Deze week mocht ik komen binnenkijken bij de bewoners van een 2-onder-1-kapwoning uit de jaren 90 in Nieuwegein. Ik maakte enkele maanden geleden een keukenontwerp in moderne stijl en gaf tips over de verlichting en kleuradvies over:

  • Muren
  • Keukenfronten
  • Vloertegels
  • Keukenwerkblad

De moderne antracietgrijze kleur van het granieten keukenwerkblad combineert mooi met de warmwitte magnoliakleurige keukenfronten. De muur is geschilderd in Histor Perfect Finish muurverf Functioneel S 4010-Y30R. In de tegelvloer zit een bruingrijze vleug waardoor de vloer niet te strak en te modern overkomt. De wens was dat de nieuwe keukenvloer mooi zou aansluiten bij de houten maple vloer welke doorloopt in het eetgedeelte en de woonkamer.

Binnenkijken in Nieuwegein na STIJLIDEE Kleuradvies

Binnenkijken in Nieuwegein na STIJLIDEE Kleuradvies

Binnenkijken in Nieuwegein na STIJLIDEE Kleuradvies

Binnenkijken in Nieuwegein na STIJLIDEE Kleuradvies

Binnenkijken in Nieuwegein na STIJLIDEE Kleuradvies

Kleuradvies en Fotografie: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

De bewoners zijn erg blij met hun nieuwe keuken en vroegen om een vervolgafspraak met STIJLIDEE voor een interieuradvies op maat. Hierin gaf ik advies over de indeling voor de woonkamer. Er zullen enkele nieuwe zitmeubelen worden gekocht om nu ook de woonkamer een nieuwe look te geven. De nieuwe bank zal door andere afmetingen veel beter in de ruimte passen en een mooier geheel vormen met het eetgedeelte en de keuken. Ook voor het eetgedeelte adviseerde ik een eetkamerbank welke de hoek omgaat zodat er volop zitplaatsen worden gecreëerd voor de bewoners, hun tienerzonen en hun vrienden.

Meer inspiratie op STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Dit blog is ontstaan in samenwerking met een particuliere opdrachtgever van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen Binnenkijkers toon waarvan de opdrachtgevers instemmen met een STIJLIDEE fotosessie of gebruik van foto’s na een interieuradvies, kleuradvies en/of stylingadvies op maat en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie