Een reactie plaatsen

Klanten beoordelen STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling met een 9

Heb je hulp nodig bij de inrichting en styling van je nieuwe huis? Wil je na een aantal jaren je meubelen vervangen? Twijfel je welke kleuren en materialen het beste passen bij de rest van je interieur?

Klanten beoordelen STIJLIDEE met een 9

Stylist en Interieurontwerper Winnie helpt je vanuit Utrecht graag op freelance basis met een interieuradvies op maat. Sinds 5 jaar kun je de onafhankelijke beoordelingen van STIJLIDEE’s klanten lezen op de website van Klanten Vertellen. Dit is een specialist op het gebied van klantbeoordelingssystemen waardoor je goed kunt beoordelen of je binnenkort met STIJLIDEE een afspraak wilt maken voor een onafhankelijk, professioneel en creatief interieuradvies bij je thuis. Zo ontving STIJLIDEE recent deze beoordeling die we graag met je willen delen:

Geweldig, dit hadden we zelf nooit zo kunnen verzinnen
Precies goed, onze voorkeursstijlen passen nu eindelijk bij elkaar. Ook het kleuradvies past goed bij onze smaak. Winnie is een vakvrouw met jarenlange ervaring en dat merk je meteen. Ze geeft heel veel tips waar je meteen wat mee kunt doen. Handige shoppinglijst kregen we erbij, plus plattegrond met kleurplan en nieuwe en bestaande meubels erop. Wij zijn blij!

STIJLIDEE Beoordelingen | STIJLIDEE Interieuradvies, Kleuradvies en Styling

STIJLIDEE streeft naar 100% tevredenheid over prijs/kwaliteit, creativiteit en deskundigheid. Na de beoordelingen die STIJLIDEE de afgelopen jaren ontving is de gemiddelde score van de laatste 12 maanden een 8,8. Bovendien beveelt 100% van de klanten STIJLIDEE aan. De beoordelingen zijn onderverdeeld in:

  • Prijs-/ kwaliteitsverhouding 
  • Enthousiasme 
  • Creativiteit 
  • Deskundigheid 
  • Snelheid van reageren 

Benieuwd naar STIJLIDEE’s Portfolio? Ga naar STIJLIDEE Projecten

Waar let jij op bij de keuze van een stylist of interieurontwerper? Vind je bijvoorbeeld creativiteit, deskundigheid, kwaliteit, prijs of stijl het meest belangrijke criterium van een goed interieuradvies? Vul je reactie in onder “Geef een reactie”.

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial