Sinds dit voorjaar is de nieuwe showroom van Design Tales geopend in Hilversum. Hier kunnen we op afspraak tijdens een STIJLIDEE Shoppingadvies op maat design meubelen en accessoires gaan shoppen voor jouw nieuwe droominterieur.

Design Tales

Design Tales werd opgericht door Joost Zegers nadat hij lang voor Linteloo heeft gewerkt. Inmiddels is Joost van Ede aangesloten, hij heeft lang gewerkt voor Piet Boon Collection.

Design Tales biedt een hoogwaardige collectie designmeubelen, accessoires, vloerkleden en verlichting van gerenommeerde merken in het hogere segment.

Scandinavisch Design

Opvallend is het aanbod van elegant en stijlvol Scandinavisch design. De bijzondere collectie kan worden ingekocht door projectinrichters, architecten en opdrachtgevers.

Shoppingadvies op afspraak

Tijdens een shoppingafspraak op maat bij Design Tales help ik je graag om samen de mooiste meubelen en accessoires te selecteren. Stuur een email naar info@stijlidee.nl en maak een afspraak zodat we snel jouw droominterieur kunnen realiseren.

Design Tales is alleen op afspraak te bezoeken. De showroom is geopend: van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17:00 uur.

Heb je plannen om je huis opnieuw in te richten? Ik help je graag met interieuradvies op maat!

Inspiratie bij Design Tales ... in Hilversum | Fotografie: STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Bekijk hier mijn impressie van de showroom van Design Tales in Hilversum:

Inspiratie bij Design Tales ... in Hilversum | Fotografie: STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

STIJLIDEE Interieurontwerp

Bij voorkeur maken we vooraf eerst een afspraak voor een interieurontwerp en kleur- en materiaalplan bij je thuis. 

Via STIJLIDEE is het mogelijk om een bijzondere collectie design meubelen en verlichting tegen aantrekkelijke prijzen voor je in te kopen. Naast het ontwerpen van je nieuwe interieur kan ik zo desgewenst ook de levering en plaatsing van je nieuwe producten regelen. Bovendien kun je gebruik maken van de montageservice om je nieuwe meubels en verlichting te laten monteren en/of aan te sluiten. 

Dit blog is ontstaan op eigen initiatief van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen bedrijven en producten aanbeveel die ik zelf selecteer, bijzonder, mooi en inspirerend vind en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.