Enige tijd geleden mocht ik interieuradvies geven aan de bewoners van een woning in Voordorp, Utrecht.

Naast interieuradvies gaf ik kleuradvies en advies over styling en indeling van de benedenverdieping. Dit bestond uit advies over de woonkamer met eetgedeelte, keuken, hal, toilet en trappenhuis.

Alles nu mooi op elkaar afgestemd

De bewoners waren op dat moment bezig met een grote verbouwing. Door samenwerking met STIJLIDEE is er stap voor stap een interieurontwerp per ruimte uitgewerkt en een eindresultaat ontstaan waardoor alles nu mooi op elkaar is afgestemd.

Meer ruimte en licht

Er werd een nieuwe uitbouw geplaatst voor meer ruimte met lichtstraat voor extra daglicht. De nieuwe keuken is voorzien van een schiereiland met bargedeelte. De vloer is uitgevoerd in een visgraat dessin in licht eiken met een elegante zwarte bies. Inmiddels is de verbouwing klaar en genieten de bewoners van het resultaat.

Modern industriële stijl met chique details

De bewoners houden van de moderne industriële stijl met chique details. De keuken is uitgevoerd in grijze betonlook. Dit geeft een stoer en industrieel karakter. De ovale eettafel is gecombineerd met zachte velours eetkamerstoelen in een mix van warme en neutrale kleuren. Dit geeft de eethoek een chique en elegante sfeer. Dit wordt versterkt door de warme bruinroze kleur op de lange muur achter de bank.

Binnenkijken in ... een woning in chique en industriële stijl in Voordorp, Utrecht | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Binnenkijken in ... een woning in chique en industriële stijl in Voordorp, Utrecht | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Meer sfeer en isolatie door dubbele gordijnen

Tijdens het gordijnadvies op maat koos ik twee mooie gordijnstoffen in warme bruinroze tinten. Het betreft zowel een lichtdoorlatende inbetween stof als een overgordijn. Door deze gordijnen te combineren is er een verbeterde akoestiek ontstaan waardoor het nu veel minder galmt in huis. Ook creëer je hierdoor extra isolatie waardoor er bespaart kan worden op energiekosten.

Roze met goudkleurige lampen

De roze lampenkappen van velours geven de ruimte een zachte sfeer en matchen mooi bij de eetkamerstoelen. De goudkleurige binnenkant geeft een chique en stijlvol accent.

STIJLIDEE Shoppinglijst

Verf: de lange muur achter de bank is geschilderd in Sigma/Histor Muurverf in de kleur S 4010-Y50R. De hal en het toilet zijn geschilderd in S 3010-R10B.

Meubelen: bank, eettafel, velours eetkamerstoelen en het vloerkleed zijn van De Bommel Meubelen. De betonlook keuken is van Keukenkampioen.

Gordijnen: zowel de inbetween gordijnen als de overgordijnen zijn bij Sative ingekocht door STIJLIDEE.

Accessoires: keukenrekje, planten, plantenpotten en mand zijn van Intratuin. De tv-kast is van IKEA. De waterkaraf is van Puur Kraanwater. Utrecht. De trap is gerenoveerd door ProStairs.

Verlichting: led inbouwspots, plafondlamp, hanglampen en wandlampen met roze velours kappen zijn van Rietveld Licht.

Geïnspireerd geraakt door mijn Portfolio voorbeeld ‘Binnenkijken in … een woning in chique en industriële stijl in Voordorp, Utrecht’? En kun je wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van je huis? Ik help je graag met een professioneel en persoonlijk interieuradvies op maat.

Inspiratie

Wil je eerst meer inspiratie opdoen voordat je je interieur gaat veranderen? Begin dan met het maken van een Moodboard. Dit kan heel makkelijk via Pinterest. Ga hier naar STIJLIDEE’s Pinterest Account. Meer inspiratie nodig voor de inrichting van je droominterieur? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest borden: 

Binnenkijken in ... een woning in chique en industriële stijl in Voordorp, Utrecht | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
Binnenkijken in ... een woning in chique en industriële stijl in Voordorp, Utrecht | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling

Dit blog is ontstaan in samenwerking met een particuliere opdrachtgever van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen Binnenkijkers toon waarvan de opdrachtgevers instemmen met een STIJLIDEE fotosessie na een interieuradvies, kleuradvies en/of stylingadvies op maat en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Ben je zelf ook bezig met een renovatie, verandering of verbouwing van je interieur? Laat je reactie achter onderaan dit blog en deel je ervaringen en tips over het verbouwen, renoveren en restylen van je huis!

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie