Een reactie plaatsen

Binnenkijken in … een groene keuken in Odijk bij Utrecht

De bewoners van een woning in Odijk bij Utrecht reageerden enigszins verbaasd toen ik tijdens een persoonlijk kleuradvies op maat adviseerde om zowel de keukenmuren als het plafond in een bijzondere kleur groen te schilderen. Groen kan goed in de keuken worden toegepast. Door zowel de muur boven het keukenwerkblad als ook het plafond in dezelfde kleur te schilderen zie je geen grenzen meer. Hierdoor lijkt de keuken optisch rustiger en creëer je bovendien meer sfeer. In deze keuken is gekozen voor in Histor Perfect Finish Muurverf Kamille 0520-G80Y

De kleur groen staat voor:

  • Fris
  • Helder
  • Natuur
  • Duurzaam 
  • Vernieuwing

Naast keukens lenen vooral kinderkamers en slaapkamers zich heel goed voor een gekleurd plafond. Let maar eens op als je in een hotel slaapt: vaak zijn de plafonds daar in een afwijkende en sfeervolle warme kleur geschilderd.

Inmiddels is de schilderklus klaar en vind ik het erg leuk om het resultaat met je te delen:

groene keuken na STIJLIDEE's kleuradvies in Odijk bij Utrecht

groene keuken na STIJLIDEE's kleuradvies in Odijk bij Utrecht

keuken na STIJLIDEE's kleuradvies

Fotografie Foto 1 en 2: Opdrachtgever | Kleuradvies en Foto 3: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Inmiddels ervaren de bewoners een gekleurd plafond nu als warm en gezellig. Ik ben heel benieuwd wat jij van een gekleurd plafond zal vinden. Laat je reactie achter of deel de foto’s van je gekleurde plafond in dit blog via info@stijlidee.nl.

Meer inspiratie nodig voordat je je plafond gaat schilderen of je keuken gaat veranderen? Kijk op STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Dit blog is ontstaan in samenwerking met een particuliere opdrachtgever van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen Binnenkijkers toon waarvan de opdrachtgevers instemmen met een STIJLIDEE fotosessie na een interieuradvies, kleuradvies en/of stylingadvies op maat en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial