Contact met STIJLIDEE

Maak nu een afspraak en we gaan aan de slag met het realiseren van je nieuwe droominterieur. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan voor een persoonlijk interieuradvies op maat.
Liever eerst even telefonisch contact? Hierin bespreken we vrijblijvend mijn werkwijze en welke variant het beste bij jouw situatie past. Geef alvast je voorkeur voor datum en tijd door in je bericht. Ik help je graag!
STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling door Interieurontwerper en Stylist uit Utrecht voor interieur inspiratie over huis inrichten in alle woonstijlen

STIJLIDEE

Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Winnie Helmes-Ham
Stylist en Interieurontwerper

Hooft Graaflandstraat 23

3525 VM Utrecht

06-24595904

info@stijlidee.nl

KvK: 30228169

BTW: NL001640842B66

Profielfoto Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham | STIJLIDEE

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Functioneel interieurontwerp waar we zelf niet snel aan gedacht zouden hebben

  We hebben voor ons nieuwbouwhuis advies gevraagd over de inrichting en styling voor onze woning. Winnie wist onze ideeën heel goed te vertalen naar een bruikbaar plan en functioneel interieurontwerp. Ze weet hoe je verschillende meubels in de ruimte kwijt kunt zonder dat je het gevoel van ruimte verliest. Ook kwam ze met suggesties waar we niet zo snel aan zouden hebben gedacht, maar die wel heel goed bleken te werken. Zo kwam ze met originele kleuren voor de bank en de stoelen: kleuren die we niet direct gekozen zouden hebben, maar bij elkaar echt prachtig uitpakken. We kunnen nu dankzij dit advies veel gerichter gaan shoppen en zijn minder bang om een miskoop te doen. Ik kan het iedereen aanraden!

  Review van Kyra uit Utrecht na STIJLIDEE Interieuradvies Utrecht

  Waardering: 5 uit 5.

  Kleuradvies Utrecht | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling | Stylist en Interieurontwerper

  Partners en leveranciers

  STIJLIDEE werkt samen met vaste partners en leveranciers om zo een persoonlijk en verrassend interieurontwerp te kunnen realiseren en je desgewenst volledig te ontzorgen. In het netwerk zitten een vaste interieurbouwer, hovenier, verfwinkel, schilder en diverse leveranciers van o.a. vloeren, gordijnen, raambekleding, meubelen en verlichting. Zo kunnen we op elke vraag het juiste antwoord geven. Ben je op zoek naar een bijzonder meubel of stijlvolle accessoires? We laten je graag kennismaken met ons uitgebreide netwerk!

  Werkgebied regio Utrecht

  STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling | Winnie Helmes-Ham is sinds 2006 werkzaam als stylist en interieurontwerper vanuit de regio Utrecht. Werkzaamheden vinden veelal plaats in de Randstad en met name in de provincie Utrecht en de regio ’t Gooi.

  Winnie geeft advies aan particulieren en bedrijven. Naast de inrichting en styling van huizen, vakantiehuizen en kantoren zijn er reeds diverse projecten gerealiseerd voor gezondheidscentra, praktijkruimtes, scholen, hotels en B&B’s.

  Vraag naar de mogelijkheden zodat we snel aan de slag kunnen gaan om jouw droominterieur te realiseren.

  STIJLIDEE geeft advies in de volgende plaatsen:

  Vanuit de stad Utrecht is STIJLIDEE binnen een straal van 45 minuten rijden werkzaam in o.a. Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch en Haarlem.

  Inspiratie

  Wil je eerst meer inspiratie opdoen voordat je je interieur gaat veranderen? Begin dan met het maken van een Moodboard. Dit kan heel makkelijk via Pinterest. Ga hier naar STIJLIDEE’s Pinterest Account. Meer inspiratie nodig voor de inrichting van je droominterieur? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest borden:

  INTERIEUR ✽ Woonkamers ✽Living Rooms

  INTERIEUR ✽ Eetkamers | Dining Rooms

  INTERIEUR ✽ Keukens | Kitchens

  INTERIEUR ✽ Werkkamers | Study Rooms

  INTERIEUR ✽ Hal | Hallway

  INTERIEUR ✽ Slaapkamers | Bedrooms

  INTERIEUR ✽ Badkamers ✽ Bathrooms

  STIJLIDEE Contact | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling