Enige tijd geleden mocht ik lichtadvies geven voor een modern landelijke keuken met massief eikenhouten keukendeuren en stoere rvs handgrepen.

De afzuigkap is strak afgewerkt en in dezelfde kleur grijs geschilderd als de rest van de keukenmuur waardoor deze wegvalt in de omgeving. Dit geeft een rustige sfeer. Door de styling met de xxl ronde houten snijplank, het zwarte messenblok en de chroomkleurige keukenweegschaal krijgt de keuken een modern landelijke stijl met een stoer accent.

Ik adviseerde in combinatie met deze keuken links en rechts van de afzuigkap twee moderne wandlampen van stoer metaal in zinc dessin van Pole to Pole. De wandlampen geven een prettig en functioneel licht op het werkblad zodat je hieraan optimaal kunt werken en koken. Daarbij raadt ik altijd aan om wandlampen te voorzien van een dimmer schakelaar zodat je de lichtsterkte goed naar wens en gebruiksmoment kunt regelen.

Bekijk hier het resultaat na STIJLIDEE’s Lichtadvies:

Binnenkijken in ... een Modern Landelijke Keuken na STIJLIDEE Lichtadvies

 Fotografie: Opdrachtgever | Lichtadvies: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Meer inspiratie op STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Dit blog is ontstaan in samenwerking met een particuliere opdrachtgever van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen Binnenkijkers toon waarvan de opdrachtgevers instemmen met de foto’s na een interieuradvies, kleuradvies en/of stylingadvies op maat en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Fotografie: Opdrachtgever | Lichtadvies en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie