Contact

STIJLIDEE | Interieuradvies en Styling
Winnie Helmes-Ham
Stylist en Interieurontwerper

06-24595904 | info@stijlidee.nl

Hooft Graaflandstraat 23 | 3525 VM Utrecht | 030-2897436

KvK: 30228169
BTW: NL001640842B66

Update 20 januari 2021 i.v.m. de Lockdown en de Corona Pandemie >> Er is nu ook mogelijkheid tot een Online Interieuradvies en Kleuradvies. Een advies bij je thuis is ook nog mogelijk. We houden ons dan wel aan de richtlijnen van het RIVM op anderhalve meter afstand. 

>> Ga hier naar de STIJLIDEE Interieur Checklist

STIJLIDEE geeft op afspraak interieuradvies, kleuradvies en styling. Bij voorkeur spreken we af in je huidige en/of nieuwe woning zodat ik je huidige meubelen, lichtval, materialen en de mogelijkheden van de ruimte goed kan bekijken.

Mocht je huis nog gebouwd worden dan spreken we bij voorkeur af op je huidige adres. STIJLIDEE werkt samen met woonwinkels, fabrikanten en groothandels waardoor het mogelijk is om stijlvolle meubelen en accessoires tegen aantrekkelijke prijzen voor je in te kopen. STIJLIDEE is vanuit de regio Utrecht binnen een straal van 45 minuten rijden werkzaam in o.a. Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Amersfoort en Haarlem.

Winnie Helmes-Ham, stylist en interieurontwerper van STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Winnie Helmes-Ham | Stylist en Interieurontwerper

Goede vertaling van onze ideeën naar een bruikbaar plan waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben

We hebben voor ons nieuwbouwhuis advies gevraagd over een goede inrichting en stijl voor onze woning. Winnie wist onze ideeën heel goed te vertalen naar een bruikbaar plan. Ze weet hoe je verschillende meubels in de ruimte kwijt kunt zonder dat je het gevoel van ruimte verliest. Ook kwam ze met suggesties waar we niet zo snel aan zouden hebben gedacht, maar die wel heel goed bleken te werken. Zo kwam ze met originele kleuren voor de bank en de stoelen: kleuren die we niet direct gekozen zouden hebben, maar bij elkaar echt prachtig uitpakken. We kunnen nu dankzij dit advies veel gerichter gaan shoppen en zijn minder bang om een miskoop te doen. Ik kan het iedereen aanraden! Kyra uit Utrecht

STIJLIDEE Interieuradvies en Styling | Maak nu een afspraak voor een interieuradvies bij je thuis door een onafhankelijk stylist en interieurontwerper uit Utrecht

Op dit moment hebben wij geen stageplaatsen of vacatures. Open sollicitaties worden niet in behandeling genomen.
Delen op social media
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial