Je bent net verhuisd en realiseert je dat je huis nog wel erg kaal en ongezellig is. Of je gaat binnenkort verbouwen en twijfelt over de aansluitingen van lichtpunten. Ook als je al ruim 10 jaar in je bestaande huis woont maar toch eens wat nieuwe tips en ideeën over interieur, kleur en styling wilt horen dan helpt STIJLIDEE je graag met persoonlijk interieuradvies op maat.

Dit kan tijdens een eerste sessie STIJLIDEE Basisadvies waarin we afspreken op de gewenste locatie. Een andere optie is om samen te sparren tijdens een flitsadvies in de stad Utrecht of online.

“Mag ik je helpen met creatieve out-of-the box ideeën bij het inrichting van je (nieuwe) huis? Graag maak ik je blij met je nieuwe droominterieur waardoor je je snel helemaal thuis zult voelen.”

Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham

Kenmerken STIJLIDEE:

  • Praktische stylingtips en concreet advies over de inrichting van je interieur
  • Creatieve werkwijze met tijdloze en stijlvolle ‘out-of-the-box’ ideeën
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding: ben je op zoek naar budgetvriendelijk advies? Vraag naar het STIJLIDEE Flitsadvies op basis van uurtarief.
  • Lees de reviews over STIJLIDEE op de website van Klanten Vertellen

Profielfoto Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham | STIJLIDEE
Interieuradvies Utrecht | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling | Stylist en Interieurontwerper
STIJLIDEE Interieuradvies Utrecht | Styling van Kleuren en Materialen

Kleur-, stijl- en materiaalcombinaties

Er is een uitgebreid aanbod van soorten advies beschikbaar. De meeste vragen die mensen stellen over hun interieur hebben te maken met het selecteren van de juiste kleur-, stijl- en materiaalcombinaties voor o.a. muren, vloeren, gordijnen, meubels en keukens, het bepalen van de meest geschikte indeling en vragen over verlichting. Het is mogelijk om te kiezen voor een enkel interieuradvies of voor een combinatie van adviezen. Zo kun je lichtadvies met kleuradvies combineren of stylingadvies met advies over indeling en meubels.

Werkwijze:

Om beter te kunnen bepalen wat in jouw situatie nodig is heeft STIJLIDEE een Interieur Checklist op de website staan. Deze kun je alvast invullen zodat we vrijblijvend een offerte voor je kunnen uitwerken, passend bij al je interieurvragen.

Mocht je meerdere vragen hebben of direct een afspraak willen maken dan is het uiteraard ook mogelijk om contact op te nemen via de email of telefonisch via Contact

STIJLIDEE Interieuradvies Utrecht | Portfolio Keuken | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling | Stylist en Interieurontwerper
STIJLIDEE Interieuradvies Utrecht | Portfolio Eetkamer
Interieuradvies Utrecht | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling | Stylist en Interieurontwerper
STIJLIDEE Interieuradvies Utrecht | Portfolio Woonkamer

Planning

Adviezen kunnen worden ingepland van maandag t/m vrijdag. Geef aan of je voorkeur uitgaat voor de ochtend of de middag. Ook is een afspraak in de avond of in het weekend mogelijk tegen meerprijs. Echter ’s avonds is het lastiger om kleuren en materialen te adviseren vanwege de lichtval. Ook is het lastiger om online kleur- en materiaaladvies te geven vanwege de weergave op een beeldscherm: dit geeft een andere indruk dan de werkelijke kleuren en materialen.

Voorbereiding

Zodra we een afspraak hebben gemaakt ontvang je via de email een bevestiging met handige links naar inspiratie over Woonstijlen en een aantal tips ter voorbereiding van de afspraak

Advies op locatie

STIJLIDEE werkt het advies op locatie uit zodat we samen kunnen sparren over de mogelijkheden. Zo ontstaat er een creatief proces waardoor onverwachte ideeën ontstaan. Het interieurontwerp wordt ter plaatse met de hand ingetekend waardoor we goed met alle woonwensen rekening zullen houden. Uiteraard is het mogelijk om het advies in een later stadium uit te breiden met de diverse soorten diensten van STIJLIDEE zoals met een kleuradvies, lichtadvies, gordijnadvies of met een 3D interieurontwerp. We kunnen tijdens een vervolgafspraak desgewenst samen gaan shoppen en de meubels en accessoires gaan inkopen bij een woonwinkel of leverancier naar keuze.

STIJLIDEE Interieuradvies Utrecht | Portfolio Keuken | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling | Stylist en Interieurontwerper
STIJLIDEE Interieuradvies Utrecht | Portfolio Keuken

“Winnie is een inspirerende, enthousiaste expert in interieuradvies”

In 2009 hebben we Winnie om advies gevraagd bij het indelen van onze woonkamer en het toepassen van de juiste kleurcombinaties. Het advies van Winnie heeft ons toentertijd erg geholpen. Winnie kwam met praktische suggesties waar we zelf niet aan gedacht hadden. Inmiddels zijn we 12 jaar verder en is het tijd voor een nieuwe inrichting. We hebben Winnie vorige week opnieuw uitgenodigd om ons te inspireren en houvast te geven bij het maken van de juiste keuzes. De bal ligt nu bij ons om het plan te gaan uitvoeren. We hebben er zin. Het eerste muurtje heeft inmiddels een andere kleur.

Wim uit Ede

Waardering: 5 uit 5.

Werkgebied regio Utrecht

STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling | Winnie Helmes-Ham is sinds 2006 werkzaam als stylist en interieurontwerper vanuit de regio Utrecht. Werkzaamheden vinden veelal plaats in de Randstad en met name in de provincie Utrecht en de regio ’t Gooi. Ook geeft Winnie advies over de inrichting van diverse interieurprojecten waaronder scholen, huizen, vakantiehuizen, hotels en B&B’s buiten deze regio en in het buitenland zoals te zien in de portfolio voorbeelden over Bali, Spanje, Oostenrijk, B&B Villa Oldenhoff en Hotel Texel. Vraag telefonisch of via een bericht naar de mogelijkheden zodat we snel aan de slag kunnen gaan om jouw droominterieur te realiseren.

STIJLIDEE geeft advies in de volgende plaatsen:

Vanuit de stad Utrecht is STIJLIDEE binnen een straal van 45 minuten rijden werkzaam in o.a. Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch en Haarlem.

STIJLIDEE Contact | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Inspiratie

Wil je eerst meer inspiratie opdoen voordat je je interieur gaat veranderen? Begin dan met het maken van een Moodboard. Dit kan heel makkelijk via Pinterest. Ga hier naar STIJLIDEE’s Pinterest Account. Meer inspiratie nodig voor de inrichting van je droominterieur? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest borden:

INTERIEUR ✽ Woonkamers ✽Living Rooms

INTERIEUR ✽ Eetkamers | Dining Rooms

INTERIEUR ✽ Keukens | Kitchens

INTERIEUR ✽ Werkkamers | Study Rooms

INTERIEUR ✽ Hal | Hallway

INTERIEUR ✽ Slaapkamers | Bedrooms

INTERIEUR ✽ Badkamers ✽ Bathrooms

Meer weten over STIJLIDEE’s werkwijze? Bekijk de Projecten en lees de Beoordelingen