Alweer ruim twee jaar geleden mocht ik kleuradvies geven voor een badkamer in moderne basic stijl in Utrecht.

Destijds werd de badkamer rigoureus verbouwd. De badkamer is een onderdeel van een jaren ’40 tussenwoning in de Schepenbuurt in Utrecht. Omdat de bewoners inmiddels nieuwe plannen hebben gemaakt om te gaan verhuizen mocht ik vorige week opnieuw interieur- en kleuradvies komen geven voor de nieuwe woning. Zo kon ik meteen het resultaat bekijken en ontving ik de foto’s van het eindresultaat.

Badkamer verbouwing geeft meer ruimte

Er is inmiddels een complete verbouwing van de badkamer gerealiseerd waardoor er nu veel meer ruimte is ontstaan. Zo zijn er nu o.a. een wasmachine en wasdroger, bad, inloopdouche, toilet en wastafel met royaal wastafelmeubel geplaatst. Het grote dakraam zorgt bovendien voor extra veel daglicht. De XL ronde spiegel is voorzien van led verlichting en geeft de badkamer een moderne en luxe sfeer

Persoonlijk kleurenplan

Ik adviseerde destijds een persoonlijk kleurenplan in de modern basic woonstijl. Het plafond werd geschilderd in licht aquagrijs, de originele paneeldeuren werden geschilderd in middengrijs en de badkamermuur achter de spiegel kreeg een accentkleur in aquablauw. De basis vormt een betonlook tegelvloer en badkamermeubels met houtkleurige fronten. De groene tegelwand is voorzien van een functionele nis voor shampoo en badschuim

Twijfel je over de juiste kleurcombinaties en heb jij ook kleuradvies nodig voor je badkamer? Ik help je graag met het selecteren van de juiste kleuren verf, tegels, vloer en badkamermeubels zodat we samen jouw droombadkamer realiseren!

Kleuradvies Utrecht | Badkamer in moderne basic stijl met groene tegelwand
Kleuradvies Utrecht | Badkamer in moderne basic stijl met groene tegelwand

Shoppingadvies op maat

Als stylist en interieurontwerper ben ik goed op de hoogte van de mooiste showrooms en leukste adressen op het gebied van badkamer design zodat we samen stap voor stap je droombadkamer kunnen realiseren. Desgewenst kunnen we na een interieuradvies en/of stylingadvies op maat samen een afspraak maken in een badkamer showroom naar keus. Ik werk samen met diverse shopping partners en geef Shoppingadvies op maat.

Inspiratie

Wil je eerst meer inspiratie opdoen voordat je je interieur gaat veranderen? Begin dan met het maken van een Moodboard. Dit kan heel makkelijk via Pinterest. Ga hier naar STIJLIDEE’s Pinterest Account.

Pinterest

Nog meer inspiratie nodig voor de inrichting van je droominterieur? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest borden: 

Kleuradvies Utrecht | Badkamer in moderne basic stijl met groene tegelwand
Kleuradvies Utrecht | Badkamer in moderne basic stijl met groene tegelwand

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in huis. Vraag vrijblijvend een offerte aan

Dit blog is ontstaan in samenwerking met een particuliere opdrachtgever van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen Binnenkijkers toon waarvan de opdrachtgevers instemmen met een STIJLIDEE fotosessie na een interieuradvies, kleuradvies en/of stylingadvies op maat en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Kleuradvies en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham | Fotografie: via Opdrachtgever

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.