Een reactie plaatsen

Binnenkijken in … Omgeving Haarlem

Enige tijd geleden gaf ik interieuradvies, kleuradvies, stylingadvies en lichtadvies voor de woonkamer van een woning in de omgeving van Haarlem.

Ik adviseerde de bewoners om enkele kleuraccenten in de accessoires te gebruiken zoals een turquoise lampenkap en limegroene en turquoise kussens op de bank. De achterwand werd geschilderd in een rustige naturelkleur voor een rustgevende en tijdloze sfeer. Het vloerkleed werd in een lichte kleurstelling gecombineerd, dit geeft een mooi contrast met de donkergrijze bank. Naast de bank is een houten hoektafel geplaatst met een grote kamerplant waardoor het buitengevoel naar binnen wordt gehaald.

Bekijk hier het resultaat van de woonkamer in modern landelijke woonstijl:

Binnenkijken in ... Omgeving Haarlem na STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Fotografie, Interieuradvies, Kleuradvies, Styling: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Meer inspiratie nodig voor de inrichting, styling en verlichting van je woonkamer? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Dit blog is ontstaan in samenwerking met een particuliere opdrachtgever van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen Binnenkijkers toon waarvan de opdrachtgevers instemmen met een STIJLIDEE fotosessie na een interieuradvies, kleuradvies en/of stylingadvies op maat en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial