Wist je dat de hal het visitekaartje van de rest van je interieur is? Dan kan deze er maar beter sfeervol uitzien! Het begint al bij de afwerking in kleur, vorm, stijl en deurbeslag van je voordeur. Zo geeft een witte voordeur met veel glas een heel helder en ruimtelijk effect.

Tip 1: Een traploper in een vrolijke accentkleur met een mooie bies werkt als een echte eye catcher. 

Tip 2: Kies voor handige opbergoplossingen. Berg je sleutels, sjaals, mutsen, handschoenen, schoenen, laarzen, sportspullen, tassen en jassen stijlvol op. Het liefst achter dichte deuren of laden zodat het er altijd netjes en opgeruimd uitziet. Ook zijn er leuke sleutelkastjes en schoenenkasten verkrijgbaar.

Tip 3: Schrobvaste muurverf, houten lambrizering of tegels voorkomen beschadigingen. De muren van je hal hebben veel te verduren omdat een hal vaak heel smal is. Hierdoor ontstaat het risico er tegenaan te botsen en hiermee de muur onherstelbaar te beschadigen. Werk indien mogelijk minimaal 1 keer per jaar de muur bij met schrobvaste muurverf  of maak een houten lambrizering. Tegels in de hal zijn natuurlijk ook mooi, vooral in monumentale herenhuizen uit begin 1900.

Tip 4: Er gaat niets boven de heerlijke geur van verse bloemen. Dit geeft je direct een vrolijk thuisgevoel. Bovendien kun je kleuren steeds aanpassen aan het seizoen. Door ze te plaatsen in een mooie vaas op een haltafel of sidetable creëer je een welkom thuis gevoel voor je partner, kinderen en/of bezoekers.

Tip 5: Hang boven de tafel enkele fotolijsten, kunst of een decoratieve spiegel voor een extra ruimtelijk en licht effect.

Bekijk hier diverse voorbeelden van de hal, entree en gang uit het portfolio van STIJLIDEE:

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling en Fotografie: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Interieur Tips door STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling | Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham uit Utrecht | www.stijlidee.nl

Meer inspiratie nodig voor de inrichting en styling van je hal? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.