Alweer ruim twee jaar geleden mocht ik kleuradvies geven voor twee zolderkamers met een schuin dak in kleurrijke stijl in Utrecht. 

Destijds werd de zolder rigoureus verbouwd. De zolderkamers zijn een onderdeel van een jaren ’40 tussenwoning in de Schepenbuurt in Utrecht. Omdat de bewoners inmiddels nieuwe plannen hebben gemaakt om te gaan verhuizen mocht ik vorige week opnieuw interieur- en kleuradvies komen geven voor de nieuwe woning. Zo kon ik meteen het resultaat bekijken en ontving ik de foto’s van het eindresultaat.

Zolderkamer verbouwing geeft meer daglicht en ruimte

Er is inmiddels een complete verbouwing van de zolderkamers gerealiseerd waardoor er nu meer daglicht en ruimte is ontstaan. De zolderkamers werden ingericht als kinderkamer met een kinderbed, kledingkast, kast, wandplanken met boeken en stoel en als werkkamer met een slaapbank, bureau en wandplanken met boeken

Kleuradvies Utrecht | Kinderkamer in moderne basic stijl met terra muur
Kleuradvies Utrecht | Kinderkamer in moderne basic stijl met terra muur

Persoonlijk kleurenplan

Ik adviseerde destijds een persoonlijk kleurenplan in de kleurrijke woonstijl. De kinderkamer kreeg een lichte terra kleur in combinatie met helder wit en de werkkamer kreeg een warme rode kleur.

Twijfel je over de juiste kleurcombinaties en heb jij ook kleuradvies nodig voor je zolderkamers? Ik help je graag met het selecteren van de juiste kleuren verf, behang, gordijnen, vloer en meubels zodat we samen jouw droominterieur realiseren!

Shoppingadvies op maat 

Als stylist en interieurontwerper ben ik goed op de hoogte van de mooiste showrooms en leukste adressen voor je interieur zodat we samen stap voor stap je droom zolderkamer kunnen realiseren. Desgewenst kunnen we na een interieuradvies en/of stylingadvies op maat samen een afspraak maken in een woonwinkel naar keus. Ik werk samen met diverse shopping partners en geef Shoppingadvies op maat.

Inspiratie

Wil je eerst meer inspiratie opdoen voordat je je interieur gaat veranderen? Begin dan met het maken van een Moodboard. Dit kan heel makkelijk via Pinterest. Ga hier naar STIJLIDEE’s Pinterest Account.

Kleuradvies Utrecht | Zolderkamer in moderne basic stijl met rode muur
Kleuradvies Utrecht | Zolderkamer in moderne basic stijl met rode muur

Pinterest

Meer inspiratie nodig voor de inrichting en styling van je zolder? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in huis. Vraag vrijblijvend een offerte aan

Dit blog is ontstaan in samenwerking met een particuliere opdrachtgever van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen Binnenkijkers toon waarvan de opdrachtgevers instemmen met een STIJLIDEE fotosessie na een interieuradvies, kleuradvies en/of stylingadvies op maat en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Kleuradvies en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham | Fotografie: via Opdrachtgever

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.