Een reactie plaatsen

Binnenkijken in … een modern klassiek appartement in Zoetermeer

Vandaag ontving ik enkele foto’s in mijn mailbox van de bewoners van een modern klassiek appartement in Zoetermeer. Enige tijd geleden gaf ik deze bewoners een interieuradvies op maat over de indeling en styling van de woonkamer met eetgedeelte. 

Omdat de bewoners vanuit hun oude boerderij zouden verhuizen naar dit nieuwe appartement moesten de bestaande meubelen meeverhuizen. De focus lag dus op een goede indeling. Daarnaast adviseerde ik twee lichtgrijze buffetkasten om de verzameling antiek servies, glaswerk en vazen mooi in te kunnen opbergen en stylen. In de nieuwe keuken is namelijk een stuk minder opbergruimte aanwezig dan in de oude woning.

Bekijk hier het resultaat na STIJLIDEE’s Interieuradvies en Styling:

Binnenkijken in … een modern klassiek appartement in Zoetermeer na STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Binnenkijken in … een modern klassiek appartement in Zoetermeer na STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Fotografie: Opdrachtgever | Interieuradvies en Styling: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Meer inspiratie nodig voor de inrichting en styling van je woonkamer of eetkamer? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Dit blog is ontstaan in samenwerking met een particuliere opdrachtgever van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen Binnenkijkers toon waarvan de opdrachtgevers instemmen met een STIJLIDEE fotosessie na een interieuradvies, kleuradvies en/of stylingadvies op maat en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Fotografie Credits: Opdrachtgever | Interieuradvies, Kleuradvies, Styling en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial