Ben je op zoek naar nieuwe meubelen, accessoires en verlichting in de Scandinavische en moderne design stijl?

In dit blog laat ik je graag kennismaken met de mooie en stijlvolle collectie van Spoel ID. Spoel ID is een meubelgroothandel en leverancier van een aantal mooie merken op het gebied van interieurdesign.

Spoel ID

De producten van Spoel ID zijn van goede kwaliteit en kunnen tegen een aantrekkelijke prijs worden aangeboden tijdens een STIJLIDEE Shoppingadvies op maat.

In de showroom van Spoel ID in Kockengen kunnen we op afspraak tijdens een STIJLIDEE Shoppingadvies op maat design meubelen en accessoires gaan shoppen voor jouw nieuwe droominterieur.

Eigentijdse collectie designmeubelen

Spoel ID biedt een eigentijdse collectie designmeubelen in de Scandinavische stijl. Naast meubelen zijn er ook bijpassende accessoires, vloerkleden en verlichting.

Shoppingadvies op afspraak

Tijdens een shoppingafspraak op maat bij Spoel ID help ik je graag om samen de mooiste meubelen en accessoires te selecteren. Stuur een email naar info@stijlidee.nl en maak een afspraak zodat we snel jouw droominterieur kunnen realiseren.

Spoel ID is alleen op afspraak te bezoeken. De showroom is geopend: van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17:00 uur.

Heb je plannen om je huis opnieuw in te richten? Ik help je graag met interieuradvies op maat!

Inspiratie bij ... Spoel ID in Kockengen | Fotografie: STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Bekijk hier mijn impressie van de showroom van Spoel ID in Kockengen:

Inspiratie bij ... Spoel ID in Kockengen | Fotografie: STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

STIJLIDEE Interieurontwerp

Bij voorkeur maken we vooraf eerst een afspraak voor een interieurontwerp en kleur- en materiaalplan bij je thuis. 

Via STIJLIDEE is het mogelijk om een bijzondere collectie design meubelen en verlichting tegen aantrekkelijke prijzen voor je in te kopen. Naast het ontwerpen van je nieuwe interieur kan ik zo desgewenst ook de levering en plaatsing van je nieuwe producten regelen. Bovendien kun je gebruik maken van de montageservice om je nieuwe meubels en verlichting te laten monteren en/of aan te sluiten. 

Dit blog is ontstaan op eigen initiatief van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen bedrijven en producten aanbeveel die ik zelf selecteer, bijzonder, mooi en inspirerend vind en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.