Deze week mocht ik voor de textielwinkel House of Carpets in Hilversum de etalages restylen. Met behulp van opbouwmeubelen maakte ik eerst een basis voor de etalage waar ik vervolgens de nieuwste voorjaarscollectie textiel zoals gordijnen, karpetten, vloerkleden en kussens bij presenteerde. Ter aanvulling gebruikte ik enkele vrolijke accessoires zoals kunstbloemen, glazen vazen en lampenkappen van Ikea om de sfeer mee te versterken.

Bekijk hier het resultaat na de etalage styling van STIJLIDEE:

Etalage styling voor House of Carpets in Hilversum door STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Etalage styling voor House of Carpets in Hilversum door STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Etalage styling en Fotografie: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Dit blog is ontstaan in samenwerking met een zakelijke opdrachtgever van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen Binnenkijkers toon waarvan de opdrachtgevers instemmen met een STIJLIDEE fotosessie na een interieuradvies, kleuradvies en/of stylingadvies op maat en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Styling en Fotografie Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie