Deze week ontving ik de nieuwe foto’s van het resultaat na STIJLIDEE’s interieuradvies voor een moderne design slaapkamer met zwart en wit in Huizen. De bewoners houden van de moderne design stijl, deze stijl is goed te combineren met contrasten van lichte en donkere kleuren zoals zwart en wit.

STIJLIDEE gaf advies over kleur, interieur en styling. De kleuren wit, zwart en grijs zijn met elkaar gecombineerd zodat de strakke vormen van de design meubelen en de gedeeltelijk geschilderde wand nog beter uitkomen. Dat past goed in een modern design interieur. De muur achter het boxspring bed werd tot 2/3 deel zwart geschilderd. Hierdoor komt het bed met grijze dekbedovertrek mooi uit. Het lichte vloerkleed in de slaapkamer zorgt voor een comfortabel en warm accent op de lichte white wash houten vloer.

Bekijk hier het resultaat na STIJLIDEE’s Interieuradvies, Kleuradvies en Styling:

Binnenkijken in ... een moderne design slaapkamer met zwart en wit in Huizen na STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

De onderste kleurbaan op de muur is geschilderd in Histor Perfect Finish Muurverf Raaf S 8500-N

Binnenkijken in ... een moderne design slaapkamer met zwart en wit in Huizen na STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Fotografie: Opdrachtgever | Interieuradvies, Kleuradvies en Styling: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Meer inspiratie nodig voor de inrichting en styling van je slaapkamer of zolderkamer? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Fotografie: Opdrachtgever, Interieuradvies, Kleuradvies, Styling en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.