Midden in corona tijd werd het clubgebouw van de voetbalclub van DVSU (Door Vrienden Sterk Utrecht) verbouwd. Het clubgebouw kreeg een enorme metamorfose nadat al op een eerder moment de kleedkamers en doucheruimtes werden vernieuwd.

Vernieuwde kantine en lounge hoek

De wens van DVSU was om de kantine en lounge hoek te vernieuwen. Tijdens corona tijd mocht ik samen met het bouwteam meewerken aan de nieuwe interieurplannen voor de inrichting, kleur- en materiaalkeus en verlichting. Alle vloeren werden vervangen. Er werd gekozen voor een duurzame antracietgrijze marmoleum vloer van Forbo via de projectinrichter J.J.J.de Jager in Nieuwegein. Alle muren, deuren een kozijnen werden opnieuw geschilderd.

Warme kleurcombinaties van groen, grijs, hout en rood

Ik adviseerde een nieuw kleurenplan met warme kleurcombinaties in groen, grijs,, hout en rood waardoor het clubgebouw een moderne en industriële uitstraling kreeg. De muren werden geschilderd in groen en grijs. De pilaren, deuren en kozijnen kregen een donkere kleur grijs.

Metamorfose van clubgebouw voetbalclub DVSU

Clubgebouw DVSU voor de metamorfose:

Metamorfose van clubgebouw voetbalclub DVSU

Stoere keuken

Bar en keuken van het clubgebouw werden vernieuwd in samenwerking en overleg met het bouwteam. Er is gekozen voor een stoere keuken in modern industriële stijl. De keuken kreeg een antraciet werkblad en stoere zwart metalen grepen. Ook werden er zwarte onderbouw koelkasten gecombineerd. De bar kreeg een zwart granieten barblad en uitvoering in eiken dessin. De keuken en het werkblad zijn van BMN Bouwmaterialen.

Nieuwe trap

Een ander onderdeel van de metamorfose is de nieuwe zwart stalen trap met eikenhouten traptreden. Het trappenhuis werd verplaatst van smal trappengat naar royale moderne open trap waardoor er meer ruimte is ontstaan bij de entree en rondom de bar.

1e etage Clubgebouw DVSU na de metamorfose

Modern industriële verlichting

Er werd voor nieuwe verlichting in modern industriële stijl gekozen van Rietveld Licht en Secto Design via Tunnelma Design. Op de eerste etage werden nieuwe grijze lounge banken van Big Pillows geplaatst met kussens in de huisstijl kleuren rood, groen en grijs. Om de akoestiek te verbeteren werden aan het plafond akoestische objecten Baffle Clouds gemonteerd van In Zee Akoestiek.

Nieuw balkon

Er werd een nieuw balkon met toegang vanaf de eerste etage gemaakt met mooi zicht op de voetbalvelden. Zo kunnen de voetbalwedstrijden nog beter worden bekeken. Ik adviseerde een balustrade van zwart staal met veiligheidsglas zodat je ook zittend vanaf de loungebanken op het balkon goed de wedstrijden kunt blijven volgen

Metamorfose van clubgebouw voetbalclub DVSU

Begane grond Clubgebouw DVSU na de metamorfose

Metamorfose van clubgebouw voetbalclub DVSU

Regelmatig werk ik aan interieurontwerpen, interieuradviezen, styling en kleuradviezen voor bedrijven. Dit varieert van het uitwerken van een plan voor de entree, bedrijfskantine of kantoorruimtes maar kan ook gaan over de inrichting en styling van een hotel, bed and breakfast of vakantiewoning.

Meer voorbeelden kun je bekijken in de STIJLIDEE blogs over Projecten Bedrijven

Wil je eerst lezen wat andere klanten van mijn interieurontwerp, interieuradvies en/of kleuradvies vonden? Lees hier de reacties via Klanten Vertellen.

Meer inspiratie opdoen? Kijk op STIJLIDEE’s Pinterest Board op:

Creëer meer sfeer, warmte en eenheid op je kantoor en/of bedrijf. Vraag vrijblijvend een offerte aan via >> Contact

Dit blog is ontstaan in samenwerking met een zakelijke opdrachtgever van STIJLIDEE. Ik wil er graag op wijzen dat ik alleen Binnenkijkers toon waarvan de opdrachtgevers instemmen met een STIJLIDEE fotosessie na een interieuradvies, kleuradvies en/of stylingadvies op maat en die bovendien passen bij de moderne, klassieke, vintage en retro stijl van STIJLIDEE en de lezers van mijn blog. 

Interieuradvies, Kleuradvies, Styling, Fotografie en Tekst Credits: STIJLIDEE | Winnie Helmes-Ham

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.