Ben je benieuwd naar de mogelijkheden hoe je je interieur in kunt richten? Zou je graag je tv willen combineren met een sfeervolle haard of kachel maar twijfel je welke oplossing het meest geschikt is? Droom je van een keuken met hoge wandkasten op maat maar twijfel je over de juiste kleur- en materiaalcombinaties? Zou je verrast willen worden met een nieuwe indeling?
Als stylist en interieurontwerper help ik je graag met een interieuradvies, interieurontwerp of 3d interieurontwerp op maat. Met mijn bedrijf STIJLIDEE werk ik vanuit de regio Utrecht en maak interieurontwerpen voor particulieren en bedrijven. Hierin worden indeling, materiaalkeus en styling gevisualiseerd. Zo gaan je interieurplannen vorm krijgen waardoor je stap voor stap je droominterieur kunt (laten) realiseren. Meest voorkomende onderdelen bij het maken van een interieurontwerp zijn de indeling van de meubelen en de combinaties van kleuren en materialen voor:
  • Badkamer
  • Eetkamer
  • Keuken
  • Kinderkamer
  • Slaapkamer
  • Woonkamer
  • Zolderkamer
Interieurprojecten STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling uit Utrecht

Fantastisch interieurontwerp dat volledig bij onze smaak past

We hebben Winnie ingeschakeld om plannen te maken voor onze woonkamer, keuken en hal. Wat zij kan is werkelijk kunst! Ze is creatief, ontzettend ervaren en professioneel, vriendelijk en weet van aanpakken. Zelf kregen we het niet voor elkaar om met de spullen die we al hadden en onze smaak iets gezelligs en een eenheid van ons huis te maken. Winnie heeft in een paar uur een fantastisch interieurontwerp gemaakt die volledig aan onze smaak, wensen en eisen voldoet! Ik kan het iedereen aanraden om Winnie langs te laten komen, mocht je iets anders met je huis willen. Het is het echt meer dan waard!

Laura uit Odijk na STIJLIDEE Interieuradvies Utrecht

Waardering: 5 uit 5.

STIJLIDEE Portfolio Interieurontwerp

Kleuradvies Utrecht | Portfolio STIJLIDEE werkkamer

STIJLIDEE werkt aan interieurontwerpen, interieuradviezen, styling en kleuradviezen voor particulieren en bedrijven.

Dit varieert van het uitwerken van een plan voor de entree, bedrijfskantine of kantoorruimtes maar kan ook gaan over de inrichting en styling van scholen, zorgcentra, hotels, B&B’s en vakantiewoningen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een 3D Interieurontwerp

Benieuwd naar mijn portfolio? Bekijk hier mijn Projecten. Wil je eerst lezen wat andere klanten van mijn interieurontwerp, interieuradvies en/of kleuradvies vonden? Lees hier de reacties via Klanten Vertellen.

Wil je eerst meer inspiratie opdoen voordat je je interieur gaat veranderen? Begin dan met het maken van een Moodboard. Dit kan heel makkelijk via Pinterest. Ga hier naar STIJLIDEE’s Pinterest Account

Meer weten over STIJLIDEE’s werkwijze? Bekijk de Projecten en lees de Beoordelingen

 

Geef een reactie