Vorige week bracht ik een bezoek aan één van mijn meest favoriete woonwinkels: CILO in Zutphen.

CILO staat bekend om een mooie en tijdloze selectie van exclusieve design meubelen. Bijzonder om te zien hoe de showroom dit keer was ingericht met styling van opvallende eye-catchers zoals wandvullend behang met botanische dessins en droomlandschappen, aparte kunst en bijzondere verlichting en accessoires in toonaangevende en inspirerende presentaties.

De tijdloze kenmerken zien we vooral terug in de stoffering van zitmeubelen in lichte en natuurlijke kleuren en materialen als linnen, wol en gemeleerde bouclé stoffen, eettafels, tv-meubelen, dressoirs en wandkasten in zwart, antraciet, taupe en warm notenhout. Daarnaast zien we design meubelen uitgevoerd in aparte kleuren zoals terraroze, purper, camel en okergeel. Ook zien we open wandkasten met gedurfde accentkleuren in warme tinten bruin en rood.

Kenmerkend is de ruimtelijke opstelling en de hoogte in de showroom. CILO is een woonwinkel met veel aandacht voor toonaangevende ontwerpen van de meest gerenommeerde meubelmerken. Wist je dat het ook mogelijk is om hier samen te gaan shoppen tijdens een STIJLIDEE Shoppingadvies op maat?

Bekijk hier mijn impressie van CILO in Zutphen:

Fotografie: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Meer inspiratie nodig voor de inrichting en styling van je eetkamer of woonkamer? Bekijk STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag vrijblijvend een offerte aan via >> Contact

Dit blog is ontstaan op eigen initiatief van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen bedrijven aanbeveel die ik zelf selecteer, bijzonder, mooi en inspirerend vind en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Tekst en Fotografie Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie