Contact

STIJLIDEE | Interieuradvies en Styling
Winnie Helmes-Ham
Stylist en Interieurontwerper

06-24595904 | info@stijlidee.nl

Hooft Graaflandstraat 23 | 3525 VM Utrecht | 030-2897436

KvK: 30228169
BTW: NL001640842B66

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor een interieuradvies op maat via >> info@stijlidee.nl 

STIJLIDEE geeft op afspraak interieuradvies, kleuradvies en styling. Bij voorkeur spreken we bij je thuis af zodat ik een goede indruk krijg van je meubelen, accessoires, vloer, materialen en de lichtval van je huis. Mocht je huis nog gebouwd moeten worden dan kunnen we ook afspreken op een andere locatie, bijvoorbeeld bij Café Op Zuid, bij Van der Valk Hotel Utrecht, bij inkoopcentrum De Woonindustrie of bij ETC Designcenter. STIJLIDEE is bovendien aangesloten bij het professionele platform van Designlinq waardoor het mogelijk is diverse exclusieve design meubelen en accessoires tegen aantrekkelijke prijzen voor je in te kopen.

STIJLIDEE is o.a. werkzaam in de provincies Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland en Noord-Brabant tot zo’n 50 km. afstand vanaf Utrecht.

Goede vertaling van onze ideeën naar een bruikbaar plan waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben

We hebben voor ons nieuwbouwhuis advies gevraagd over een goede inrichting en stijl voor onze woning. Winnie wist onze ideeën heel goed te vertalen naar een bruikbaar plan. Ze weet hoe je verschillende meubels in de ruimte kwijt kunt zonder dat je het gevoel van ruimte verliest. Ook kwam ze met suggesties waar we niet zo snel aan zouden hebben gedacht, maar die wel heel goed bleken te werken. Zo kwam ze met originele kleuren voor de bank en de stoelen: kleuren die we niet direct gekozen zouden hebben, maar bij elkaar echt prachtig uitpakken. We kunnen nu dankzij dit advies veel gerichter gaan shoppen en zijn minder bang om een miskoop te doen. Ik kan het iedereen aanraden! Kyra uit Utrecht

Bekijk de Projecten en lees de Beoordelingen

Ook buiten Nederland helpt STIJLIDEE je graag met het inrichten van je interieur, vakantiehuis, Bed and Breakfast woning of hotel. Zo heeft STIJLIDEE enkele internationale projecten gerealiseerd op Bali, in België en in Oostenrijk.

Volg STIJLIDEE op social media :

STIJLIDEE heeft meer dan 10 jaar ervaring als zelfstandig stylist. Lees hier de Privacy Verklaring van STIJLIDEE

Op dit moment hebben wij geen stageplaatsen of vacatures. Open sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

STIJLIDEE Interieuradvies en Styling | Maak nu een afspraak voor een interieuradvies bij je thuis door een onafhankelijk stylist en interieurontwerper uit Utrecht

Winnie Helmes-Ham, stylist en interieurontwerper van STIJLIDEE Interieuradvies en Styling
 Vul dit formulier in voor een afspraak bij je thuis of op locatie

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Delen op social media
  Tweet about this on Twitter
  Twitter
  Share on LinkedIn
  Linkedin
  Email this to someone
  email
  Pin on Pinterest
  Pinterest
  Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial