STIJLIDEE gaf interieuradvies voor de woonkamer, eetkamer, keuken en hal van een waterrijk gelegen woning in Leidsche Rijn. De woning was eerst betegeld met beige vloertegels en werd voorzien van een nieuwe warme kurkvloer van Wicanders in de kleur Lime Stone Taupe en nieuwe vloerbedekking in lichtbeige. Naast het geven van interieuradvies over indeling, meubelen en verlichting gaf ik ook advies over materiaalcombinaties en styling.

Hierbij alvast een eerste impressie van de interieur metamorfose met de nieuwe vloer. Het is nog niet klaar en dus nog een beetje kaal qua styling

Woonkamer in Leidsche Rijn na STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Woonkamer in Leidsche Rijn na STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Het lager gelegen zitgedeelte werd voorzien van nieuwe vloerbedekking om zo een warmere sfeer toe te voegen. Bovendien is de akoestiek zo veel prettiger: door het gebruik van tapijt zal het echo effect verminderen. De lange wand achter het tv meubel werd geschilderd in Histor Perfect Finish Muurverf Rijst

Woonkamer in Leidsche Rijn na STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

De accentwand achter de bank in de woonkamer die doorloopt achter de hoge kast in de eetkamer werd geschilderd in Histor Perfect Finish Muurverf Cyber

Trap in Leidsche Rijn na STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Vloercombinatie in Leidsche Rijn na STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Om de overgang van het lager gelegen zitgedeelte met het hoger gelegen eetkamer en keuken gedeelte stijlvol te laten harmoniëren werd de trap en traprand in wit geschilderd.

Eetkamer in Leidsche Rijn na STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Terras in Leidsche Rijn na STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Fotografie, Interieuradvies, Kleuradvies, Styling: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Op het buitenterras met houten vlonders plaatse ik de fauteuils met hockers gezellig naast elkaar zodat je heerlijk kunt genieten van het weidse uitzicht. Bovendien ziet dit er moderner en strakker uit dan wanneer je de fauteuils asymmetrisch van elkaar zou plaatsen.

De laatste puntjes op de i worden nu aangepast zoals de styling en inrichting van de hal, het schilderen van een halfhoge muur tussen de keuken en het eetgedeelte in een accentkleur geel en het aanpassen van de keukenfronten, het keukenwerkblad en de keukenachterwand in de nieuwe kleuren wit, geel en grijs.  Ook worden er nog passende schilderijen en fotolijsten opgehangen in het thema Marrakech omdat de bewoners graag op vakantie gaan naar deze inspirerende plaats.

Meer inspiratie nodig voor de inrichting en styling van woonkamer, eetkamer, keuken, hal, terras of tuin? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Dit blog is ontstaan in samenwerking met een particuliere opdrachtgever van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen Binnenkijkers toon waarvan de opdrachtgevers instemmen met een STIJLIDEE fotosessie na een interieuradvies, kleuradvies en/of stylingadvies op maat en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.