Een reactie plaatsen

Kerst & Nieuwjaarswens | TOP 5 STIJLIDEE Interieurprojecten 2016

STIJLIDEE wenst je een Merry Christmas and a Happy New Year! Dat je het komende jaar 2017  maar heerlijk mag gaan genieten van je (nieuwe) huis!

Dit jaar stond in het teken van nieuwbouw. Zo mocht ik interieuradvies geven aan de eigenaren van compleet nieuw te bouwen woningen waarbij ik vanaf de ruwe schetsen werd betrokken bij de keuzes met betrekking tot inrichting, materiaalkeus en kleurkeus voor de nieuw te bouwen huizen. Ook was er dit jaar veel vraag naar shoppingadvies op maat waarbij ik samen met de opdrachtgever de meubelen inkocht en hiervoor ging shoppen bij de groothandel en woonwinkels en naar keuze. Als kers op de taart mocht ik dit jaar advies geven aan een paar woningen in het buitenland zoals een vakantiewoning in Spanje en een woning in Duitsland.

Met diverse partners werd de samenwerking geïntensiveerd waaronder Mooi Ruim Interieurbouw, Histor Verf, Ode aan de Vloer Gietvloeren en Design Gietvloeren.

Inmiddels mocht ik ruim 90 onafhankelijke beoordelingen ontvangen via Klanten Vertellen, iets waar ik uiteraard reuze trots op ben met een gemiddelde score van 8,5! 

Binnenkijken in ... een jaren 30 familiehuis in modern landelijke stijl in Naarden na STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

Binnenkijken in Naarden | Portfolio STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Het STIJLIDEE Portfolio werd aangevuld met afwisselende projecten met betrekking tot de inrichting en styling van o.a. herenhuizen, jaren 30 woningen en moderne appartementen. Bovendien mocht ik in 2016 diverse vervolgafspraken maken met tevreden klanten over de inrichting en styling van hun nieuwe en/of bestaande huizen zodat deze nog mooier mogen worden!

Bekijk hier de Top 5 van STIJLIDEE’s Projecten in 2016:

Bekijk hier een aantal interieurs uit het portfolio van STIJLIDEE:

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling en Fotografie: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Graag wil ik alle opdrachtgevers, woonwinkels, leveranciers en partners waar ik dit jaar mee heb mogen samenwerken heel hartelijk bedanken! Ik hoop dat we in 2017 onze samenwerking succesvol mogen voortzetten.

DROOMWENS

Mijn droomwens voor 2017 is dat ik heel graag eens een tiny house zou willen inrichten. Je weet wel zo’n huisje in het bos of gewoon ergens in de achtertuin. Wie weet mag ik je helpen met zo’n droomproject?

En … heb jij ook een droomwens voor 2017? Geef een reactie onderaan dit blog.

Meer inspiratie op STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial