Ben je van plan om je interieur te veranderen en heb je inspiratie nodig?

In dit blog lees je mijn favoriete quotes. Voordat je begint met het veranderen van je interieur is het prettig om inspirerende en positieve quotes te lezen zodat je vol goede moed aan de klus kunt beginnen. Heb je zelf een quote die je inspireert om je interieur te gaan veranderen? Plaats je reactie onderaan dit blog zodat we dit samen kunnen delen!

Inspirerende quotes voordat je je interieur verandert zorgen voor:

Inspiratie en visie: Quotes kunnen je helpen om je creativiteit te stimuleren en je een duidelijke visie te geven van hoe je wilt dat je nieuwe interieur eruit komt te zien. Ze kunnen je inspireren om nieuwe kleurcombinaties, indelingen en woonstijlen te verkennen die je misschien nog niet had overwogen.

Positieve mindset: Het veranderen van je interieur kan soms uitdagend en overweldigend zijn, vooral als je voor grote veranderingen staat. Quotes kunnen je helpen om een positieve mindset te behouden en je zelfverzekerd te voelen tijdens dit proces. Ze herinneren je eraan dat je de kracht en capaciteit hebt om deze veranderingen met succes door te voeren.

Doorzettingsvermogen: Een interieurverandering kan tijd en moeite kosten, vooral als er verbouwingen of grote herinrichtingen bij komen kijken. Quotes kunnen dienen als aanmoediging om door te zetten, zelfs wanneer je tegen obstakels aanloopt. Ze kunnen je herinneren aan de voldoening die komt na het afronden van een interieurproject.

Inspirerende quotes voordat je je interieur verandert | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
Inspirerende quote: “An interior is the natural projection of the soul” Coco Chanel
Inspirerende quotes voordat je je interieur verandert | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
Inspirerende quote: “Simplicity is the ultimate sophistication” Leonardo da Vinci

Verandering als kans: Quotes kunnen je laten inzien dat een verandering in je interieur een kans is voor persoonlijke groei en vernieuwing. Ze kunnen je aanmoedigen om uit je comfortzone te stappen en open te staan voor nieuwe ideeën zodat je interieur nog mooier kan worden.

Ontspanning en plezier: Het proces van interieurverandering kan leuk en opwindend zijn, vooral als je geniet van design, styling en decoratie. Quotes kunnen je eraan herinneren om te genieten van elke stap op weg naar je vernieuwde interieur.

Samenhang en harmonie: Quotes kunnen je helpen om de belangrijke rol van rust, harmonie en samenhang in je interieur te begrijpen. Ze kunnen je aanmoedigen om elementen te kiezen die niet alleen afzonderlijk prachtig zijn, maar ook samen een evenwichtig en aangenaam geheel vormen.

Zelfexpressie: Je interieur is een weerspiegeling van je persoonlijkheid en stijl. Quotes kunnen je aanmoedigen om jezelf uit te drukken door middel van je meubel- en stijlkeuzes en om ruimtes te creëren die echt bij je passen.

Kortom, het lezen van inspirerende quotes voordat je je interieur verandert, kan je helpen om met enthousiasme, vertrouwen en creativiteit aan dit avontuur te beginnen. De kracht van woorden kan je inspireren om je interieurverandering niet alleen als een taak te zien, maar als een kans om je leefruimte te transformeren en te verrijken.

Inspirerende quotes voordat je je interieur verandert | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
Inspirerende quote: “Luxury to me is not about buying expensive things, it is about living in a way where you appreciate things” Oscar de la Renta
Inspirerende quotes voordat je je interieur verandert | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
Inspirerende quote: “Color is the place where our brains and universe meet” Paul Klee

Stylingtip: Geef je meest favoriete quote een mooie plaats in je interieur. Dat kan op een wandtegel bijvoorbeeld via Tegeltjes of kies voor een mooie quote op een poster via Posterstore en plaats deze in een stijlvolle fotolijst aan de muur, op een dressoir of in een kast. In mijn werkkamer heb ik bijvoorbeeld gekozen voor een digitale fotolijst waarin foto’s en quotes elkaar kunnen afwisselen, superleuk! Bol heeft diverse mooie digitale fotolijsten in de collectie.

Ik ben heel benieuwd of jij ook bezig bent met het veranderen van je interieur. Zijn er dingen waar je tegenaan loopt? Heb je een droominterieur gezien maar weet je niet hoe dit te realiseren? Of heb je geen idee hoe je kunt beginnen met het inrichten van je interieur waardoor je woonkamer, keuken of slaapkamer helemaal bij jou past? Laat het me weten! Ik help je graag met een interieuradvies, kleuradvies of advies over styling op maat!

Bekijk hier diverse andere projecten van STIJLIDEE. Meer inspiratie nodig voor de inrichting, styling en verlichting van je interieur? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest Bord:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling

Beeld en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham | Quote 1: Charles Eames, 2: Coco Chanel, 3: Leonardo da Vinci, 4: Oscar de la Renta, 5: Paul Klee, 6: Charles Eames

Inspirerende quotes voordat je je interieur verandert | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
Inspirerende quote: “The details are not the details. They make the design” Charles Eames

Geef een reactie