Een reactie plaatsen

Kerst & Nieuwjaarswens | Top 5 STIJLIDEE Interieurprojecten 2015

STIJLIDEE wenst je een Merry Christmas and a Happy New Year! Met veel stijlvolle, warme en inspirerende lichtpuntjes voor 2016!

Dit jaar stond in het teken van samenwerken met nieuwe en bestaande partners en opdrachtgevers. Zo mocht ik interieuradvies geven aan mensen die net hun nieuwe huis hadden gekocht en aan mensen die graag een nieuwe start wilden maken in hun bestaande woning. Ook gaf ik o.a. een advies aan de bewoners van een vakantiehuis in Spanje en aan een profvoetballer over de styling van zijn moderne loftappartement.

Samen met Architect Tanja Weber en Bouwregisseur Tom Nauta nam ik met onze eigen beursstand deel aan de beurs Eigen Huis Bouwen en Verbouwen

Ook werkte ik samen met Klanten Vertellen aan het verzamelen van informatieve, eerlijke en onafhankelijke reviews ofwel beoordelingen over mijn werk als stylist en interieurontwerper voor STIJLIDEE Interieuradvies en Styling.

Binnenkijken in … een jaren 60 woning in modern klassieke stijl in Harderwijk na STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Binnenkijken in Harderwijk | Portfolio STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Het STIJLIDEE Portfolio werd aangevuld met afwisselende projecten met betrekking tot de inrichting en styling van o.a. herenhuizen, jaren 30 woningen en moderne appartementen. Bovendien mocht ik in 2015 diverse vervolgafspraken maken met tevreden klanten over de inrichting en styling van hun nieuwe en/of bestaande huizen zodat deze nog mooier mogen worden!

Bekijk hier de Top 5 van STIJLIDEE’s Projecten in 2015:

Bekijk hier een aantal interieurs uit het portfolio van STIJLIDEE:

Fotografie, Interieuradvies, Kleuradvies en Styling: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Graag wil ik alle opdrachtgevers, woonwinkels, leveranciers en partners waar ik dit jaar mee heb mogen samenwerken heel hartelijk bedanken! Ik hoop dat we in 2016 onze samenwerking succesvol mogen voortzetten.

DROOMWENS

Mijn droomwens voor 2016 is dat ik heel graag eens een familiehotel, bed and breakfast of vakantiewoning in zou willen richten, het liefst in Italië, Toscane. Wat zou het geweldig zijn om een vervallen boerderij, oud paleis of gerenoveerd herenhuis een interieur metamorfose te geven! Wie weet mag ik je helpen met zo’n droomproject?

En … heb jij ook een droomwens voor 2016? Geef een reactie onderaan dit blog.

Meer inspiratie op STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial