Deze maand gaf ik advies aan de bewoners van een nieuwbouwwoning in IJsselstein. De vloer van de woning is voorzien van warmgrijze keramische vloertegels van Mosa. Deze grijze vloertegels zijn een prima basis voor de stoere en modern landelijke stijl waar de bewoners dol op zijn.

Om meer sfeer in het interieur te creëren adviseerde ik om de ronde tafel van Moooi te voorzien van een nieuw geschilderde groene tafelpoot in Histor Perfect Finish Lakverf Juist S 3010-G50Y. Het ronde tafelblad werd ook opnieuw geschilderd in witte Histor Trapverf. Trapverf staat bekend om de extra slijtvastheid en geeft minder kans op krassen en is een perfecte verf om je tafelblad mee te schilderen!

Bekijk hier het resultaat na STIJLIDEE’s Kleuradvies voor de tafel:

Binnenkijken in ... een eetkamer met ronde witte eettafel in IJsselstein na STIJLIDEE Kleuradvies

Fotografie: Opdrachtgever | Kleuradvies: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Bij de ronde witte tafel zijn de Eames DAW stoelen gecombineerd. Deze zijn verkrijgbaar in 14 kleuren. Ronde eettafels in eiken zijn verkrijgbaar bij Firma Hout en Staal. Binnenkort zal de interieurbouwer in samenwerking met STIJLIDEE aan de slag gaan om een brede muur te voorzien van houten wandpanelen van Wonderwall StudiosVoor een impressie kun je alvast kijken op onderstaande foto’s:

Binnenkijken in ... een eetkamer met ronde witte eettafel in IJsselstein na STIJLIDEE Kleuradvies

Fotografie: Wonderwall Studios

Tussen de woonkamer en het eetgedeelte komt een nieuwe doorkijk open haard en daarnaast een nis met stoere planken. In de keuken zijn de massief houten keukendeuren in de loop van de jaren nogal verkleurd. Deze zullen worden vervangen voor nieuwe keukenfronten in white wash eiken. Bovendien zullen de binnendeuren worden vervangen voor industriële glazen binnendeuren met stalen kozijnen in de stijl van Gewoon Gers Stalen Kozijnen en Deuren. Op de muur in de hal adviseerde ik onderstaande grote spiegel met houten rand van het Kabinet. Ook interieuradvies op maat nodig? Tijdens een interieuradvies bij je thuis geef ik je veel tips over indeling, kleur en styling. Desgewenst kunnen we het advies uitbreiden met een shoppingadvies op maat.

Binnenkijken in ... een eetkamer met ronde witte eettafel in IJsselstein na STIJLIDEE Kleuradvies

Fotografie: Opdrachtgever

Meer inspiratie nodig voor de inrichting en styling van je eetkamer of woonkamer? Bekijk STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Dit blog is ontstaan in samenwerking met een particuliere opdrachtgever van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen Binnenkijkers toon waarvan de opdrachtgevers instemmen met een STIJLIDEE fotosessie na een interieuradvies, kleuradvies en/of stylingadvies op maat en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Fotografie: Opdrachtgever, Wonderwall Studios, Decoration For House | Kleuradvies en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie