Een reactie plaatsen

Haal het najaar in huis met styling van herfst accessoires

Nu het alweer eind september is en de herfst is begonnen is het de hoogste tijd om meer sfeer en warmte in huis te halen.

Graag help ik je met het geven van enkele stylingtips zodat je hiermee zelf aan de slag kunt gaan. Mocht je liever willen dat ik een persoonlijk advies bij je thuis kom geven dan is het handig om te weten dat ik dit ook Corona Proof online kan geven via een STIJLIDEE Online Stylingadvies.

Bij de sfeer van het najaar passen accessoires in warme kleuren en gemaakt van natuurlijke materialen. In dit blog verzamelde ik een aantal betaalbare en sfeervolle voorbeelden van accessoires die je ook goed in je eigen interieur kunt stylen om de herfstsfeer in huis te halen.

Bekijk hier STIJLIDEE’s selectie van voorbeelden om het najaar in huis te halen met styling van herfst accessoires:

Haal het najaar in huis met styling van herfst accessoires | Fotografie via Pinterest
Fotografie: BloomPost via Pinterest

Droogbloemen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Denk eens aan de styling van verschillende soorten gekleurde droogbloemen bij elkaar in een vaas. Soortgelijke droogbloemen zijn verkrijgbaar via BloomPost

Haal het najaar in huis met styling van herfst accessoires | Fotografie via Pinterest
Fotografie: Sunny de Pie | Sunny Lifestyle

Combineer een groepje droogbloemen in een glazen stolp.

Haal het najaar in huis met styling van herfst accessoires | Fotografie via Pinterest
Fotografie: Crunchhome.com via Pinterest

Pompoenen in verschillende kleuren en formaten vormen samen met kaarsen in waxinelichten op bovenstaande snijplank een sfeervolle herfststyling op de eettafel. Pompoenen zijn o.a. te koop bij Albert Heijn en kun je jouw favoriete kleur(en) geven met Histor verf. Deze verf is online te bestellen bij Kleuro.

Haal het najaar in huis met styling van herfst accessoires | Fotografie via Pinterest
Fotografie: Follow the Yellow Brick Home via Pinterest
Haal het najaar in huis met styling van herfst accessoires | Fotografie via Etsy
Fotografie: LittleWindowWreathCo via Etsy

Mooie zelfgemaakte herfst kransen ofwel fall wreaths zijn een warme binnenkomer op je voordeur. Deze zijn in bovenstaand voorbeeld voorzien van niet van echt te onderscheiden mini pompoenen. Je kunt ze o.a. vinden bij de plaatselijke bloemist of op Etsy

Haal het najaar in huis met styling van herfst accessoires | Fotografie via Pinterest
Fotografie: Craftberrybush.com via Pinterest

Omdat het de komende maanden alweer wat vroeger donker gaat worden en de avonden hierdoor wat langer duren is het fijn om ’s avonds gezellig met een goed boek rond de haard te zitten in een comfortabele fauteuil met een warme plaid. Geruite plaids zijn verkrijgbaar via Westwing.

De combinatie van donkere kleuren, hout en textiel zorgt voor een geborgen en intieme sfeer. De donkere haardwand en open boekenkast op maat waar boeken, accessoires, fotolijsten en haardhout in worden gestyled kan geschilderd worden met Histor lakverf. Deze verf is online te bestellen bij Kleuro.

Meer inspiratie op STIJLIDEE’s Pinterest Board:

  1. STYLING ✽ Herfst | Autumn | Fall

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham, Fotografie: Foto 1 en 2: BloomPost via Pinterest, Foto 3: Crunchome.com via Pinterest, Foto 4: Follow the Yellow Brick Home via Pinterest, Foto 5: LittleWindowWreathCo via Etsy, Foto 6: via Craftberrybush.com via Pinterest

Delen op social media
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Pin on Pinterest
Pinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial