Een reactie plaatsen

FAQ

FAQ ofwel Frequently Asked Questions, de 6 meest gestelde vragen aan stylist en interieurontwerper Winnie Helmes-Ham van STIJLIDEE:

  1. In welke stijl werkt STIJLIDEE? Als stylist en interieurontwerper met meer dan 10 jaar ervaring is het mijn specialiteit om me in te leven in de woonstijl die het beste bij je interieur past. Hierdoor weet ik op verrassende wijze harmonie te creeëren en stijlen te combineren. Ik vind het leuk om stoere moderne meubels met wat meer landelijke en klassieke meubels te combineren. Ook hou ik van een tijdloze uitstraling, natuurlijke materialen en bijzondere accessoires. Hierdoor ontstaat er geen showroom interieur maar een uniek en persoonlijk (t)huis dat past bij de bewoner(s).
  2. Wat moet je zelf voorbereiden? Verzamel alvast een moodbaord(collage van plaatjes die aanspreken), de bouwtekening of plattegrond met afmetingen van de te veranderen ruimte(s), een lijstje met afmetingen van de aanwezige meubels die blijven, reeds uitgekozen staalmaterialen van vloer, keuken, behang, gordijnen e.d. en foto’s van de nieuwe woonruimte
  3. Waar wordt het advies gegeven? Bij voorkeur in je (nieuwe) woonruimte zodat we meteen de ruimte ‘beleven’, de lichtval kunnen bekijken en kunnen beoordelen hoe bepaalde indelingen, kleuren en materialen in de ruimte op ons overkomen.
  4. Moet het advies voor of na de verhuizing plaatsvinden? Hoe eerder je een advies aanvraagt, hoe meer je nieuwe interieur vorm gaat krijgen en hoe meer alles op elkaar afgestemd wordt. Hierdoor ontstaat er eenheid en rust en kom je minder snel voor onprettige verrassingen te staan.
  5. Waarom zou je geen gebruik maken van een gratis interieuradvies in een woonwinkel? Dat kun je doen, maar bedenk dat winkels graag hun collectie willen verkopen. STIJLIDEE geeft compleet advies over indeling, kleuren, meubels, vloeren, verlichting, gordijnen etc. Bovendien geef ik ook advies over de indeling en styling van je oude meubels en ben ik creatief en onafhankelijk.
  6. Wat is een moodboard? Een moodboard is een verzameling plaatjes uit tijdschriften en folders die je aanspreken, dit kan van alles zijn, bv. een vakantiefoto, een meubel of een glas wijn. Kies de sfeerbeelden uit op je gevoel. Om het moodboard nóg mooier te maken kun je er ook stukjes stof, vloerbedekking, behang, kleurstalen e.d. bij plakken.

Winnie Helmes-Ham, stylist en interieurontwerper van STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham van STIJLIDEE | Fotografie: Ringfoto Brouwer

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Delen op social media
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial