Een reactie plaatsen

Kerst en Nieuwjaarswens | Top 7 STIJLIDEE Interieurprojecten 2021

STIJLIDEE wenst je Stijlvolle Kerstdagen en een goed en gezond 2022! Zodra je interieur helemaal naar wens is ingericht met de juiste kleuren, materialen en styling, dan zul je merken dat je hiervan tot rust komt. Bovendien geeft een persoonlijk en sfeervol interieur je veel energie en een positief gevoel, dat kunnen we goed gebruiken in het nieuwe jaar!

Mensen die het lastig vinden om hun huis sfeervol en gezellig in te richten en niet weten hoe te beginnen heb ik het afgelopen jaar met veel plezier mogen helpen aan persoonlijke en creatieve interieurontwerpen, indelingen en kleurenplannen voor interieurs in bestaande en nieuwe huizen en in vele soorten woonstijlen, van modern tot retro en van landelijk tot industrieel.

Ook dit jaar waren er veel nieuwe aanvragen op het gebied van interieuradvies, kleuradvies en styling. Deze aanvragen betroffen zowel nieuwbouwwoningen en verhuizingen als ook veranderingen in bestaande woningen waar opdrachtgevers een nieuwe inrichting en styling voor wensten. Regelmatig wilde men ook sparren over de mogelijkheden qua indeling na verbouw, aanbouw of uitbouw.

Tijdens een afspraak aan huis werd veelal advies gevraagd over een nieuwe meubelindeling, styling en kleurcombinaties passend bij de woonstijl van de opdrachtgevers. Ook was dit jaar advies over vloeren en gordijnen erg populair zodat de gewenste kleuren en materialen zowel in de basis als ook in de uitwerking van de gordijnen konden worden doorgevoerd zodat het geheel nog beter op elkaar kon worden afgestemd.

Kerst en Nieuwjaarswens | Top 7 STIJLIDEE Interieurprojecten 2021

Dit jaar heb ik weer veel leuke interieurprojecten mogen uitwerken voor zowel bestaande als nieuwe opdrachtgevers. Naast projecten in de regio Utrecht mocht ik ook advies geven aan opdrachtgevers op andere locaties in Nederland, zowel voor woonboerderijen in de landelijke buitengebieden als ook voor nieuwbouw-, jaren 30 en monumentale herenhuizen in de stedelijke omgeving.

Ook mocht ik regelmatig een kijkje nemen bij tevreden opdrachtgevers en meewerken aan nieuwe ideeën voor de inrichting en styling van overige ruimtes in huis of zelfs nieuwe plannen maken vanwege verhuizingen of verbouwingen. 

Tijdens een interieuradvies aan huis neem ik altijd de nieuwste stalen, kleuren en materialen mee. Voor 2022 heb ik een stijlvolle selectie gemaakt van stalen van o.a. gordijnen, vloeren en verfstalen. 

Binnenkijken in ... een nieuwbouwwoning in modern industriële stijl in Berkel en Rodenrijs na STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling
Binnenkijken in Berkel en Rodenrijs | Portfolio STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Wens voor 2022: Graag zou ik nog meer mensen willen laten beleven wat een fijn ingericht huis met je gevoel kan doen. Door je huis zo in te richten dat er meer eenheid en rust ontstaat zul je merken dat je je hierdoor minder stress zult ervaren. Je kunt je hierdoor beter ontspannen en lekker gaan genieten van je huis.

Naast interieuradvies is het ook mogelijk om een aanvullend stylingadvies, lichtadvies of shoppingadvies in te plannen. Denk bijvoorbeeld aan het opnieuw stylen van kasten of wanden met accessoires als planten, boeken en fotolijsten.

Het STIJLIDEE Portfolio werd aangevuld met afwisselende projecten met betrekking tot de inrichting en styling van o.a. herenhuizen, jaren 30 woningen en moderne appartementen. Bovendien mocht ik in 2021 diverse vervolgafspraken maken met tevreden klanten over de inrichting en styling van hun nieuwe en/of bestaande huizen zodat deze nog mooier mogen worden!

Bekijk hier de Top 7 van STIJLIDEE’s Projecten in 2021:

TOP 7 STIJLIDEE Interieurprojecten 2021 Interieuradvies, Kleuradvies, Styling

Binnenkijken in … een nieuwbouwwoning in modern industriële stijl in Berkel en Rodenrijs

Binnenkijken in … een nieuwbouwwoning in moderne retro stijl in Leeuweplaats, Utrecht

Binnenkijken in … een woning met blauwe design fauteuils in Odijk

Binnenkijken in … een woning uit 2011 in modern industriële stijl in Tuinwijk, Utrecht

Binnenkijken in … een jaren 30 huis in modern klassieke stijl in Amersfoort

Binnenkijken in … een moderne split-level woning in Nootdorp

VOOR en NA | Binnenkijken na een interieur metamorfose in modern landelijke stijl met Egyptische styling in Almere

Bekijk hier een aantal interieurs uit het portfolio van STIJLIDEE:

Fotografie, Interieuradvies, Kleuradvies en Styling: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Graag wil ik alle opdrachtgevers, woonwinkels, leveranciers en partners waar ik dit jaar mee heb mogen samenwerken heel hartelijk bedanken! Ik hoop dat we in 2022 onze samenwerking succesvol mogen voortzetten.

Meer inspiratie op STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.