Een reactie plaatsen

Kleuradvies voor … een keuken in jaren 30 stijl in Driebergen-Rijsenburg

De bewoners van een jaren 30 huis in Driebergen-Rijsenburg vroegen STIJLIDEE om kleuradvies voor de achterwand van hun keuken in jaren 30 stijl. De vloer bestaat uit zwart-wit terrazzo met een smalle antracietgrijze rand langs de gehele keuken. De keukenfronten zijn uitgevoerd in paneeldeuren in de kleur warmwit in combinatie met een zwart granieten keukenblad.

Omdat de keuken op het noorden is gesitueerd is er gekozen voor een warmwitte kleur voor de muren, kozijnen en deuren. Om meer diepte en warmte toe te voegen werd een warme mosterdgele kleur gekozen voor de achterwand. Deze werd geschilderd met speciale schrobvaste muurverf, geschikt voor de achterwand van de keuken. Deze verf is bovendien goed reinigbaar.

Bekijk hier het resultaat na STIJLIDEE’s kleuradvies voor de jaren 30 keuken:

Keuken na STIJLIDEE Kleuradvies

Kleuradvies en Fotografie: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Meer inspiratie nodig voor kleuradvies voor je keuken in jaren 30 stijl? Ga naar STIJLIDEE’s Pinterest Board:

Dit blog is ontstaan in samenwerking met een particuliere opdrachtgever van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen Binnenkijkers toon waarvan de opdrachtgevers instemmen met een STIJLIDEE fotosessie na een interieuradvies, kleuradvies en/of stylingadvies op maat en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Vraag direct een offerte aan voor een persoonlijk, onafhankelijk en professioneel STIJLIDEE Interieuradvies over indeling, kleur en styling via >> Contact

Kleuradvies, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial