Enige tijd geleden mocht ik een interieuradvies geven voor een woonkamer met eethoek in Vleuten. De bewoners houden van een ruimtelijke en lichte sfeer en een moderne design stijl.

Naast het uitwerken van een nieuwe indeling, nieuw kleurenplan en advies over verlichting gaf ik ook advies over de nieuwe gordijnen en styling. Zo adviseerde ik een ronde witte tafel en een grote ronde hanglamp boven de eettafel.

Bekijk hier het resultaat na STIJLIDEE’s interieuradvies, kleuradvies en styling:

Binnenkijken in … een woonkamer in moderne design stijl in Vleuten na STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

De witte stoel Aalzum past door de ronde vormen goed bij de ronde tafel. Door de combinatie van de witte designstoelen met de antracietgrijze vloertegels wordt de moderne design stijl versterkt. De fotocollage brengt een persoonlijke touch in het interieur.

Binnenkijken in … een woonkamer in moderne design stijl in Vleuten na STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

De lichte gordijnen zorgen voor een ruimtelijk effect. De planten brengen de natuur in huis: zo breng je meer buitensfeer naar binnen. De muur is geschilderd in Histor Perfect Finish Muurverf ToepassingBinnenkijken in … een woonkamer in moderne design stijl in Vleuten na STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Fotografie: Opdrachtgever | Interieuradvies, Kleuradvies en Styling: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

De nieuwe plafondspots zorgen voor de uitlichting van het canvas doek met fotoprint. Het patchwork vloerkleed in blauwtinten maakt het strakke interieur wat dynamischer en geeft bovendien een vintage uitstraling.

Meer inspiratie nodig voor de inrichting, styling en verlichting van je woonkamer in moderne design stijl? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Dit blog is ontstaan in samenwerking met een particuliere opdrachtgever van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen Binnenkijkers toon waarvan de opdrachtgevers instemmen met een STIJLIDEE fotosessie na een interieuradvies, kleuradvies en/of stylingadvies op maat en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Fotografie: Opdrachtgever | Interieuradvies, Kleuradvies, Styling en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.