als wij het gaan uitvoeren

Aanbeveling: ja

Nynke uit: Amsterdam

27-12-2016

7,8

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Wij hebben Winnie ingeschakeld omdat we wilden weten welke meubels wij naar ons nieuwe huis mee kunnen nemen en hoe we de woonkamer kunnen indelen. Leuke tips gekregen en goed om te zien wat wel en niet mogelijk is wat betreft de indeling. Daarnaast vonden we het kleuradvies heel nuttig. Waar wij anders alle muren wit zouden hebben gehouden durven we het nu aan om met kleur meer harmonie in onze woonkamer te brengen. Winnie heeft goed gekeken naar de kleuren van ons meubilair en naar wat we mooi vinden. Over het algemeen zijn we heel tevreden. Wellicht vragen we Winnie ook voor de bovenverdieping! We gaan nu eerst met haar tips aan de slag en zijn reuze benieuwd naar het resultaat!

Aanbeveling: ja

Ewoud uit: Nieuwegein

20-12-2016

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Styling

Ervaring:
Het was een prettig en leuk gesprek, waarin goed geluisterd werd naar onze wensen, maar ook conclusies van jullie kant op basis van onze input.

Aanbeveling: ja

Liesbeth uit: Opheusden

20-12-2016

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Aanbeveling: ja

uit: Utrecht

11-12-2016

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Aanbeveling: ja

Rianne uit: Ermelo

10-12-2016

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Direct eindadvies op overzichtelijk papier. Leuke en bruikbare suggesties.

Aanbeveling: ja

Rosanne

04-12-2016

8,8

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Voor onze nieuwe woning hebben wij een geweldig advies gekregen. Een duidelijk plan met prachtige kleuren waarbij de stijl van mijn vriend en mijzelf perfect gecombineerd worden. Persoonlijk, stijlvol en verrassend. Zeker de moeite waard.

Aanbeveling: ja

Priscilla uit: Culemborg

04-12-2016

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Heel leuk om te ervaren en het resultaat was echt passend bij wat we voor ogen hadden. Out of the box denken, niet alleen qua indeling maar ook qua kleurgebruik. Dit hadden we zelf nooit kunnen bedenken! Nu nog uitvoeren maar dat komt vast goed 😉

Aanbeveling: ja

Simone uit: Den Haag

28-11-2016

8,8

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
We hebben Winnie al een tijd geleden over de vloer gehad voor onze huidige woning, en langzaam alle tips en plannen op ons tempo gerealiseerd. Nu zijn we bezig met een nieuw huis en kijkt ze al in een vroeg stadium mee om te kijken hoe we dit huis ook zo goed mogelijk naar onze smaak maar ook naar ons gezin in kunnen richten. Top ideeën, en altijd meer dan 1 idee zodat wij keuze hebben. Dat is heel belangrijk voor ons. En natuurlijk ook dat ze makkelijk is in de omgang 🙂

Aanbeveling: ja

Marloes uit: Valburg

16-11-2016

9,5

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Winnie is altijd heel enthousiast als zij via Histor in onze winkels kleuradvies geeft aan onze klanten. Zij is gedreven en vakkundig en werkt snel en gericht. Hierdoor krijgen onze klanten in korte tijd een waardevol advies!

Aanbeveling: ja

Wendy uit: Zutphen

16-11-2016

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Ontzettend inspirerend kleuradvies+ gegeven aan onze klanten bij Eijerkamp. Tevreden reacties en een fijne samenwerking. Nogmaals dank voor jullie komst!

Aanbeveling: ja

Resa uit: De Meern

13-11-2016

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Aanbeveling: ja

Raika uit: Amersfoort

12-11-2016

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Aanbeveling: ja

Tjerk uit: Utrecht

11-11-2016

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Enthousiaste en zeer ervaren styliste, met een scherp oog voor wat een ruimte nodig heeft om optimaal tot zijn recht te komen.

Aanbeveling: ja

Madeleine uit: Utrecht

10-11-2016

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Aanbeveling: ja

Francien uit: Leusden

09-11-2016

 8,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
We bewaren het idee en gaan er zeker mee aan de slag.
Vooral de kleuradviezen vinden we leuk en de indeling van de woonkamer.

Aanbeveling: ja

Ineke

30-10-2016

7,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Goede tips gekregen op gebied van kleur en inrichting.
Wij willen zelf de tv beslist niet in zithoek maar in aparte loungehoek en vinden het jammer dat in het advies hiermee geen rekening is gehouden, ondanks dat we dit duidelijk hebben aangegeven. Daardoor is het inrichtingsadvies deels niet bruikbaar.

Aanbeveling: ja

Monique uit: Utrecht

09-10-2016

8,8

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Winnie heeft voor ons een prima ontwerp gemaakt met bijpassende kleuren. Ze luisterde goed naar onze wensen en gaf goede tips.

Aanbeveling: ja

Karin uit: Leusden

05-10-2016

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Aanbeveling: ja

Marieke uit: Bennekom

18-09-2016

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Het was winter 2009. Met Winnie liepen wij door een koud, leeg, open huis welke volledig in de verbouwing was en meubels in de opslag waren. Met behulp van foto’s van ons interieur en wat ze gezien had van de te bouwen keuken, zijn we 2,5 uur flink aan de slag gegaan. Ze heeft een ontwerp voor ons gemaakt met kleuren voor de keukenmuren die zouden matchen met de meubels van onze aansluitende eettafel/stoelen. Voor de woonkamer had ze ook mooie suggesties. Daarnaast gaf ze ook een goed lichtplan. Wij, a-creatief en weinig verstand van kleuren, waren blij met de mogelijkheden die ze ons liet zien en de keuzes die we hebben gemaakt met haar kennis. En nu, bijna 6 jaar later zijn we nog heel blij met alle kleuradviezen van Winnie. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Aanbeveling: ja

Robert uit: Abcoude

10-09-2016

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Winnie is snel, goed op de hoogte en heeft veel ervaring, dat merk je aan haar manier van werken. Ze luistert goed naar je mening, en werkt dat vervolgens prima uit. Zeer aanbevolen!

Aanbeveling: ja

Nicole uit: Diemen

10-09-2016

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Aanbeveling: ja
07-09-2016

8,2

Ervaring:
Prima aanrader!!

Aanbeveling: ja
01-09-2016

8,3

Ervaring:
Voor de tweede keer Winnie om advies gevraagd. Wederom goed & snel advies gekregen, zeer tevreden. Deskundige dame met altijd een vriendelijke lach en toch zakelijk. Veel dank Winnie! Ik hoop dat de uitvoering ons net zo snel & goed gaat lukken.

Aanbeveling: ja

Astrid uit: Utrecht

01-09-2016

9,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Zelf zat ik helemaal vast met mijn woonkamer. Mijn moodboard dat ik had gemaakt, was dan ook totaal anders dan hoe het was. Winnie had een leuke uitdaging dus. Ik ken weinig mensen die zo enthousiast zijn en het werkte aanstekelijk. Ze heeft een heel mooi plan gemaakt, wat precies aansluit bij mijn behoefte. Super!

Aanbeveling: ja

Chantal uit: Nuenen

30-08-2016

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Wij hebben dit interieurontwerp cadeau gekregen om een beter beeld te krijgen bij de mogelijkheden van onze nog te bouwen woning. Winnie heeft ons erg goed geholpen en nam uitgebreid de tijd voor ons!

Aanbeveling: ja

Annemiek

25-08-2016

7,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Aanbeveling: ja

Arja uit: Gorinchem

19-08-2016

8,8

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Efficiënt in drie uur een duidelijk kleur-, interieur advies gekregen waar ik echt heel goed mee uit de voeten kan.

Aanbeveling: ja

G.P. uit: Kaatsheuvel

18-08-2016

7,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Ik ben blij met het advies, het geeft rust in mijn hoofd

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel: 8
  • Prijs-/ kwaliteitsverhouding: 7
  • Enthousiasme: 7
  • Creativiteit: 7
  • Deskundigheid: 7
  • Snelheid van reageren: 9

Reactie van STIJLIDEE

Bedankt voor de prima beoordeling! Goed om te weten dat mijn advies nu rust in je hoofd geeft zodat je je nu volledig kunt focussen op de verhuzing binnenkort, spannend! Hartelijke groet en een fijne dag! STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Pien uit: Utrecht

18-08-2016

8,8

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Vakkundig en enthousiast advies. Winnie denkt goed mee en initieert ruimte om uit je comfortzone te komen, weloverwogen en goed onderbouwd!
Wij raden haar zeker aan en zullen in de toekomst zeker nog vaker adviezen aan haar vragen!

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel: 9
  • Prijs-/ kwaliteitsverhouding: 8
  • Enthousiasme: 9
  • Creativiteit: 9
  • Deskundigheid: 9
  • Snelheid van reageren: 9

Reactie van STIJLIDEE

Bedankt voor de goede beoordeling! Fijn om te horen dat jullie mij aan willen raden bij jullie vrienden en bekenden! Hartelijke groet en een fijne dag! STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Cindy uit: Naarden

15-08-2016

9,5

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Winnie heeft ons fantastisch geholpen met de kleuren van de muren. Daarbij heeft ze ons ook goed geadviseerd over het inrichten van ons nieuwe huis. Winnie dacht actief mee, kwam met nieuwe ideeen en bleef rekening houden met onze smaak. Heel knap!

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel: 9
  • Prijs-/ kwaliteitsverhouding: 9
  • Enthousiasme: 10
  • Creativiteit: 10
  • Deskundigheid: 10
  • Snelheid van reageren: 9

Reactie van STIJLIDEE

Bedankt voor de geweldig goede beoordeling! Tot binnenkort voor onze volgende afspraak interieuradvies. Hartelijke groet en een fijne dag! STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Mirjam uit: Austerlitz

13-08-2016

7,0

Ervaring met: STIJLIDEE Styling

Ervaring:
Toen er naar aanleiding van de plaatjes een beeld was van wat wij leuk vinden, was je gelijk vertrokken:Je was erg snel om een bepaalde koers te gaan varen. weinig interactie daarna met klant. Je hebt ons zeker op hele leuke ideeen gebracht, maar het mocht nog meer out of the box. Graag had ik meer tijd gehad om over dingen te discussieren: wat zijn de voor- en nadelen en waarom passen dingen nu juist wel of niet bij ons. Overall een prettig gesprek met een goede basis om dingen nu te gaan onderzoeken. Ook dingen waar wij hiervoor geen weet van hadden. Dank je.

Aanbeveling: ja

  • Totaal oordeel: 6
  • Prijs-/ kwaliteitsverhouding: 7
  • Enthousiasme: 8
  • Creativiteit: 6
  • Deskundigheid: 7
  • Snelheid van reageren: 8

Reactie van STIJLIDEE

Bedankt voor de beoordeling. Als essentiële onderdelen van jullie interieur, zoals de blauwe keuken, zwart en rood lederen design meubelen, abstracte kunst in roodtinten en de wit marmeren schouw niet vervangen mogen worden dan is het voor mij helaas wat lastiger om out of the box te denken. Over nieuwe ideeën voor de indeling, vloer, salontafel, stoelen en kleuren hebben we het uitgebreid gehad. In een vervolgafspraak kunnen we desgewenst samen kijken naar rigoureuze interieur veranderingen zoals het verplaatsen van de keuken naar de werkkamer en het openbreken van de pui waardoor we een grotere woonkamer en woonkeuken met meer mogelijkheden kunnen creëren. Hartelijke groet en een fijne dag! STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Helma uit: Houten

07-08-2016

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Fraai en origineel ontwerp.
Gaan we uitvoeren.

Aanbeveling: ja

Edwin uit: Amstelveen

04-08-2016

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Nuttig advies gehad waar we wat mee kunnen

Aanbeveling: ja

Tom & Tineke uit: IJsselstein

11-07-2016

9,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Winnie is een enthousiaste, verfrissende en zeer ervaren en professionele interieur-adviseur. Zij heeft ons, tijdens een interieuradvies bij ons thuis, zeer bruikbare en verrassende ideeën aan de hand gedaan die we zelf nooit bedacht zouden hebben. Ze dringt niets op, maar denkt vooral mee, houdt continu voeling met wat de klant wil, en past daarop haar professionele kennis toe. Na drie uur brainstormen levert zij een zeer compleet interieuradvies op een tekening op schaal af. Dit inclusief gedetailleerd kleur- materiaal- en verlichtingsadvies, alsmede verkoopadressen en zeer veel andere bruikbare tips. Kortom, met dit plan kunnen we aan de slag om ons bestaande interieur zodanig aan te passen dat alles wat we eraan misten nu is ingevuld en het nu echt bij ons past.

Aanbeveling: ja

Reactie van STIJLIDEE

Wauw! Wat een prachtige en complete beoordeling! Zo krijg je echt een indruk van STIJLIDEE’s werkwijze. Heel veel dank en succes nog met het inrichten! Hartelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Hugo uit: Odijk

10-07-2016

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
wervelwind. veel eye openers. waarde moet zich nog wel “bewijzen” in de praktijk.

Aanbeveling: ja

Reactie van STIJLIDEE

Fijn dat ik jullie veel eye openers heb kunnen geven, soms zie je het zelf even wat minder helder. Veel succes met het stap voor stap veranderen van jullie interieur! Hartelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Jan uit: Rotterdam

06-07-2016

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Aanbeveling: ja

Reactie van STIJLIDEE

Wat een TOP beoordeling! Bedankt! Hartelijke groet, STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Suzanne

05-07-2016

8,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Snel een afspraak kunnen maken en dus ook snel advies. Fijn om al gelijk het resultaat te hebben. Wij gaan zeker een groot deel van de plannen uitvoeren!

Aanbeveling: ja

Truus/Eef uit: Schiedam

21-06-2016

8,4

Ervaring:
Wij kregen “een uurtje” STIJLIDEE Interieuradvies cadeau van Ode aan de vloer, Bolith bij aankoop van een gietvloer. Wij hadden een paar specifieke vragen waar prettig en adequaat op is gereageerd! Dank!

Aanbeveling: ja

Rachel uit: Utrecht

20-06-2016

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Winnie heeft ons al verschillende keren heel goed van advies voorzien. Ze weet precies wat wij graag willen en helpt ons ook aan allerlei ideeen waar wij zelf nooit aan gedacht hadden. Ze is deskundig en weet veel, denkt snel en is echt creatief. In een paar uur tijd lag er een volledig plan klaar voor de huiskamer en keuken. Het heeft ons echt enorm geholpen bij het (her)inrichten van ons huis.

Aanbeveling: ja

Hans uit: Utrecht

18-06-2016

9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Stijlidee is goed vindbaar op internet. En de naam en site spreken aan. Winnie orienteert zich goed en op een gegeven moment komt haar creativiteit met kracht los. Het maakt enthousiast om er verder mee te gaan en ik zal zeker nog een beroep op haar doen!

Aanbeveling: ja

Joanna uit: Zuidplas

18-06-2016

 9,0

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Ervaring:
Het was fijn om te sparren en om nieuwe ideeën te krijgen en ideeën bevestigd te krijgen en deze tot 1 geheel te maken. We zijn er direct ’s avonds mee begonnen en wat we niet zelf kunnen, wordt binnenkort gedaan. Ben blij dat Winnie hier is geweest!!

Aanbeveling: ja

Mariska uit: Amsterdam

15-06-2016

7,7

Ervaring met: Overige

Ervaring:
Basisadvies (kleuradvies en -ontwerp)

Aanbeveling: ja

Marije uit: ‘s-Hertogenbosch

13-06-2016

7,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Prettig gesprek gehad, waardoor we nu een eenheid in ons interieur hebben, zowel qua indeling als qua kleur.

Aanbeveling: ja

Chantal uit Amstelveen

05-06-2016

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Aanbeveling: ja
Bedankt voor de mooie beoordeling! Veel succes met de verhuizing straks! Groetjes, Winnie

Daan en Irma uit: Alblasserdam

31-05-2016

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Wij kwamen er zelf niet uit hoe we ons huis het beste konden indelen en hoe we het sfeervoller konden maken. Vandaag is Winnie bij ons geweest en we zitten vol leuke ideeën! We hebben een mooi stijladvies gekregen waarmee we onze woonkamer gezellig gaan maken.

Aanbeveling: ja

Alexander uit: Utrecht

26-05-2016

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Voor mijn nieuwbouwappartement zocht ik interieuradvies. Winnie heeft prima geadviseerd zowel qua inrichting als kleurgebruik. Ze kwam met een aantal ideeën die ik zelf nooit bedacht zou hebben. Helaas nog wel even wachten tot het appartement wordt opgeleverd voordat ik aan de slag kan.

Aanbeveling: ja

Olga uit: Utrecht

30-04-2016

8,8

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Ik ben hartstikke blij dat ik deze interieuradviseur heb gevonden. Wij hebben een nieuwbouwhuis en ik had geen idee hoe deze in te richten. Samen met hulp van Winnie weet ik nu hoe het aan te pakken. Zij heeft alles tot in detail opgeschreven voor mij, van verschillende kleuren muurverf tot alle meubels. Uitvoering van haar plan hoeft ook niet veel extra te kosten en maakt mijn woning wel tot een huis waar ik mij echt thuis kan voelen!

Aanbeveling: ja

Petra uit: Amersfoort

17-04-2016

 8,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
We wilden onze keuken en woonkamer anders inrichten en indelen en kwamen er zelf niet uit.
Gezien goede verhalen over Winnie op haar website hebben we haar uitgenodigd voor advies, wat een goede keuze!
Goed geluisterd naar onze wensen en heel creatieve nieuwe inrichting van de keuken en woonkamer. Optimaler benutten van ruimte maar ook sfeer inbrengen. We zijn al aan het doorpakken en hebben er ook zin in om ons plan tot uitvoer te brengen. Absoluut een aanrader, dit hadden we zelf niet kunnen bedenken!

Aanbeveling: ja

Caroline uit: Bergambacht

17-04-2016

8,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Winnie ging enthousiast en voortvarend te werk. Met name haar advies over de opstelling van onze zithoek was zeer verrassend en hadden wij zelf niet kunnen bedenken.

Aanbeveling: ja

Leo uit: Capelle aan den IJssel

12-04-2016

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Kleuradvies

Aanbeveling: ja

Ernst uit: Utrecht

10-04-2016

7,8

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Winnie van Stijlidee heeft in een paar uur ons gedachtenproces rond de herinrichting van onze woonkamer en keuken sterk versneld. Heel compleet met ontwerp, kleuren, en suggesties met winkels

Aanbeveling: ja

 09-04-2016

8,2

Ervaring met: STIJLIDEE Styling

Ervaring:
Het was een hele leuke en inspirerende sessie. We zullen dan ook zeker het merendeel van het advies ten uitvoer brengen! De reden van het lager cijfer op prijs/kwaliteit heeft niet zozeer met de kwaliteit te maken. Ik vind het gewoon (marktconform) best veel geld.

Aanbeveling: ja

Reactie van STIJLIDEE

Bedankt voor de mooie beoordeling. Heel leuk dat jullie het merendeel van mijn advies gaan realiseren. Vanwege de reisafstand is de prijs helaas iets hoger uitgevallen als dat het advies in Utrecht had plaatsgevonden. Wellicht kunnen we de volgende keer via Skype afspreken? Groetjes, Winnie

Caroline uit: Utrecht

01-04-2016

8,3

Ervaring met: STIJLIDEE Lichtadvies

Ervaring:
We hebben de afspraak voor het verlichtingsadvies en de aanvullende ideeën erg prettig gevonden, leuke tips hebben we gekregen, die zijn we nu aan het uitwerken!

Aanbeveling: ja

Myrthe uit: De Meern

28-03-2016

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Mooie inzichten gekregen over hoe wij ons huis kunnen inrichten. Ook fijn dat eigen voorkeuren volledig zijn ingepast. Een aanrader!

Aanbeveling: ja

Marjan uit: Haaften

28-03-2016

7,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Ging ons vooral om het kleurgebruik van het complete interieur in onze nieuwe woning. Dit was naar tevredenheid.

Aanbeveling: ja

Woudy uit: Geldermalsen

22-03-2016

8,8

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Goed inlevingsvermogen in onze wensen. Op een prettige manier alle mogelijkheden besproken.

Aanbeveling: ja

Henk-J en Judith uit: Bunnik

21-03-2016

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Winnie heeft ons een prachtig plan aangeleverd voor de inrichting, een kleuradvies en een lichtplan. Absoluut van meerwaarde omdat ze ook onze verschillende stijlen heeft gecombineerd in één stijl waar we beide blij mee zijn. Dit is lastig zelf van het internet te halen, daar heb je ervaring en talent voor nodig en dat heeft Winnie. Bedankt !

Aanbeveling: ja

Mirjam uit: Heemstede

20-03-2016

 8,8

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Met veel plezier hebben we afgelopen vrijdag met Winnie een nieuw interieur ontwerp gemaakt van onze woonkamer. Ze kwam met een aantal originele ideeën die we nooit zelf bedacht zouden hebben. Vooral de grijze vloer en het kleuren advies is een eye-opener. Dat gaat ons huis enorm anders maken.

Aanbeveling: ja

11-03-2016

8,7

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Winnie heeft voor onze school een kleur- en interieuradvies gemaakt. Samen met het team hebben wij onze school met weinig middelen kunnen herinrichten, waardoor de school er frisser uitziet en beter ingericht is.

Aanbeveling: ja

Edo & Marja uit: Amsterdam

06-03-2016

8,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Er waren een aantal dingen waar we in het ontwerp van ons nieuwe appartement niet uitkwamen en Winnie heeft ons zeker een stap verder geholpen.

Aanbeveling: ja

Jurgen uit: Dordrecht

01-03-2016

8,5

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Wij hebben Winnie ingeschakeld i.v.m. de aankleding van de woonkamer in ons nieuwe huis. Verschillende meubels gaan mee, welk kleuren, welk thema … wij zaten een beetje vast in ons proces, hadden behoefte aan nieuwe prikkels.
Winnie is dynamisch werkt gestructureerd. Maakte een plattegrond met kleuradvies en gaf alternatieven voor de opstelling van de meubels. Ook voor ons geldt dat het best snel ging en we het gevoel hebben dat het nog moet landen.
Uit de suggesties blijkt de ervaring en dat is erg prettig!

Aanbeveling: ja

Hanny uit: Kamerik

23-02-2016

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Prima advies die we nagenoeg hebben opgevolgd.

Aanbeveling: ja

Roy uit: Vleuten

19-02-2016

7,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Het basis interieuradvies was op zich prima. We hadden wat tips nodig in ons nieuwbouwhuis en Winnie heeft ons een prima plattegrondje met kleurstelling en opstelling gegeven om daar is mee aan de slag te gaan. We kunnen nu rustig bekijken welke elementen we hieruit gaan oppakken.
Aandachtspunt, stiptheid van afspraak in het vervolg zou fijn zijn. Net wat te laat door uitlopen afspraak en hierdoor konden we wel wat langer doorgaan met de afspraak; maar kwam dat voor ons net lastig uit. Hierdoor misschien aan het eind niet de volledige afspraak en expertise kunnen uitnutten.
We zijn overigens wel erg blij met de werkwijze.

Aanbeveling: ja

Martina uit: Zeist

18-02-2016

10

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Aanbeveling: ja

Annette uit: Bergambacht

17-02-2016

8,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Winnie is to the point! Het verbaasde ons hoe snel en gestructureerd zij haar werk doet.
Het heeft wellicht met onze keuze voor dit proces te maken, maar het ging voor ons best heel snel!Het moet dan ook even landen en het grote enthousiasme moet nog een beetje komen. Ik heb er echter vertrouwen in dat het mooi wordt, maar een beetje eigenwijs durf ik ook wel te zijn. Zo wordt het stijlvol en blijft het ons (t)huis!

Aanbeveling: ja

Coleta uit: IJsselstein

15-02-2016

9,8

Ervaring met: STIJLIDEE Interieuradvies

Ervaring:
Betreft onze woonkamer. Wij zijn uitermate tevreden over het interieuradvies van Winnie. Haar advies om alle meubels een andere plek te geven in onze woonkamer vinden wij fantastisch. Ook haar advies om twee muren een kleur te geven naast alle andere witte muren bevalt ons uitstekend. Het lijkt nu alsof we veel meer ruimte hebben in onze woonkamer. Wij hebben bijna alle adviezen van Winnie gerealiseerd. Wij zijn voor 100% tevreden over het resultaat. Chapeau!

Aanbeveling: ja

Sjaan uit: De Meern

11-02-2016

8,2

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Aanbeveling: ja

Hannie uit: Houten

29-01-2016

8,0

Ervaring met: STIJLIDEE Interieurontwerp

Ervaring:
Winnie heeft mij geadviseerd over een nieuwe indeling van onze woonkamer en open keuken grotendeels met bestaande meubels met daarbij een kleuradvies. Op het laatst heeft ze ook nog wat tips voor de hal kunnen geven die we binnenkort gaan verven. In de drie uur dat ze hier was heeft ze veel bruikbare tips kunnen geven en mij enthousiast gemaakt om dit ook aan te gaan pakken. Ze is praktisch, creatief en aanstekelijk enthousiast. Ik heb nu een goed uitvoerbaar plan denk ik wat ik geleidelijk aan kan gaan toepassen. Tot zover tevreden en ben benieuwd hoe het uiteindelijk gaat worden. We gaan eerst maar eens starten met de hal. Dank je wel!

Aanbeveling: ja
Delen op social media
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest