Recent gaf ik mijn werkkamer in Utrecht een styling metamorfose. Voordat ik aan de slag ging bedacht ik eerst in welke woonstijl ik mijn werkkamer wilde inrichten.  

Tijdens het maken van een moodboard kwam ik er achter dat mijn keus valt op de modern landelijke stijl: rustige kleuren met enkele kleuraccenten in groen en blauw. Mijn bureaustoel is al donkerblauw dus dat komt goed uit! Op het moodboard combineerde ik een aantal elementen waar ik graag mee wilde gaan werken:

  • Houten ladekastje Moppe van Ikea beschilderen met lakverf 
  • Inspirerende quotes inlijsten van teksten die ik vond op Pinterest
  • De muur verven in extra matte muurverf in de kleur Zelfstandig van Histor
  • Decoreren met een mooie wit metalen XXL letter van mijn initiaal: de W van Winnie, Wonen, Werken en Werkkamer uit de VT Wonen shop
  • Inspirerende Moodboards van de nieuwste woonstijlen die ik zelf maakte voor STIJLIDEE

Dit is het geworden:

Fotografie, Interieuradvies, Kleuradvies, Styling: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Nu mijn werkkamer af is merk ik dat ik met veel meer plezier aan de slag ga.  Ik ben heel benieuwd of jij ook bezig bent met het veranderen van je werkkamer. Zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Heb je een droomwerkkamer gezien maar weet je niet hoe dit te realiseren? Of heb je geen idee hoe je kunt beginnen met het inrichten van een leuke en persoonlijke werkkamer die helemaal bij jou past? Laat het me weten! Ik help je graag met een interieuradvies op maat!

Bekijk hier diverse andere projecten van STIJLIDEE. Meer inspiratie nodig voor de inrichting, styling en verlichting van je werkkamer in modern landelijke woonstijl? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

4 Replies to “DIY Project | Hoe geef je je werkkamer een persoonlijke styling metamorfose?”

  1. ik wil een muur in mijn woonkamer ook die kleur doen, het is mijn lievelingskleur.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.