Een reactie plaatsen

Kerst en Nieuwjaarswens | TOP 5 STIJLIDEE Interieurprojecten 2019

STIJLIDEE wenst je Stijlvolle Feestdagen en een goed 2020! Dat je het komende jaar 2020 maar heerlijk mag gaan genieten van je (nieuwe) huis!

Dit jaar heb ik weer veel leuke interieurprojecten mogen uitwerken voor zowel bestaande als nieuwe opdrachtgevers. Naast projecten in de regio Utrecht mocht ik ook advies geven aan opdrachtgevers op andere locaties in Nederland, zowel voor woonboerderijen in de landelijke buitengebieden als ook voor nieuwbouw-, jaren 30 en monumentale herenhuizen in de stedelijke omgeving.

Ook mocht ik regelmatig een kijkje nemen bij tevreden opdrachtgevers en meewerken aan nieuwe ideeën voor de inrichting en styling van overige ruimtes in huis of zelfs nieuwe plannen maken vanwege verhuizingen of verbouwingen.

Tijdens een interieuradvies aan huis neem ik altijd de nieuwste stalen, kleuren en materialen mee. Voor 2020 heb ik een stijlvolle selectie gemaakt van stalen van o.a. gordijnen, vloeren en verfstalen.

Binnenkijken in een nieuwe woning in modern kleurrijke stijl in De Meern na STIJLIDEE Interieuradvies en Styling
Binnenkijken in De Meern | Portfolio STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Wens voor 2020: Graag zou ik nog meer mensen willen laten beleven wat een fijn ingericht huis met je gevoel kan doen. Door je huis zo in te richten dat er meer eenheid en rust ontstaat zul je merken dat je je hierdoor minder stress zult ervaren. Je kunt je hierdoor beter ontspannen en lekker gaan genieten van je huis. Naast interieuradvies is het ook mogelijk om een aanvullend stylingadvies, lichtadvies of shoppingadvies in te plannen. Denk bijvoorbeeld aan het opnieuw stylen van kasten of wanden met accessoires als planten, boeken en fotolijsten.

STIJLIDEE heeft een gemiddelde van 8,8 aan Beoordelingen via Klanten Vertellen.

Het STIJLIDEE Portfolio werd aangevuld met afwisselende projecten met betrekking tot de inrichting en styling van o.a. herenhuizen, jaren 30 woningen en moderne appartementen. Bovendien mocht ik in 2019 diverse vervolgafspraken maken met tevreden klanten over de inrichting en styling van hun nieuwe en/of bestaande huizen zodat deze nog mooier mogen worden!

Bekijk hier de Top 5 van STIJLIDEE’s Projecten in 2019:

Binnenkijken in een nieuwe woning in modern kleurrijke stijl in De Meern

Binnenkijken in een woonkamer in modern klassieke stijl in Meteren

Binnenkijken in een groen kantoor in Utrecht

Binnenkijken in een jaren 30 huis met een nieuwe white-wash visgraat vloer in Zeist

Binnenkijken in een modern industriële woonkamer in Nieuwerkerk aan den IJssel

Bekijk hier een aantal interieurs uit het portfolio van STIJLIDEE:

Graag wil ik alle opdrachtgevers, woonwinkels, leveranciers en partners waar ik dit jaar mee heb mogen samenwerken heel hartelijk bedanken! Ik hoop dat we in 2020 onze samenwerking succesvol mogen voortzetten.

Meer inspiratie op STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial