Ben jij ook niet zo’n fan van kunstbloemen die nep lijken maar kies je liever wel voor een mooi boeket dat zo duurzaam mogelijk is? Dan heb ik een leuke styling tip voor jou! Combineer enkele zijden bloemen van premium kwaliteit in je boeket(ten) met echte bloemen zodat ze extra lang kunnen blijven staan.

Je moet nu wel heel goed kijken om te zien welke bloemen nep en welke echt zijn als je voortaan kiest voor een mix met zijden kunstbloemen van een premium kwaliteit!

Duurzame kunstbloemen

Dit jaar kreeg ik voor moederdag een mooi boeket met premium zijden kunstbloemen cadeau inclusief een stijlvolle warmwitte vaas. Wist je dat kunstbloemen een stuk duurzamer zijn dan echte bloemen? Bovendien bespaar je veel geld want de kosten van het regelmatig aanschaffen van echte bloemen kunnen aardig oplopen. Ook bestaat de kans dat de bloemen niet tot bloei komen of te snel zijn uitgebloeid door warme weersomstandigheden, daar heb je met een boeket kunstbloemen gelukkig geen last van!

Een warm en sfeervol boeket

De zijden kunstbloemen van Blooming Good lijken net echt! Het boeket Good FW12 bestaat uit gele, oranje en roze kunstbloemen gerangschikt en gebonden tot een warm en sfeervol boeket. De zalmkleurige en roze hortensia’s worden afgewisseld met zalmroze en gele eremurussen en witte margrieten. Ook de zalmroze anemonen geven een mooie en warme sfeer net als de takken met donkerrode bessen. De hoge warmwitte vaas is model Good Vase 2.4. De vaas is uitgevoerd in een korrelige zandstructuur voor een rustige sfeer. Hierdoor gaat alle aandacht naar het boeket kunstbloemen.

Haal meer sfeer in huis met de mooiste zijden kunstbloemen | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Bekijk hier hoe je meer sfeer in huis haalt met de mooiste zijden kunstbloemen:

Echte bloemen of kunstbloemen?

Ik ben heel benieuwd of jij thuis ook een boeket met zijden kunstbloemen in je interieur hebt gedecoreerd. Misschien heb je een leuke stylingtip voor de lezers van mijn blog? Kies je liever voor echte bloemen of kunstbloemen of doe je net als ik en mix je regelmatig een boeket verse bloemen met enkele kunstbloemen? Deel je reactie onderaan dit blog.

Meer inspiratie nodig voor styling met bloemen, planten en groen in je interieur? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling

Het boeket met vaas werd voor Moederdag aan STIJLIDEE cadeau gegeven en werd gesponsord door Blooming Good

Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Haal meer sfeer in huis met de mooiste zijden kunstbloemen | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
Haal meer sfeer in huis met de mooiste zijden kunstbloemen | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.