Een reactie plaatsen

Binnenkijken in … een jaren 30 huis in Hoograven, Utrecht

Graag laat ik je binnenkijken in een jaren 30 huis in Hoograven, Utrecht. De bewoners hadden behoefte aan meer opbergruimte en vroegen STIJLIDEE om interieuradvies op maat over o.a. opbergkasten en verlichting.

De bewoners ergerden zich aan alle rommel die eerst zichtbaar was in een open vakkenkast. Doordat de tafel eerst dwars op de muur stond was de doorloop naar de keuken te krap. Samen met de bewoners ontwierp ik nieuwe kasten welke vervolgens op maat werden gemaakt bij RestyleXL. Doordat de nieuwe kasten dichte deuren hebben is al het speelgoed en de administratie nu niet meer direct zichtbaar. Dit zorgt voor een rustig en opgeruimd interieur. Bovendien creëer je een ruimtelijk en speels effect door twee smalle kasten naast elkaar te plaatsen. Ik adviseerde een industriële hanglamp in vintage stijl voor een stoere sfeer.

Bekijk hier het resultaat na STIJLIDEE’s interieuradvies en lichtadvies op maat.

Binnenkijken in een jaren 30 huis in Hoograven, Utrecht na STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Fotografie, Interieuradvies, Kleuradvies, Styling: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

De linkerwand is geschilderd in Histor Perfect Finish Muurverf Lichtpuntje 0502-G32Y en de rechterkant in Wollig S 1502-Y. Deze kleur komt ook terug in de Hema Gordijnen. De grijze kleur contrasteert mooi met de warme houtkleur van de kasten waardoor de kasten nog warmer lijken. De kroonluchter hanglamp is vervangen door de zilvergrijze industriële hanglamp van Nijhof welke qua stijl beter past bij de stoere massief houten kasten.

Meer inspiratie nodig voor de inrichting, styling en verlichting van je eetkamer? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Dit blog is ontstaan in samenwerking met een particuliere opdrachtgever van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen Binnenkijkers toon waarvan de opdrachtgevers instemmen met een STIJLIDEE fotosessie na een interieuradvies, kleuradvies en/of stylingadvies op maat en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial