Deze week mocht ik komen binnenkijken in een woning in Vleuten waar ik enige tijd geleden interieuradvies mocht geven. In dit blog deel ik het resultaat van mijn advies over de eethoek en keuken.

Naast het uitwerken van een interieurontwerp voor de eethoek en keuken mocht ik ook een kleurenplan en lichtplan op maat uitwerken.

Modern Scandinavische woonstijl

De bewoners houden van de modern Scandinavische woonstijl. Dit zien we terug aan de minimalistische styling, de vormgeving van de meubelen en de zwarte keuken met het lichte natuurstenen werkblad. De combinatie van lichte kleuren, de zwarte keuken, naturel houten vloer, zwart rotan lampen en kleuraccenten in licht grijs zijn kenmerkend voor de modern Scandinavische woonstijl. De glazen en keramieken design vazen in de Scandinavische woonstijl zijn van Leen Bakker.

Greeploze keuken met schiereiland

De greeploze keuken in u-vorm heeft een licht natuurstenen werkblad en een duurzame inductie kookplaat. Makkelijk reinigbaar en met een afzuigsysteem vanuit de kookplaat waardoor er geen onhandige afzuiginstallatie boven het werkblad meer nodig is. De duurzame barkrukken A.I. in organische vormen aan het schiereiland zijn ontworpen door Phillippe Starck voor Kartell. Ze zijn gemaakt van gerecycled kunststof en verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en zwart.

Rail met spots en hanglampen

Boven het schiereiland van de keuken adviseerde ik verlichting in de vorm van een rail met hanglampen. De plafondrail loopt door boven het werkgedeelte van de keuken met functionele spots boven de werkruimte. Heb je hulp nodig bij het bepalen van de juiste lichtpunten en het selecteren van geschikte armaturen die passen bij jouw stijl? Ik help je graag met lichtadvies op maat!

Binnenkijken in ... een modern Scandinavische eethoek met open keuken in U-vorm in Vleuten na STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
Binnenkijken in ... een modern Scandinavische eethoek met open keuken in U-vorm in Vleuten na STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Moderne eettafel met stalen onderstel en buisframe design stoelen

De moderne eettafel met stalen onderstel is van Goossens. De cogackleurige lederen eetkamerstoelen met buisframe design zijn van Jess Design via Pilat&Pilat. De houten eetkamerbank met rugleuning en het tv dressoir werden op maat gemaakt door de timmerman

Rustige kleuren

De muren in de eethoek en keuken werden geschilderd in lichte kleuren grijs en groen. De strakke radiatoren passen mooi in het moderne geheel. De lampen van zwart metaal, rotan en licht textiel geven een warme en natuurlijke sfeer en zijn van Lifestyle en Loods 5. De gordijnen zijn uitgevoerd in natuurlijke taupe kleuren voor een rustige en warme totaalsfeer. Er is gekozen voor overgordijnen voor de hoge ramen en vouwgordijnen in dezelfde kleur voor de kleine ramen

Bekijk hier mijn impressie van het resultaat na STIJLIDEE’s Interieuradvies, Kleuradvies, Stylingadvies en Lichtadvies:

Geïnspireerd geraakt door mijn Portfolio voorbeeld ‘Binnenkijken in … een modern Scandinavische eethoek met open keuken in U-vorm in Vleuten ’? En kun je wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van je huis? Ik help je graag met een professioneel en persoonlijk interieuradvies op maat.

Meer inspiratie nodig voor de inrichting en styling van je huis? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest Bord:

Inspiratie

Wil je eerst meer inspiratie opdoen voordat je je interieur gaat veranderen? Begin dan met het maken van een Moodboard. Dit kan heel makkelijk via Pinterest. Ga hier naar STIJLIDEE’s Pinterest Account. Meer inspiratie nodig voor de inrichting van je droominterieur? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest borden: 

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling

Dit blog is ontstaan in samenwerking met een particuliere opdrachtgever van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen Binnenkijkers toon waarvan de opdrachtgevers instemmen met een STIJLIDEE fotosessie na een interieuradvies, kleuradvies en/of stylingadvies op maat en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.