STIJLIDEE wenst je Stijlvolle Feestdagen en een goed 2019! Dat je het komende jaar 2019  maar heerlijk mag gaan genieten van je (nieuwe) huis!

Dit jaar stond in het teken van afwisselende projecten: van het interieuradvies geven aan de bewoners van nieuwbouwwoningen tot projectadvies bij totale renovaties. Van het geven van kleuradvies voor monumentale herenhuizen tot het geven van advies over styling in landelijke woonboerderijen. Ook diverse opdrachtgevers waaraan ik interieuradvies mocht geven voor de inrichting en styling van hun nieuwe huis op eigen kavel.

Daarnaast ook veel mensen die hun (nieuwe huis) klaar voor de toekomst willen maken met een slaapkamer en badkamer op dezelfde etage als woonkamer, eetkamer en keuken. Veel aandacht voor wonen in appartementen, de Scandinavische stijl en monumentale woonboerderijen. Meer sfeer, ruimte, licht en kleur waren veel gehoorde woonwensen in 2018. Er werd volop verbouwd waarbij ik mee mocht denken over de nieuwe meubelindeling, styling en kleur. Kortom: never a dull moment!

Binnenkijken in ... een woonkamer met witte houthaard in Abcoude na STIJLIDEE Interieuradvies en Styling
Binnenkijken in Abcoude | Portfolio STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Wens voor 2019: Mijn wens is om naast mijn huidige leuke en afwisselende interieurprojecten ook eens wat vaker vakantiehuizen in te mogen richten. Of het nu gaat om een hotel, bed and breakfast,  Airbnb of tweede huis. Dus ken je nog iemand die interieuradvies voor een vakantiehuis kan gebruiken? Een vrijblijvende offerte aanvragen mag altijd!

Tot eind december 2018 mocht ik maar liefst ruim 200 persoonlijke reviews over STIJLIDEE Interieuradvies ontvangen via Klanten Vertellen, iets waar ik uiteraard reuze trots op ben met een gemiddelde score van 8,6! Meer beoordelingen kun je lezen via Beoordelingen

Het STIJLIDEE Portfolio werd aangevuld met afwisselende projecten met betrekking tot de inrichting en styling van o.a. herenhuizen, jaren 30 woningen en moderne appartementen. Bovendien mocht ik in 2018 diverse vervolgafspraken maken met tevreden klanten over de inrichting en styling van hun nieuwe en/of bestaande huizen zodat deze nog mooier mogen worden!

Bekijk hier de Top 5 van STIJLIDEE’s Projecten in 2018:

Binnenkijken in … een woonkamer met witte houthaard in Abcoude

Binnenkijken in … de woonkamer van een monumentale woonboerderij in Eemnes

Binnenkijken in … een woonkamer in Modern Scandinavische stijl in Nieuwegein

Binnenkijken in … een loft appartement in modern kleurrijke stijl in Maarssen 

Binnenkijken in … een licht en ruimtelijk jaren 20 appartement in Amsterdam 

Bekijk hier een aantal interieurs uit het portfolio van STIJLIDEE:

Fotografie, Interieuradvies, Kleuradvies en Styling: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Graag wil ik alle opdrachtgevers, woonwinkels, leveranciers en partners waar ik dit jaar mee heb mogen samenwerken heel hartelijk bedanken! Ik hoop dat we in 2019 onze samenwerking succesvol mogen voortzetten.

Meer inspiratie op STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie