Een reactie plaatsen

Kerst en Nieuwjaarswens | TOP 5 STIJLIDEE Interieurprojecten 2020

STIJLIDEE wenst je Stijlvolle Feestdagen en een goed 2021! Nu heel Nederland het komende jaar gevaccineerd kan gaan worden met het nieuwe vaccin tegen COVID-19 hoop ik van harte dat we de Corona besmettingen in 2021 ver achter ons kunnen laten en we ons kunnen richten op een toekomst waarin weer meer mogelijk is. Zo hoop ik straks dat we in het nieuwe jaar weer eens heerlijk op vakantie kunnen gaan, weer kunnen genieten van de horeca, musea, bioscopen en theaters en weer snel mogen shoppen in de leukste woonwinkels om zo je huis tot een sfeervol thuis te maken!

Nu we alweer zoveel maanden met zijn allen veel thuis hebben kunnen werken is het je vast ook opgevallen dat je interieur een belangrijk onderdeel is van je totale beleving. Zo kan een sober interieur zorgen voor een sombere sfeer terwijl een sfeervol, kleurrijk en vrolijk gedecoreerd interieur bijdraagt aan een positieve stemming. Ik hoop dat je het komende jaar 2021 zonder zorgen heerlijk mag gaan genieten van je (nieuwe) huis!

Dit jaar heb ik weer veel leuke interieurprojecten mogen uitwerken voor zowel bestaande als nieuwe opdrachtgevers. Naast projecten in de regio Utrecht mocht ik ook advies geven aan opdrachtgevers op andere locaties in Nederland, zowel voor woonboerderijen in de landelijke buitengebieden als ook voor nieuwbouw-, jaren 30 en monumentale herenhuizen in de stedelijke omgeving.

Ook mocht ik regelmatig een kijkje nemen bij tevreden opdrachtgevers en meewerken aan nieuwe ideeën voor de inrichting en styling van overige ruimtes in huis of zelfs nieuwe plannen maken vanwege verhuizingen of verbouwingen. 

Tijdens een interieuradvies aan huis neem ik altijd de nieuwste stalen, kleuren en materialen mee. Voor 2021 heb ik een stijlvolle selectie gemaakt van stalen van o.a. gordijnen, vloeren en verfstalen.

Binnenkijken in ... een modern loft appartement in Loosdrecht na STIJLIDEE Interieuradvies en Styling
Binnenkijken in Loosdrecht | Portfolio STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Wens voor 2021: Graag zou ik nog meer mensen willen laten beleven wat een fijn ingericht huis met je gevoel kan doen. Door je huis zo in te richten dat er meer eenheid en rust ontstaat zul je merken dat je je hierdoor minder stress zult ervaren. Je kunt je hierdoor beter ontspannen en lekker gaan genieten van je huis. Naast interieuradvies is het ook mogelijk om een aanvullend stylingadvies, lichtadvies of shoppingadvies in te plannen. Denk bijvoorbeeld aan het opnieuw stylen van kasten of wanden met accessoires als planten, boeken en fotolijsten.

Het STIJLIDEE Portfolio werd aangevuld met afwisselende projecten met betrekking tot de inrichting en styling van o.a. herenhuizen, jaren 30 woningen en moderne appartementen. Bovendien mocht ik in 2020 diverse vervolgafspraken maken met tevreden klanten over de inrichting en styling van hun nieuwe en/of bestaande huizen zodat deze nog mooier mogen worden!

Bekijk hier de Top 5 van STIJLIDEE’s Projecten in 2020:

Binnenkijken in de woonkamer, keuken en hal van een nieuwbouw stadswoning in moderne design stijl in Utrecht

Binnenkijken in een woonkamer met lichte hoekbank in Bennekom

Binnenkijken in een modern loft appartement in Loosdrecht

VOOR en NA | Binnenkijken na een interieur metamorfose in moderne design stijl in Nieuwegein

Binnenkijken in een woning in moderne design stijl op het Noordereiland in Rotterdam

Bekijk hier een aantal interieurs uit het portfolio van STIJLIDEE:

Fotografie, Interieuradvies, Kleuradvies en Styling: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Graag wil ik alle opdrachtgevers, woonwinkels, leveranciers en partners waar ik dit jaar mee heb mogen samenwerken heel hartelijk bedanken! Ik hoop dat we in 2021 onze samenwerking succesvol mogen voortzetten.

Meer inspiratie op STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.