2 reacties

Kerst & Nieuwjaarswens | Top 5 STIJLIDEE Projecten 2014

Ik wens je fijne feestdagen en een goed en gelukkig 2015 met veel stijlvolle inspiratie en creativiteit in een interieur waarin je je helemaal thuis voelt.

Alle opdrachtgevers wil ik graag hartelijk bedanken voor het in STIJLIDEE gestelde vertrouwen en voor alle leuke en afwisselende projecten in verschillende woonstijlen waaraan ik dit jaar heb mogen werken. Of het nu gaat om een interieuradvies voor de woonkamer, een stylingadvies voor de slaapkamer of een kleuradvies voor de kinderkamer, graag help ik je ook in 2015 weer om samen van je huis je thuis te maken!

Ook alle lezers van mijn site en blog op www.stijlidee.nl wil ik graag hartelijk danken voor hun spontane reacties en creatieve bijdragen waardoor STIJLIDEE kan blijven inspireren over de nieuwste trends, de laatste interieurprojecten en de meest verrassende beursbezoeken op het gebied van wonen en interieur.

woonkamer na STIJLIDEE's interieuradvies, kleuradvies en styling

Binnenkijken in Op Buuren bij Maarssen | Portfolio STIJLIDEE Interieuradvies en Styling

Top 5 STIJLIDEE Projecten 2014: 

Bekijk hier een aantal interieurs uit het portfolio van STIJLIDEE:

 Fotografie, Interieuradvies, Kleuradvies en Styling: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Het lijkt me leuk om in 2015 de inrichting en styling van een loft appartement in industriële vintage stijl te realiseren. Het liefst in een inspirerende wereldstad zoals in Parijs, Londen, New York, Stockholm of Berlijn! Ook lijkt het me leuk om projectadviezen te geven voor de inrichting en styling van kamers in een hotel, vakantiepark of vakantiehuis. Tenslotte moet er altijd nog wat te dromen blijven …

Meer inspiratie op STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

2 reacties op “Kerst & Nieuwjaarswens | Top 5 STIJLIDEE Projecten 2014

  1. Super gave nieuwe interieur ideeen 🙂 X Helen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial