Recent gaf ik mijn woonkamer in Utrecht een styling metamorfose. Voordat ik aan de slag ging bedacht ik eerst in welke woonstijl ik mijn woonkamer wilde inrichten.

Tijdens het maken van een moodboard kwam ik er achter dat mijn keus valt op de modern klassieke stijl met vintage elementen zoals metalen opbergkoffers en ingelijste vintage illustraties in combinatie met een moderne comfortabele bank met chaise longue voor de hele familie. Op het moodboard zie je een aantal elementen waar ik graag mee wilde gaan werken:

  • Nieuwe bank met chaise longue voor de hele familie
  • Groeperen van fotolijsten met vintage illustraties uit tweedehands boeken
  • Muur verven in extra matte muurverf in de kleur Agave van Histor
  • Meer warmte toevoegen met textiel d.m.v. kussens en vloerkleed
  • Styling met boeken en/of tijdschriften, dit geeft een gezellige en huiselijke sfeer

Dit is het geworden:

Fotografie, Interieuradvies, Kleuradvies, Styling: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Nu mijn woonkamer af is merk ik dat ik met veel meer geniet van mijn woonomgeving. Ik ben heel benieuwd of jij ook bezig bent met het veranderen van je woonkamer. Zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Heb je een droomwoonkamer gezien maar weet je niet hoe dit te realiseren? Of heb je geen idee hoe je kunt beginnen met het inrichten van een leuke en persoonlijke woonkamer die helemaal bij jou past? Laat het me weten! Ik help je graag met een interieuradvies op maat!

Bekijk hier meer STIJLIDEE Projecten. Meer inspiratie nodig voor de inrichting, styling en verlichting van je woonkamer in modern klassieke woonstijl? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

5 Replies to “DIY Project | Hoe geef je je woonkamer een persoonlijke styling metamorfose?”

  1. leuk die vogel prints en mooie kleur blauw! zin in volgende week 🙂

  2. wat prachtig! krijg ook zin in een metamorfose voor mijn woonkamer!

  3. Er staan heel veel projecten in de planning die komende maanden ook echt aangepakt móeten worden! dus te veel dromen zit er niet in 🙂 maar ik heb er zin in! jouw blog is om bij weg te dromen! heel fijn!

Geef een reactie