Recent gaf ik mijn keuken in Utrecht een styling metamorfose. Voordat ik aan de slag ging bedacht ik eerst in welke woonstijl ik mijn keuken wilde inrichten.

Tijdens het maken van een moodboard kwam ik er achter dat mijn keus valt op de modern klassieke stijl: contrasten tussen zwart en wit, granito, rvs en een kleuraccent in vrolijk geel zodat je het gevoel krijgt dat de zon altijd schijnt. Wel zo vrolijk als het weer eens regent, sneeuwt of hagelt in Nederland! Op het moodboard selecteerde ik een aantal elementen waar ik graag mee wilde gaan werken:

  • Houten keukenkrukje van Ikea beschilderen met zijdeglans lakverf in de kleur Luxe van Histor
  • Muur naast de koelkast schilderen in schoolbordverf in de kleur Raaf van Histor
  • Rij glazen opbergpotten groeperen op de bovenkasten en vullen met pasta, rijst, muesli etc.
  • Keukenachterwand schilderen in extra matte muurverf Luxe van Histor of voorzien van gekleurd keukenglas

Dit is het geworden:

Fotografie, Interieuradvies, Kleuradvies, Styling: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Nu mijn keuken af is merk ik dat ik met veel meer plezier in de keuken sta. Ik ben heel benieuwd of jij ook bezig bent met het veranderen van je keuken. Zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Heb je een droomkeuken gezien maar weet je niet hoe dit te realiseren? Of heb je geen idee hoe je kunt beginnen met het inrichten van een leuke en persoonlijke keuken die helemaal bij jou past? Laat het me weten! Ik help je graag met een interieuradvies op maat!

Bekijk hier diverse andere projecten van STIJLIDEE. Meer inspiratie nodig voor de inrichting, styling en verlichting van je keuken in modern klassieke woonstijl? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

4 Replies to “DIY Project | Hoe geef je je keuken een persoonlijke styling metamorfose?”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.