Vorige week mocht ik het resultaat komen bekijken na de verbouwing van de badkamer in een vakantiehuis op Texel.

Online Interieuradvies

Enige tijd geleden mocht ik een online interieuradvies over de badkamer en het toilet geven aan de eigenaar van deze vakantiewoning. De eigenaar heeft de voorkeur voor de moderne basic stijl: strakke meubelen in een moderne en rustige basis. Inmiddels is de badkamer klaar en wil ik het resultaat graag met je delen in dit blog.

Rustige en tijdloze basiskleur

De kleur grijs is een populaire en tijdloze basiskleur voor vloeren en wanden in de badkamer en op het toilet. Een goed idee als je wilt kiezen voor een rustige basis. In deze badkamer adviseerde ik gemêleerde grijze vloer- en wandtegels in combinatie met een witte wandtegel en vergrijsd eiken badkamermeubels.

Decoratieve wandtegels achter het toilet

De wand achter het toilet kreeg een decoratieve wandtegel in warmgrijs voor een stijlvol contrast met het witte toilet.

Badkameradvies

Interieuradvies nodig over de inrichting en styling van je badkamer of toilet?

Inspiratie opdoen over de styling van badkamers? Lees dan ook mijn blog over de laatste trends en stylingtips voor de inrichting van badkamers en toiletten. Ik help je graag met advies over indeling, kleuren en materialen van badkamermeubels, vloeren, wanden en badkameraccessoires. 

Binnenkijken in ... een badkamer in modern basic stijl in een vakantiehuis op Texel | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Kun je wel wat hulp gebruiken bij de inrichting en styling van je badkamer? Ik help je graag met InterieuradviesKleuradvies of Styling. Ik werk samen met diverse shopping partners en geef Shoppingadvies op maat zodat we desgewenst na een interieuradvies bij je thuis kunnen afspreken in een badkamer showroom om stap voor stap je droombadkamer te laten realiseren. Zo werk ik o.a. samen met de badkamerwinkels Berens Badkamers en Van Manen Badkamers

Inspiratie

Wil je eerst meer inspiratie opdoen voordat je je interieur gaat veranderen? Begin dan met het maken van een Moodboard. Dit kan heel makkelijk via Pinterest. Ga hier naar STIJLIDEE’s Pinterest Account. Meer inspiratie nodig voor de inrichting van je droominterieur? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest borden: 

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in huis. Vraag vrijblijvend een offerte aan

Dit blog is ontstaan in samenwerking met een particuliere opdrachtgever van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen Binnenkijkers toon waarvan de opdrachtgevers instemmen met een STIJLIDEE fotosessie na een interieuradvies, kleuradvies en/of stylingadvies op maat en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie