Een reactie plaatsen

Binnenkijken in … een keuken met natuurlijke wanddecoratie in Schiedam

Vandaag ontving ik een foto in mijn mailbox van de bewoonster van een moderne woning in Schiedam. In haar keuken koos ze voor natuurlijke wanddecoratie via STIJLIDEE.
Enige tijd geleden werd ik via email benaderd of ik een prijsopgaaf kon doen voor natuurlijke wandpanelen. Nadat ik eerst verder informeerde over de styling, toepassing, ondergrond, wensen van de klant etc. bestelde ik de wandpanelen rechtstreeks bij de leverancier en liet deze bij haar thuis bezorgen inclusief de bijbehorende speciale montagekit.
De muur waar de wandpanelen op zouden worden gemonteerd is onderdeel van een lange smalle ruimte van 3 x 10 meter. Na een kleine opknapbeurt miste de muur aan het einde van deze ruimte iets en toen kwam STIJLIDEE in beeld met de tip voor de wandpanelen van Cocomosaic van Nature at Home via Nature at Home. De opdrachtgeefster vindt het nu meer een schilderij van bijzonder materiaal dan alleen muurbekleding. Ze krijgt altijd enthousiaste reacties van mensen die haar keuken bezoeken. Kortom: een goed voorbeeld van hoe een klein detail een groots effect kan geven in de styling van je interieur!
Bekijk hier het resultaat na STIJLIDEE’s Stylingadvies:
 Binnenkijken in … een keuken met natuurlijke wanddecoratie in Schiedam na STIJLIDEE Stylingadvies
Fotografie: Via Opdrachtgever | Styling: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Deze bijzondere wandpanelen kunnen ook heel goed worden toegepast op de muur in combinatie met bijvoorbeeld een wandkast, boekenkast of hoge keukenkastenwand. Maar ook achter de open haard of in de badkamer of slaapkamer zijn deze wandpanelen een stijlvolle oplossing. Wissel de gedessineerde wandpanelen wel af met strakke wanden die geverfd zijn in rustige kleuren zodat er rust ontstaat. Kies je voor strak en modern of voor stoer en robuust, voor elke woonstijl is er een mooi dessin beschikbaar. Ik help je graag met de keuze tijdens in een interieuradvies op maat bij je thuis en/of een shoppingadvies bij Nature at Home.

Meer inspiratie nodig voor de inrichting en styling van je keuken in natuurlijke stijl? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Dit blog is ontstaan in samenwerking met een particuliere opdrachtgever van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen Binnenkijkers toon waarvan de opdrachtgevers instemmen met een STIJLIDEE fotosessie na een interieuradvies, kleuradvies en/of stylingadvies op maat en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Fotografie Credits: Opdrachtgever | Styling en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial