Enige tijd geleden gaf ik interieuradvies voor een modern design kantoor in Utrecht. Ik maakte een interieurontwerp inclusief indeling, kleuradvies en meubelplan.

Vervolgens werden de nieuwe kantoormeubelen tijdens een shoppingadvies op maat geselecteerd. Het bureau en de ronde vergadertafel werden uitgevoerd in naturel eiken met aluminium onderstel. Een ronde tafel neemt iets meer ruimte in dan een rechthoekig model. Maar het voordeel van een ronde tafel is dat je flexibeler bent wat betreft het aantal zitplaatsen en bovendien wat informeler rondom de tafel kunt zitten met je bezoekers. De bureaustoel is uitgevoerd in witte netweave bekleding voor een modern accent. Ik adviseerde warm oranje vergaderstoelen in moderne design stijl gecombineerd met donkerblauwe vloerbedekking voor een warme en chique sfeer.

Alle kantoor meubelen zijn van Kantoormeubels.nl

Bekijk hier het kantoor in Utrecht na STIJLIDEE’s Interieuradvies:

Interieuradvies voor een modern design kantoor in Utrecht | Interieuradvies en Fotografie: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Interieuradvies en Fotografie: STIJLIDEE: Winnie Helmes-Ham

Wil je ook een interieur in de stijl van dit moderne design kantoor in Utrecht? Maak dan een afspraak voor een professioneel en persoonlijk interieuradvies op kantoor zodat we samen kunnen bekijken welke indeling, meubels en kleuren het beste bij je kantoor passen. 

Meer inspiratie opdoen? Kijk op STIJLIDEE’s Pinterest Board op:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Dit blog is ontstaan in samenwerking met een zakelijke opdrachtgever van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen Binnenkijkers toon waarvan de opdrachtgevers instemmen met een STIJLIDEE fotosessie na een interieuradvies, kleuradvies en/of stylingadvies op maat en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.