Het is alweer bijna december …. Heb jij de 13e maand al uitbetaald gekregen? Of krijg je iedere maand een gedeelte? Lijkt het je geen goed idee om je 13e maand dit jaar te investeren in meer woongeluk?

Stylist en Interieurontwerper Winnie van STIJLIDEE helpt je graag om dit te realiseren! Ook als je zzp’er bent kun je investeren in meer woongeluk. Dit kan zowel voor je werkkamer als voor een andere ruimte in je interieur!

In de hectiek van het dagelijks leven kunnen we soms vergeten om een stapje terug te doen en te genieten van de ruimtes waarin we wonen. Het extra budget wat je ontvangt vanwege de uitbetaling van je 13e maand kan de perfecte gelegenheid zijn om wat extra aandacht te schenken aan je interieur en zo meer woongeluk te creëren. In dit blog lees je wat de voordelen zijn van een stijlvol interieur na interieuradvies door Stylist en Interieurontwerper Winnie van STIJLIDEE

Je 13e maand is vast een welkome financiële vergoeding die je ontvangt aan het einde van het jaar. In plaats van dit extra bedrag zomaar te spenderen, kun je het investeren in iets blijvends en waardevols: een interieur dat echt weerspiegelt wie je bent en waar je je thuis voelt. Winnie helpt je graag om je droominterieur te realiseren zodat je meer woongeluk zult beleven in een comfortabele leefomgeving. Of het nu gaat om een ruimte waarin je prettig kunt wonen, eten, koken, lezen, spelen, werken of juist ontspannen. En of je nu alleen woont of samen met je partner of kind(eren).

Binnenkijken in ... de woonkamer, keuken en hal van een nieuwbouw stadswoning in moderne design stijl in Utrecht na STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
Interieuradvies Utrecht | Portfolio STIJLIDEE

Interieuradvies Utrecht | STIJLIDEE Projecten | Keuken
Interieuradvies Utrecht | Portfolio STIJLIDEE

Door keuzestress zien we dat mensen vaak een miskoop doen of juist enorm gaan twijfelen hoe te beginnen met het veranderen van hun interieur. Stylist en Interieurontwerper Winnie heeft een ruime ervaring in het inrichten en stylen van huizen in verschillende stijlen. Met haar passie voor vormgeving, design, vintage en kleur heeft ze talloze huizen getransformeerd in ware oases van stijl en comfort. Haar benadering is concreet, praktisch en persoonlijk. Ze stemt het interieuradvies af op je unieke wensen en smaak. Naast advies over meubels en kleuren kun je ook advies krijgen over o.a. gordijnen, decoratie, verlichting en styling. Zo ontstaat er een interieur waarin jij je helemaal thuis zult voelen.

De foto’s uit dit blog komen uit STIJLIDEE’s Portfolio via Binnenkijken in de woonkamer, keuken en hal van een nieuwbouw stadswoning in moderne design stijl in Utrecht.

Meer projecten van STIJLIDEE zijn te zien via de link Projecten

Lees hier de beoordelingen van klanten van STIJLIDEE

  1. Definiëren van je woonstijl: Voordat de metamorfose begint, zal Winnie met je in gesprek gaan om je stijl, voorkeuren en levensstijl te bespreken. Hierdoor kan ze een ontwerp ontwikkelen dat perfect bij jou past.
  2. Kleuradvies: Kleur heeft de kracht om de sfeer van een ruimte volledig te veranderen. Winnie zal je begeleiden bij het kiezen van kleuren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook harmoniëren met je persoonlijkheid.
  3. Meubelselectie en indeling: Winnie helpt je bij het kiezen van meubels die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en comfortabel. De juiste indeling van meubels is essentieel voor een ruimte die zowel praktisch als esthetisch helemaal naar wens is.
  4. Accessoires en details: Het zijn vaak de kleine dingen die een interieur echt doen opvallen. Winnie zal je adviseren over accessoires en details die je huis een persoonlijk tintje geven.

Met de deskundige begeleiding door Winnie kun je er zeker van zijn dat je 13e maand goed besteed wordt. Het resultaat is niet alleen een stijlvol interieur, maar een thuis dat aanvoelt als een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en levensstijl.

Kortom, als je op zoek bent naar meer woongeluk, overweeg dan om je 13e maand te investeren in de uitwerking van een persoonlijk en stijlvol interieurontwerp en kleurenplan door Winnie. Ze zal je enthousiast en vol passie begeleiden in de plannen voor de metamorfose naar jouw nieuwe droomhuis: een huis dat niet alleen mooi is, maar ook echt als thuis aanvoelt. De hoogste tijd om te gaan investeren in meer woongeluk en het samen creëren van ruimtes waar je iedere dag weer van kunt genieten en helemaal blij van zult worden.

Vul de Interieur Checklist in en ontvang vrijblijvend een offerte

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Binnenkijken in ... de woonkamer, keuken en hal van een nieuwbouw stadswoning in moderne design stijl in Utrecht na STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
Interieuradvies Utrecht | Portfolio STIJLIDEE

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.