Modern Loft appartement met warme kleuren

Vorige week mocht ik komen binnenkijken in een modern loft appartement in Loosdrecht waar ik begin dit jaar kleuradvies, interieuradvies en stylingtips voor mocht geven.

De opdrachtgeefster stuurde een berichtje met de tekst:

“Beste Winnie, Mijn appartement is nu helemaal klaar en ik woon er alweer 4 maanden. Kom je een keer kijken?

Groetjes uit Loosdrecht”

Uiteraard werd er snel een afspraak gemaakt om het eindresultaat te komen bekijken want ik was natuurlijk reuze benieuwd! En wat blijkt?! Het nieuwe interieur is nog mooier geworden dan verwacht! Het lichte loft appartement heeft vrij uitzicht op het water en de mooie omgeving van Loosdrecht waardoor het net lijkt alsof je iedere dag op vakantie bent.

Binnenkijken in ... een modern loft appartement in Loosdrecht na STIJLIDEE Interieuradvies en Styling
Binnenkijken in ... een modern loft appartement in Loosdrecht na STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Hergebruik van meubelen en vloerkleed

Door het hergebruik van de bank, salontafel, kunst en het vloerkleed vanuit de vorige woning in combinatie met de nieuwe kleuren en materialen is er een mooie eenheid in het gehele appartement gecreëerd. De bank is van Linteloo. Omdat de salontafel en het vloerkleed te groot waren voor het nieuwe appartement, werden deze ingekort.

Een stijlvolle sfeer met poederroze, taupe, wit, lichtgrijs en naturel hout

Naast kleurcombinaties voor wanden, meubelen en accessoires adviseerde ik over stijl, materiaal en kleurkeus voor de raamdecoratie, gordijnen en verlichting. Zo werd er in eerste instantie een lichtgrijze tint en later een warme tint poederroze geadviseerd in combinatie met de lichtgrijze bank en het bijzonder kunstwerk. De hoge keukenkasten zijn uitgevoerd in een gemêleerde roest kleur, dit geeft een warm contrast naast de witte muur met de nissen die werd geschilderd in Histor Perfect Finish Muurverf in de kleur Ral 9010.

Greeploze Siematic keuken met taupe werkblad

De witte Siematic keuken is gecombineerd met een taupe werkblad. De muur werd geschilderd in Histor Perfect Finish Muurverf in extra mat in de kleur November S 6005-Y20R. De eetkamerstoelen en de eettafel zijn van Toff by Kim uit Bussum. De lange wandplank geeft veel mogelijkheden voor afwisselende styling van planten en keukenaccessoires. De kast in de schuine hoek werd gemaakt van Siematic meubelen.

Werkplek op maat tussen keuken en woonkamer

De aansluitende werkplek werd op maat gemaakt door de meubelmaker. De verticale lijnen in de gashaard geven het appartement een extra hoogte effect, dit wordt versterkt door de Afrikaanse beelden.

Interieuradvies Utrecht | STIJLIDEE Portfolio eetkamer

Interieuradvies Utrecht | Portfolio STIJLIDEE keuken

Histor Kleuren

De wand achter het tv meubel werd geschilderd in Histor Perfect Finish Muurverf in extra mat in de kleur November S 6005-Y20R. De muren rondom de hoekbank werden geschilderd in Histor Perfect Finish Muurverf Karton S 3010-Y70R en de basiswanden van het appartement in Schelp S 1002-Y. Het schilderij is van JAC.Gallery.

De composiet vlonders in vergrijsd naturel houtlook op het balkon zijn van de Haarlemse Houthandel.

Het appartement is voorzien van bijzondere ramen waar halftransparante inbetween gordijnen voldoende licht doorlaten. Door voor een witte basis te kiezen komt er extra veel daglicht binnen. De staalkabels en zeilringen geven het geheel een modern en luchtig accent. Het schilderij in de hal van een Aziatische dame is een echte eye-catcher bij binnenkomst en is van JAC.Gallery. De muur achter het bed werd geschilderd in Histor Perfect Finish Muurverf in extra mat in de kleur Basalt S 7005-R50B. Het tvmeubel van Porro werd meeverhuisd vanuit de vorige woning. In de slaapkamer zijn de halftransparante inbetween gordijnen gecombineerd met witte overgordijnen. De muur achter het vintage bureau werd geschilderd in Histor Perfect Finish Muurverf in extra mat in de kleur Basalt S 7005-R50B. Het bureau is van Maisons du Monde. De inloopkast van Porro werd meeverhuisd vanuit de vorige woning

Bekijk hier het resultaat na STIJLIDEE’s Interieuradvies, Kleuradvies en Styling voor een modern loft appartement in Loosdrecht:

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling en Fotografie: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geïnspireerd geraakt door mijn blog over mijn Portfolio voorbeeld ‘Binnenkijken in … een modern loft appartement in Loosdrecht”? En kun je wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van je huis? Ik help je graag met een professioneel en persoonlijk interieuradvies op maat.

Meer inspiratie nodig voor de inrichting en styling van je huis? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Dit blog is ontstaan in samenwerking met een particuliere opdrachtgever van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen Binnenkijkers toon waarvan de opdrachtgevers instemmen met een STIJLIDEE fotosessie na een interieuradvies, kleuradvies en/of stylingadvies op maat en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie