Één reactie

Binnenkijken in … een fysiotherapie praktijkruimte in Zeist

Deze week ontving ik de foto’s in mijn mailbox van het resultaat na het kleuradvies en interieuradvies dat ik mocht geven aan de eigenaar van een fysiotherapie praktijkruimte in Zeist. 

Enige tijd geleden mocht ik kleuradvies geven bij de Praxis in Zeist tijdens een landelijke kleuradviesdag in samenwerking met Histor. Tijdens deze dag kwam ik een fysiotherapeut tegen die toevallig net bezig was met de verbouwing en het opnieuw inrichten en stylen van haar praktijkruimte. Een mooi moment om haar eens vrijblijvend een kleuradvies en advies over de indeling van de praktijkruimte te geven!

Ondanks dat het deze keer een kort flitsadvies betrof wil ik graag ook deze foto’s uit mijn portfolio met je delen. Zo kun je wellicht anderen op een idee brengen om hun eigen werkplek of praktijkruimte eens te verbouwen en opnieuw in te richten.

Bekijk hier het resultaat na STIJLIDEE’s kleuradvies en interieuradvies:

Binnenkijken in ... een fysiotherapie praktijkruimte in Zeist na STIJLIDEE Kleuradvies en Interieuradvies

Binnenkijken in ... een fysiotherapie praktijkruimte in Zeist na STIJLIDEE Kleuradvies en Interieuradvies

Het contrast met de warme vloer in teakhout geeft de praktijkruimte een tropische sfeer. Door de styling met hoge palmplanten wordt de tropische en natuurlijke sfeer versterkt

Binnenkijken in ... een fysiotherapie praktijkruimte in Zeist na STIJLIDEE Kleuradvies en Interieuradvies

Hier is de kleur in een warme en lichte grijstint gekozen met een puntje rood erin zodat deze mooi past bij de teakhouten vloer.

Binnenkijken in ... een fysiotherapie praktijkruimte in Zeist na STIJLIDEE Kleuradvies en Interieuradvies

Interieuradvies, Kleuradvies: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham | Fotografie: Opdrachtgever

Ik adviseerde een lichte groene kleur voor de behandelruimte zodat de patiënten van de fysiotherapeut in een rustige, natuurlijke en stressvrije omgeving behandeld kunnen worden. Door dwars op de muur een roomdivider te plaatsen is de ruimte in twee gelijke delen verdeeld, een behandelruimte met een speciale ligbank voor de fysiotherapie behandelingen en een aparte werkruimte met bureau, opbergmeubelen en oefenruimte op de vloermat. De roomdivider is uitgevoerd met kastdeuren en opbergbakken in de kleuren wit, hout en zwart voor een neutrale en rustige basis.

Is jouw werkplek ook toe aan een kleine of grote renovatie en kun je wel wat advies over de inrichting, kleur en styling van je werkplek gebruiken? STIJLIDEE geeft kleur- en stylingadviezen voor werkplekken, praktijkruimtes en wachtkamers waarin kleur, warmte en aandacht voor de mens en zijn omgeving centraal staan. De huisstijl, identiteit, kernwaarden en doelstellingen van je bedrijf zijn de basis voor de kleur- en stylingadviezen.

Mijn advies voor bedrijven kan bestaan uit:

  • Interieurontwerp
  • Kleuradvies
  • Materiaalplan
  • Moodboard
  • Shoppingadvies
  • Styling

Meer inspiratie opdoen? Kijk op STIJLIDEE’s Pinterest Board op:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Dit blog is ontstaan in samenwerking met een zakelijke opdrachtgever van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen Binnenkijkers toon waarvan de opdrachtgevers instemmen met een STIJLIDEE fotosessie na een interieuradvies, kleuradvies en/of stylingadvies op maat en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

1 Reactie op “Binnenkijken in … een fysiotherapie praktijkruimte in Zeist

  1. Wat leuk om zo eens binnen te kijken bij een fysiotherapeut! De behandelruimte is echt heel mooi geworden. De kleuren en de planten geven veel sfeer vind ik. Het is inderdaad belangrijk om een kleur te kiezen die rustgevend is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial