Een reactie plaatsen

Kleuradvies voor … een herenhuis uit begin 1900 in Den Haag

STIJLIDEE gaf kleuradvies voor de woonkamer van een herenhuis uit begin 1900 in Den Haag. Kenmerkende elementen uit het herenhuis zijn de zwart marmeren schouwen en de hoge plafonds met decoratieve ornamenten. De bewoners houden van de modern klassieke stijl. STIJLIDEE adviseerde een stijlvol kleurenplan in taupe kleuren: Histor Perfect Finish Muurverf Forel op de achterwand en Leem

Bovendien adviseerde STIJLIDEE om donkere en lichte accessoires met elkaar te mixen: zo worden de zwarte lampenkappen gecombineerd met zilverkleurige frames en de donkere lederen banken met taupekleurige gordijnen van linnen voor een natuurlijke touch.

Bekijk hier het resultaat na STIJLIDEE’s kleuradvies voor de woonkamer van het herenhuis in Den Haag:

Woonkamer in Den Haag na STIJLIDEE Kleuradvies

Woonkamer in Den Haag na STIJLIDEE Kleuradvies

Kleuradvies en Fotografie: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Meer inspiratie nodig voor kleuradvies voor je woonkamer in modern klassieke stijl? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Dit blog is ontstaan in samenwerking met een particuliere opdrachtgever van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen Binnenkijkers toon waarvan de opdrachtgevers instemmen met een STIJLIDEE fotosessie na een interieuradvies, kleuradvies en/of stylingadvies op maat en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial